Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Escape / Kuga - İlk Official Fotoğraf

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

FORD 1.6 ECOBOOST Escapeleri geri çağırdı :blink: :blink: :blink: :blink:

Daha yeni satışa çıkmışlardı oysa.

11 temmuz 2012 ya kadar üretilen tüm 1.6 ecoboost escapeleri yakıt besleme sistemindeki bir parçanın çatlayarak yakıt sızması ve buna bağlı motor kompartmanında yangın olasılığı nedeniyle acilen geri çağırdı. Hatta araç sahiplerine arabalarınızı kullanmayın dendi..Şu ana kadar bu parça nedeniyle yaralanma olmamış .

Hemen hemen 11500 araba etkilenmiş durumda ve bayiiler sorun çözülene dek yeni araç teslimatı yapmıyor.

- nasıl oluyor da avrupadaki 1,6 ecoboost diğer marka ve modeller etkilenmiyor. Muhtemelen escapedeki 1.6 EB farklı ?

- yine mi boru çatlaması be FORD?

http://media.ford.co...rticle_id=36814

Edit: sayısız imla hatası :)

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 157
  • Görüntüleme 54,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• öle...canım abd europada şık ipek elbise giydiriliyor...tr a gelince basma pazen...biliyoz artık..

• kadın korkunç....ya....insan bebek gibi birini koyar...emekli banka müdiresi...nazmiye gibi....

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Top Gearciler bu hafta Yeni Kuga Titanium 2.0EB (240 hp) 4x4 test etmişler bayağı etkilenmişler ..

Bazı enretesan noktaları veriyorum:

- Üst donanım olan titaniumda kabin kalitesi mükkemmelden daha aşağı değil. Özellikler göstergelerin olduğu paneller , son zamanlarda bindiğim audilerinkinde daha - çok daha- iyi. Tamam belki düğmeler çok uzakta ve bunlara dokunmak için orangutan kollarına sahip olmanız azım. Ama bu sorun değil. Çünkü upgrade edilmiş SYNC ses kontrol sistemi mükemmel çalışıyor, düğmelere dokunmanıza gerek yok. Sesli komutlarınız 100 seferin 99unda uygulanıyor. Bu benim için bir ilk (daha üst markalalarda bile bu kadar başarılı değil demek istiyor)

- Bir de tekme hareketi ile bagaj açma var. Başka markalarda da var ben sadece Mercedeste gördüm ve bu kadar iyi çalışmıyordu.

Sonuç: Kuga daha kaliteli ve daha yüksek donanımla geliyor. Almanların başını ağrıtacaktır.

http://www.topgear.com/uk/ford/kuga/road-test/titanium-driven

Yanıtlama zamanı:

Özelliklerine baktığım zaman aynı motor ama Us fabrikasında üretilmiş.

Tekme hareketi iyimiş hakikaten;

Yanıtlama zamanı:

Ya kedi geçerse altindan ?

Kedi de anahtar varsa yapacak bir şey yok :) anahtar yakınında olsa bile paralel bacak hareketine duyarlı 2 sensör var.

Yanıtlama zamanı:

Özelliklerine baktığım zaman aynı motor ama Us fabrikasında üretilmiş.

Tekme hareketi iyimiş hakikaten;

Ya kedi geçerse altindan ?

Kedi de anahtar varsa yapacak bir şey yok :) anahtar yakınında olsa bile paralel bacak hareketine duyarlı 2 sensör var.

İşte Türk olmak bu ya :D

Bir kere bu yeni değil zaten uzun süredir grand cmaxte var, bir süredir de cmaxte var.

Kedi için önlem alınmış şöyle ki bagaj tutamacının orada bir de sensör/kamera var. Hem anahtar yakın olacak, hem tekme hareketi çift sensörle arkadan öne doğru olacak hem de sensör/kamera orada bir insan algılayacak

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hoppaa...2012 sonu avrupa 2013 başı Türkiye denmişti. Bakın FOrd yeniden yapılanma diye tüm modelleri geciktirdikçe geciktiriyor.

Batmaz inşallah...

Bu arada gri marketçiler niye amerikadan 1.6 ecoboost+4wd+otomatik escape getirmiyorlar. 60-70kaada falan satarlar cillop gibi olur..

• 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Düzeltiyorum.

Kuga Ocak 2013 sonrası satışa başlıyor. (kesin)

1.6 Ecoboost 182 Ps otomatik motor seçeneği ile :yeah:

Yakup simdi yazicaktim ne zaman cikacak ve bu motor sanziman ikilisi olacakmi diye :) Annem cok begendi onada araba bakiyoruz biliyorsun fiyat araligi ne olur sence ve Autoshowda olacak mi ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup simdi yazicaktim ne zaman cikacak ve bu motor sanziman ikilisi olacakmi diye :) Annem cok begendi onada araba bakiyoruz biliyorsun fiyat araligi ne olur sence ve Autoshowda olacak mi ?

Olacak, fiyat bilgii yok ama 60 ların üstünde gezer

Yanıtlama zamanı:

Olacak, fiyat bilgii yok ama 60 ların üstünde gezer

75-80e guzel bir donanim aliriz yani. Ciddi ciddi dusunuyoruz autoshowda canli gormek iyi olucak :)

Yanıtlama zamanı:

Orta donanimda SYNC varsa sevdim ben bu orta donanimi :D Yalniz sonysiz gordugum ilk sync

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.