Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Focus Titanium'a Navigasyon eklemek isteyenler belirtsin lütfen!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Anladım teşekkürler. Peki siz biliyor musunuz BCM konfigürasyonunu kimler yapar?

• Yanıt 132
  • Görüntüleme 55,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben de 2015 stylea navigasyon ekledim Tlf tutucuya 5.5" telefon ile yandex nav Sesini de telefona Bluetooth ile bağladığım tepemdeki jabradan dinliyorum. Telefon 2 satır teyp ekranını da kap

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Fiyat pahalı değil, paket içeriğine göre gayet normal. Elbetteki malzeme maliyeti bazında gidersek acayip şişirme görülebilir. Ama bunlar teknoljik cihazlar ve otomobil firmalarının tedarikçilerine öd

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yalnız bu ürün multi medya cihazı değil, diğerinin ara yüzleri ve malzemesi kötü. Bu adam içine gömülü sistem sunuyor ve haritası en iyisi ayrıca 3 yıl güncel tutuyor b

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Fatih Topal said:

Anladım teşekkürler. Peki siz biliyor musunuz BCM konfigürasyonunu kimler yapar?

Focccus isimli Rusların yazdığı bir program var ya da servislerde yapabilirler.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Semih O. said:

Focccus isimli Rusların yazdığı bir program var ya da servislerde yapabilirler.

sağolun sorayım bir kaç yere o zaman

Yanıtlama zamanı:

Ben var Rusya ya en yakın olmak ama dillerini hiç anlamamak. Bunları düzgünce biri çevirmek. Ozaman ben annamak. + forumda Rize veya yakınlarda bu işlerden anlayan elinde kablosu olan biri varsa o daha iyi olur.

Yanıtlama zamanı:

Ekran bana ağlarmış gibin bakayiii. Teselli edeyirum oni. Aha dedum bugün ona. Bekleduğun gun gelmek üzere. Rus kardaşlarumuz sana yardum edecek dedum. Sevindi garip. Halbuki bilmeyi ben o işi yapamam kablo yok programlar yok. Sd card yok.

Ya arabamda navigasyon olsa İzmir'in Rize ye uzaklığını hesaplardum kaç lira yakacağınida sonrada senun adresi girerdum naviye hooop ordaydum. Ama bak araç herşeyden mahrum.

Yanıtlama zamanı:

@Muzaffer ASLAHaftaya yanındayım. Anahtarsız giris için kapı kollarını (sürücü ,yolcu tarafı) boyaya verdim . Haftaya hem kamerayı hallederiz hem de anahtarsız giriş için kapı kollarının montajını yaparız .? 1 günde bitirebilir miyiz :muha:

Yanıtlama zamanı:

Arkideşler ya bu işi rus kardaşlarumuz yaptığına göre buni biri türkçeleştirsede bizda yapsak nasi olur. Diye bir sorayim dedum... Tabi devlet sirri değilse. Hani forum morum, paylaşmak, kardaşluk duygulari falan. 

Yanıtlama zamanı:

Muzaffer Bey, malum Ankara'da birini bulamadık. İzmir'e yolumuz düştüğünde sizden şu navigasyon olayında yardımcı olmanızı istesek ilgilenir misiniz? Size nasıl ulaşabilirim?

Yanıtlama zamanı:

Ben de 2015 stylea navigasyon ekledim :D

Tlf tutucuya 5.5" telefon ile yandex nav :)

Sesini de telefona Bluetooth ile bağladığım tepemdeki jabradan dinliyorum. Telefon 2 satır teyp ekranını da kapadigindan çirkinliği bakmaktan da kurtardı beni :) IMG_20160612_104515_1.jpg

IMAG1138.jpg

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bu iki yazılımla bu iş oluyor mu yani

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.