Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Focus Titanium'a Navigasyon eklemek isteyenler belirtsin lütfen!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende ayni durumdan muzdaripim. Takipteyim

• Yanıt 132
  • Görüntüleme 55,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben de 2015 stylea navigasyon ekledim Tlf tutucuya 5.5" telefon ile yandex nav Sesini de telefona Bluetooth ile bağladığım tepemdeki jabradan dinliyorum. Telefon 2 satır teyp ekranını da kap

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Fiyat pahalı değil, paket içeriğine göre gayet normal. Elbetteki malzeme maliyeti bazında gidersek acayip şişirme görülebilir. Ama bunlar teknoljik cihazlar ve otomobil firmalarının tedarikçilerine öd

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yalnız bu ürün multi medya cihazı değil, diğerinin ara yüzleri ve malzemesi kötü. Bu adam içine gömülü sistem sunuyor ve haritası en iyisi ayrıca 3 yıl güncel tutuyor b

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar. Benim aracım 2014 focus titanium smart paket.  2014 Şubat üretimi. Sony ses sistemi var. Navigasyon için sielelectronic  diye link verdiğiniz üründe bulunan ara modül bizim arabaya uygun mudur. Yoksa sadece 2015 modeller için mi uygun?

Ayrıca burada bildiklerini paylaşan herkese ve site yönetimine teşekkürler. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Özgür Engin said:

Merhabalar. Benim aracım 2014 focus titanium smart paket.  2014 Şubat üretimi. Sony ses sistemi var. Navigasyon için sielelectronic  diye link verdiğiniz üründe bulunan ara modül bizim arabaya uygun mudur. Yoksa sadece 2015 modeller için mi uygun?

Ayrıca burada bildiklerini paylaşan herkese ve site yönetimine teşekkürler. 

Bu size uygun değil maalesef. Bu sistem hazır ekranı olup navi'si olmayanlar için.

Simin navi eklemeniz nispeten daha basit, 5 inç ekranı ve sd kartı satın almanız yeterli tabi bazı ek şeylerde lazım.

http://www.focusclubtr.com/topic/4562-focus-3-orijinal-navigasyon-ve-sony-panel-kurulumu/

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey bu hızlı yanıt için teşekkürler. Verdiğiniz sayfayı inceleyeceğim. Iyi günler.

Yanıtlama zamanı:

Navigasyon uygulaması buraya yükleniyor arabada Ayarlar Yardım Yazılım Lisansları yerinde navigasyonlu olanlarda burda navigasyon uygulaması adı ve versiyonun yazıyor geçen gün bir yerden navigasyonlu ford focus  inceledim ancak foto çekemedim navigasyonlu olan biri ordaki uygulamanın adının yazarsa tam olarak belki bi yerden bulup yükleyebiliriz.

2015-12-06 23.22.39.jpg

Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yazım hatası.

Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, Alp Gökçe said:

Navigasyon uygulaması buraya yükleniyor arabada Ayarlar Yardım Yazılım Lisansları yerinde navigasyonlu olanlarda burda navigasyon uygulaması adı ve versiyonun yazıyor geçen gün bir yerden navigasyonlu ford focus  inceledim ancak foto çekemedim navigasyonlu olan biri ordaki uygulamanın adının yazarsa tam olarak belki bi yerden bulup yükleyebiliriz.

2015-12-06 23.22.39.jpg

Bunu internetten buldum şimdi birde başka bir internet sitesinde bu 3.8 güncellemesini yükledikten sonra usb de sorun olmuş navigasyonu olan bir araçmış navigasyon uygulaması  silinmiş bazı şeyler çalışmamış ve izmir çetaş servisinde o araca yeniden servis navigasyon yazılımı atmış ve sorun çözülmüş yani serviste navigasyon için uygulama  var..

Konu geçen site

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/276618-ford-sync-guncellemeleriae3d513fccbf49234d943805ea197217.jpg

Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Link eklendi

Yanıtlama zamanı:

donanım varsa donanıma uygun da yazılım vardır. donanım yoksa yazılım tek başına ne yapsın.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Anıl Polat said:

donanım varsa donanıma uygun da yazılım vardır. donanım yoksa yazılım tek başına ne yapsın.

Araçta donanım var çünkü aracım gps anteni donanım var ekranda pusula var enlem boylam kordinat veriyor ve kol dayama yerinde sd kart girişi var ama uygulama yok

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Alp Gökçe said:

Araçta donanım var çünkü aracım gps anteni donanım var ekranda pusula var enlem boylam kordinat veriyor ve kol dayama yerinde sd kart girişi var ama uygulama yok

dediğiniz gibi aktif edilebilirse ne mutlu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Anıl Polat said: donanım varsa donanıma uygun da yazılım vardır. donanım yoksa yazılım tek başına ne yapsın.

Eksik bilgileriniz var koordinat veren sistem ayrı bu ap ayrı.

Servisin yazılım atması ile olacak iş değil bu

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Alp Gökçe said:

sizde sd kart var mı peki navi için :) 

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Anıl Polat said:

Sd kart için otokoç gittim orda sağ olsun berkay bey vardı arabaya  sd kartı taktık kartı gördü ancak çalışmadı..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Alp Gökçe said:

Sd kart için otokoç gittim orda sağ olsun berkay bey vardı arabaya  sd kartı taktık kartı gördü ancak çalışmadı..

Yukarda yazdım fakat tekrar edeyim, o gps anteni farklı bu farklı. Problem anten değil gerçi çok ucuz bir şey o.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Yakup Çağatay said:

Yukarda yazdım fakat tekrar edeyim, o gps anteni farklı bu farklı. Problem anten değil gerçi çok ucuz bir şey o.

evet titanium donanımda sd kart girişi var. sync 2 üzerinde konumu gösteren bir bölge de var. yazılım da yüklenebiliyor. Bu kadar var olan şey arasından program yükleyerek naviyi çalıştıracak bir usta yok mu. Arkadaş. Biraz gayret. Bulalım bir çözümünü.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.