Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Ekiz

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Ekiz Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    15 Focus 1.6 TDC Titanium
  • Meslek:
    Mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Mustafa Ekiz's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Merhabalar, Geçen sene Eylül ayında yukarıda belirttiğim sıkıntıyı bildirmiştim. Aralık ayında ise servise götürdüm ve bana program güncellemesi yapalım düzelir diye bildirmişlerdi. Ancak, yine 3000 km'yi geçtiğimde aynı hata ile karşılaştım. Aynı problemle karşılaşan var mı çözüm nedir sizce?
  2. Bende bu Cumartesi için Akın Usta'dan randevu aldım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz, yeni yıla navigasyon sorununu da halletmiş bir şekilde gireriz..
  3. Bu şekilde çalışacaksa çok iyi olur. Sync ile senkron çalışması önemli. Navigasyon için Sync'in özelliklerini kaybetmek istemem açıkçası. Ya da dokunmatik ekranı daha kalitesiz bir cihaz istemem.
  4. Arkadaşlar, Bugün Tan Oto ile görüştüğümde 2015 Focus Titanyum aracımın ekran değişmeden ekranın arka kısmına Navitech modül ekleyerek navigasyonu çalıştırabileceklerini söylediler. Konu ile ilgili göüşlerinizi almak istiyorum. Sağlıklı olur mu?
  5. Arkadaşlar, Benim aracım 3000-3200 km'den sonra ortalama tüketim kısmında sapıtıyor. Bayram öncesi bu durumu fark etmiştim ve iki ortalama yakıt göstergesinden birini sıfırlamıştım ve tatile çıkmıştım. Tatil başlangıcında, ortalama tüketimim 5,1 L idi. Tatil dönüşü ise sıfırlamadığım ekran 3,8 L gösterirken sıfırladığım ekran 5,0 L gösteriyordu. Durumu Tan Oto ile görüşerek sordum. Bazen böyle durumların yaşandığını ve sıfırladığımda düzeleceğini belirtti. Bende sıfırladığımı ve tekrar kontrol edeceğimi söyledim. Ancak, yine bu sıfırlama olayının 3000 - 3200 km ardından sıfırladığım ekranda yine aynı sorunla karşılaştım. Bu ekran için ortalama tüketim 3000 km'de 5,2 L iken şu an 4000 km'de ve 4,2 L'ye düşmüş durumda. Servise tekrar sordum ama sürekli sıfırlamam gerektiğini söylüyor. O zaman bu ekran ne işe yarar ki? Sizce sıkıntı nasıl çözülebilir?
  6. Muzaffer Bey, malum Ankara'da birini bulamadık. İzmir'e yolumuz düştüğünde sizden şu navigasyon olayında yardımcı olmanızı istesek ilgilenir misiniz? Size nasıl ulaşabilirim?
  7. Muzaffer Bey, gerçekten tebrik ediyorum. Yok mu Ankara'da bu navigasyon işini çözebilen birisi arkadaşlar?
  8. Arkadaşlar, bende siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen üye olmamıştım. 2015 model Focus Titanium aldım ancak bayide navigasyon paketli olmadığından navigasyon alamamıştım. Açıkçası uzun süredir de araştırıyorum, fakat orijinal navigasyonu çalıştırabilecek biri bulamadım. Hafta sonu Ankara Tan Oto'ya gittim. Onlarda SD kart var ama navigasyonu çalıştıramıyorlar. Bir kaç müşterisine Cenmax takmışlar ama pek randıman alamadıklarını duydum. O yüzden taktırmadım. Cenmax için 2500 TL fiyat verdiler. Sanırım Muzaffer Bey bu işi çözdü fakat kendisi İzmir'de. Ankara'da bu işi yapabilecek biri var mı? Yardımcı olmanızı rica ederim... Ekleme: Bir de Android telefondan ekrana direk görüntü aktabiliyor muyuz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.