Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Orta donanimda SYNC varsa sevdim ben bu orta donanimi Yalniz sonysiz gordugum ilk sync Sync ile sony'nin ilgisi yok güzelim.. Sync yakın tarihte tüm ford'larda standart olacak Transit'de ve Fiesta ve B-Max'de başladı.. Yakında Focus da da olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Sync ile sony'nin ilgisi yok güzelim.. Sync yakın tarihte tüm ford'larda standart olacak Transit'de ve Fiesta ve B-Max'de başladı.. Yakında Focus da da olacak Olsun tabi focusta biz aldik ya koysunlar sonradan AcikMertKorkusuz Sende arabayi guncellersin artik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Amerikan Kuga'sındaki ekranı çok seviyorum... <3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Kaan abiniz ile konuştum Kuga üretimi Saarlouis de başladı dedi. Aralıkta az sayıda tip onayı ve eğitim için gelecekmiş. Asıl perakende satış için olan modeller 2013 olması için ocakta üretilip şubatta burada olacak dedi. 1.6 180EB A/T (powershift demedi) 4x4 65 Tayyip , 1.6 150 EB 4X2 M/T 59 Tayyip olacak dedi. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 1.6 180EB A/T (powershift demedi) 4x4 65 Tayyip , 1.6 150 EB 4X2 M/T 59 Tayyip olacak dedi. :D Kur nasıl şu sıralarda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Kur nasıl şu sıralarda? Kur 2.30 civarlarında .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2012 Yeni Kuga EURONCAPten beklenen 5 yıldızını aldı. http://www.euroncap.com/results/ford/kuga/489.aspx Kapak jantlı transformer CD çalarlı Kuga Sol ön lastik janttan nasıl çıkıyor öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2012 Yeni Kuga EURONCAPten beklenen 5 yıldızını aldı. http://www.euroncap....d/kuga/489.aspx Kapak jantlı transformer CD çalarlı Kuga Sol ön lastik janttan nasıl çıkıyor öyle O jant kapağı çıktığından mı öyle görünüyor? Ben tam çözemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Kaan abiniz ile konuştum Kuga üretimi Saarlouis de başladı dedi. Aralıkta az sayıda tip onayı ve eğitim için gelecekmiş. Asıl perakende satış için olan modeller 2013 olması için ocakta üretilip şubatta burada olacak dedi. 1.6 180EB A/T (powershift demedi) 4x4 65 Tayyip , 1.6 150 EB 4X2 M/T 59 Tayyip olacak dedi. :D Burada bir yanılma olmuş. Araba Almanyada değil İspanya Valenciada üretiliyor. Perakende satış için hacimli üretim başlamış . Resmi açıklama linkte. http://media.ford.com/news/fordbeginsproductionofnewkugasmartersuvdeliversinnovationfuel-efficiencyandaclass-leadingdrive.htm 150 ve 180 bg 1.6 ecoboostlar ile 140 ve 163 bg 2.0 dizeller olacak. AWD modellerde powershift alınabilecek. Bu da fordda ilk kez 1.6 180 ecoboost powershift olacak demektir. İlginç nokta: fiyat listesinin yakın zamanda ülkelere yollanacağı ve 2012 bitmden sipariş verilebileceği söyleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Hep haklı çıkmak zorunda mıyım yaaaaaa :D İngilterede Kuga fiyatı vs açıklanmış. Aşağıdaki linkte e-brochure yazan yerdeki linkten broşürü indirebilrisiniz. Ayalrdır yıllardır söylediğim gibi 1.6 180lik ecoboostta powershift falan yok. Klasik otomatik var (aynen amerikadan mı alındı acaba ve acaba aynı geri çağırma sorunları olur mu). Küçük yazılarda net olarak açıklanmış. Dizelllerde MPS6 = powershift , ecoboostta A6 : automatic yazıyor. Üretimin Valnciada olması bu nedenle olabilir belki şanzıuman ve motor şanzıman gemiyle amerikadan ispanyaya gidiyor olabilir. YANİ 1.6 ECOBOOSTTA POWERSHİFT YOK http://www.ford.co.uk/Cars/All-New-Kuga/BrochureAndPriceLists Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Cenk abi acele yorum yapıyorsun. Bunların işi hiç belli olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 İngiltere broşüründe CO2 emisyonlar külliyen yalan.. 1.6 ecoboostlara 120 falan yazmışlar halbuki otomatiAWD olanın 179 . Gelince görcez PS olup olmadığını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Üretim Videosu, Açıklamaları vs vs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Şimdi Escape'ler yanıyor ve nedeni belli değilse ve o yüzden trafikten çekiliyorsa Kuga'lar Allaha emanet mi olacak? Yani şimdi bu durumu bilen birisi olarak bu arabayı alır ve önerir misiniz? Not: Olayın kendisine değil yönetimine yönelik eleştirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 (düzenlendi) 4 çeker Kugalarda çekişin hangi aksta olduğunu gösteren bir grafik olacakmış. AutoExpres yeni Kugayı pek beğenmemiş. Araba büyüdükçe , donanımı arttıkça ve hi-tec özellikler eklendikçe ; eskisindeki sürüş keskinliğini ve orijinalinin cool luğunu kaybetmiş demişler . 4 yıldız alabilmiş anca.. http://www.autoexpre.../new-ford-kuga? Düz vites SONYli dizel AWD Aralık 18, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap