Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Focus Titanium'a Navigasyon eklemek isteyenler belirtsin lütfen!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Telefonda radyo ile navigasyonu aynı anda nasıl açacaksın? Açtın diyelim, nasıl kontrol edeceksin? Küçücük dokunmatik ekranda bir radyoya bir navigasyona mı geçeceksin? Unutmadan bu arada araç kullanıyorsun ..

Abi kanallar kayıtlıysa direksiyondan kumanda edebiliyoraun ki herşeye. Navigasyondan çıkmana gerek kalmıyor.

• Yanıt 132
  • Görüntüleme 55,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben de 2015 stylea navigasyon ekledim Tlf tutucuya 5.5" telefon ile yandex nav Sesini de telefona Bluetooth ile bağladığım tepemdeki jabradan dinliyorum. Telefon 2 satır teyp ekranını da kap

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Fiyat pahalı değil, paket içeriğine göre gayet normal. Elbetteki malzeme maliyeti bazında gidersek acayip şişirme görülebilir. Ama bunlar teknoljik cihazlar ve otomobil firmalarının tedarikçilerine öd

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yalnız bu ürün multi medya cihazı değil, diğerinin ara yüzleri ve malzemesi kötü. Bu adam içine gömülü sistem sunuyor ve haritası en iyisi ayrıca 3 yıl güncel tutuyor b

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Doğan Kurban said:

Abi kanallar kayıtlıysa direksiyondan kumanda edebiliyoraun ki herşeye. Navigasyondan çıkmana gerek kalmıyor.

Navigasyoncu arkadaş konuşurken müziğin sesini kim kısıyor?

Yanıtlama zamanı:

Navigasyoncu arkadaş konuşurken müziğin sesini kim kısıyor?

Abi otomatik kısılıyor sonra müzik devam ediyor. Hiçbir müdahaleye gerek kalmıyor.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban said:

Abi otomatik kısılıyor sonra müzik devam ediyor. Hiçbir müdahaleye gerek kalmıyor.

Tamam o zaman :) 

Yanıtlama zamanı:
Tamam o zaman [emoji4] 

Hatta şuan deneyemedim ama tableti bu cd den manyetik tutacağa takıp arabaya bt ile bağlayıp bir test etmek istiyorum. Tutacak gayet sağlam tutuyor. Ama bt bağlantısı nasıl olacak görmem lazım.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said:

Murat sen ne anlatıyorsun :)

Doğan bu Doğan :)

Bluetooth ile bağlanmış telefondaki radyo kanallarını direksiyon kumandası ile değiştirebilirsin, aynı anda navigasyonu kullanmaya devam edebilirsin diyor. Biliyor da söylüyor olmalı, mutlaka deneyeceğim. Gerçi Ipad pro bile entegre etse bizim sistemin eline su dökemez :) 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Murat Kavuk said:

Bluetooth ile bağlanmış telefondaki radyo kanallarını direksiyon kumandası ile değiştirebilirsin, aynı anda navigasyonu kullanmaya devam edebilirsin diyor. Biliyor da söylüyor olmalı, mutlaka deneyeceğim. Gerçi Ipad pro bile entegre etse bizim sistemin eline su dökemez :) 

Yani konuşuyor işte ?

Yanıtlama zamanı:

Bizde yani titanium donanıma sahip olanlar da kaliteden faydalanalum da... Modül bile ekrana gorinti basayida benum aklum bu deduklerune basmayi... 

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Zafer Yusoğlu said:

Bizde yani titanium donanıma sahip olanlar da kaliteden faydalanalum da... Modül bile ekrana gorinti basayida benum aklum bu deduklerune basmayi... 

Sesli güldüm :)

Yanıtlama zamanı:

Nereyi araşturayim. 

Kaçurduğum bişey var demekki 

Google emiceye sorayirum burayi gösteriyi 

En sonunda İzmir e gelip senin arabayi araşturacam. 

Yanıtlama zamanı:

Elinize ve emeğinize sağlık. sonucunu bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. iyi çalışmalar

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, Muzaffer ASLA said:

Gel arkadaşım.başımın üstünde herzaman yerin var.

Kör nokta sensörleri geldi ve  2 takım,Bir takımını satacağım.ayrıca orijinal arka kamera,sony amplifikatör 9 kanal+subwoofer,Sony sync2 facelift 2015 model için,lidar,ön  kamera,anahtarsız giriş,kablosuz cep telefonu görüntü transferi,video oynatma ve  süpriz diğer özellikler.yavaş yavaş tamamlıyorum.Hepside oem donanımda mevcut.Biraz sabır.Hepsini resimleyeceğim ve burada paylaşacağım.

biliyorsunuz ki bu iş hobi ve bende biraz hastalık oldu.Ama ana işimi aksatmamam gerekli olduğu halde aksatıyorum.

Bu iş bende hastalık olmaya başladığı için rahat duramıyorum.Geçenlerde işimi gücümü bırakıp servisin birinde 25 gün yatan bir focus TDCI'yi arkadaşım rica ettiği için beraber kalarak yazılımını ve araç kalibrasyonunu yaparak 2 saate sorunu çözdüm.Bu derecede bende hastalık oldu.Bu işin verdiği hazzı bana hiçbirşey vermiyor fakat hastalık işte.Bu nedenle biraz sabredin arkadaşlar.Güzel şeyler paylaşacağım.Tüm forumdaşlara saygılar ve sevgiler diliyorum.

Takipteyiz anahtarsız girişide çalıştırmak üzereyiz :) kapı kolu tesisat hazır bağlantıları kaldı sadece vakit yok :) 

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Muzaffer ASLA said:

Kör nokta sensörleri geldi ve  2 takım,Bir takımını satacağım.ayrıca orijinal arka kamera,sony amplifikatör 9 kanal+subwoofer,Sony sync2 facelift 2015 model için,lidar,ön  kamera,anahtarsız giriş,kablosuz cep telefonu görüntü transferi,video oynatma ve  süpriz diğer özellikler.yavaş yavaş tamamlıyorum.Hepside oem donanımda mevcut.Biraz sabır.Hepsini resimleyeceğim ve burada paylaşacağım.

biliyorsunuz ki bu iş hobi ve bende biraz hastalık oldu.Ama ana işimi aksatmamam gerekli olduğu halde aksatıyorum.

Bu iş bende hastalık olmaya başladığı için rahat duramıyorum.Geçenlerde işimi gücümü bırakıp servisin birinde 25 gün yatan bir focus TDCI'yi arkadaşım rica ettiği için beraber kalarak yazılımını ve araç kalibrasyonunu yaparak 2 saate sorunu çözdüm.Bu derecede bende hastalık oldu.Bu işin verdiği hazzı bana hiçbirşey vermiyor fakat hastalık işte.Bu nedenle biraz sabredin arkadaşlar.Güzel şeyler paylaşacağım.Tüm forumdaşlara saygılar ve sevgiler diliyorum.

muzaffer bey izmirde nerdesiniz acaba? gelip bi bende görmek ve tanışmak isterim.

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Muzaffer ASLA said:

kör nokta sensörleri için fiyat alabilirmiyim tampona bağlamaya yarayan braketleri mevcut mu ? fiyat uygun olursa boşu boşuna yıldız sanayii yada ebay aliexpresi talan etmeyeyim :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.