Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özgür Engin

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Özgür Engin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    '14 Focus1.6lTitanium SP
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

İletişim - Sosyal

Güncel Profil Ziyaretleri

661 profil görüntüleme

Özgür Engin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Merhabalar. Benim aracımda da aldıktan 6 ay sonra sağ koltukta aynı çizgiler oluştu. Bana da oturma şeklinden olmuş dediler. Uğraşacak vaktimde olmadı. Ama önceki aracım 2011 comfort HB idi ve titanyumdaki birçok problemi o araçta yaşamamıştım. Şoför kapısının camı daima gıcırdıyor, tavanda sarı lekeler oluştu, koltuk döşemeleri kırılıyor, göğüste kabarma oldu değiştirdim. Arka cam renkli ve içinde beyaz lekeler var. Herşeye de bahaneleri var. Bunların hepsi ilk yedi ayda oldu. Kapıya en ufak değmede kaporta göçüyor. Kullanım olarak çok memnunum, ama kaporta döşeme biraz hayal kırıklığı yarattı. Bu konuda Ford u kınıyorum. Küçük sinek mide bulandırıyor maalesef.
  2. Yakup bey bu hızlı yanıt için teşekkürler. Verdiğiniz sayfayı inceleyeceğim. Iyi günler.
  3. Merhabalar. Benim aracım 2014 focus titanium smart paket. 2014 Şubat üretimi. Sony ses sistemi var. Navigasyon için sielelectronic diye link verdiğiniz üründe bulunan ara modül bizim arabaya uygun mudur. Yoksa sadece 2015 modeller için mi uygun? Ayrıca burada bildiklerini paylaşan herkese ve site yönetimine teşekkürler.
  4. Benim de klimadan yana sıkıntım çok gürültülü çalışması. Dijital klimayı otomatiğe alınca elektrik süpürgesi gibi ses yapıyor nerdeyse. Fan devri üçten sonrva insanın başını ağrıtacak kadar sesli çalışıyor. Devri düşürüncede ses yok oluyor ama bu seferde yeterli soğutmuyor. Diğer araçlarda da gürültülümü merak ettim. Kışında çok geç ısınıyor. Önceki aracım benzinli focus comfort idi(2011) ve özellikle ısıtma çok daha çabuk oluyordu.
  5. Benim aracın göğüste kabarmalar olduğu için araba daha dört aylıkken garantiden tüm göğüs değişti. Ankara Oto Koç' ta (Eskişehir yolunda )yapıldı. Servis danışmanı Muzaffer bey ilgilenmişti. Iki ayı geçti ve bir sorun yok. Fabrikadan geldiği gibi. Memnunum.( maşallah diyelim... )
  6. En azından içim rahatladı sayenizde. Merakta kalmak sinir bozucu. İki gündür gözüme takılıp durdu. Servis tatmin edici bir yanıt verseydi iyi olurdu. Bu site gerçekten güzel ve bilgilendirici. Emek verenlerin ellerine sağlık.
  7. Ozan Bey, ilginiz için çok teşekkürler. Benim aracım Şubat 2014 üretimi. Faturaya baktım. Söylediğiniz gayet mantıklı. Isıyı doğru gösterdiğine göre led arızası olsa hiç ışık yanmaması lazım. Bunu düşünemedim. Demek ki kırmızı ışık yok. Sadece sarı yanıyor o yüzden. Dört sayfa olmadan çözüm bulundu. Başka kimseyi yormayalım daha. Tekrar tekrar teşekkürler.
  8. Benim araç orijinal gösterge. Büyük ekran yok. Hız göstergesinin içindeki siyah zeminde olan kar resminden bahsediyorum. Ekranda olsa yazılım hatası olabilirdi. Bu direk göstergedeki ışık hatası. Gösterge defolu muhtemelen. O yüzden sıkıntı bastı. Hız göstergesinde ki turuncu kar resminin kırmızı olması gerekiyor. Sizin ekranlar güzelmiş yani. Bizde büyük ekran gelecek sandık ama ford biz fordladı.
  9. Ilginiz için teşekkürler. Pazartesi servise yazılı başvuralım bakalım ne olacak. Kitapçıkta da kırmızı yanar diyor. Servis de 0 derecenin altında kırmızı yanması gerekir ama şu an hava güneşli !? gibi anlamsız birşeyler söyledi. O anda hava -12 dereceyi gösteriyordu. Otosanı da aradım yetkili servise sorun diyorlar. Bizde soralım bakalım ne olacak.
  10. Elbette çok önemli değil. O ışık yansa ne yanmasa ne. Ama varsa da doğru çalışsın. Ben gidip sıfır araba almışım. Buraya yazmamın sebebi arıza olup olmadığından emin olmaktı. Asıl sıkıntı şu; belli ki bir arıza var. Ama sanki kafamız basmıyormuş gibi servisin geçiştirmeye çalışmasına kızıyorum. Bu gün o ışık yanmaz yarın tümden gider. Hiç sıfır araba alıp göstergesi bozuk çıkan duymamıştım. Daha önce ki arabamda da daha 7. Ayında aksları değiştirdiler garantiden. Fabrika hatasıymış. Bu arabanında 4. ayında göğsü değişti. Döküm hatası olmuş, göğüs de şişmeler oldu diye. Focus iyi has ama, bu da benim şansım galiba.
  11. Herkese merhaba. 2014 Titanyum smart paket benzinli aracım var. Hava -12 derece ve gösterge panelindeki gizli buzlanma ışığı sarı renkte yanıyor. 2011 focusumda bile 0 dereceden sonra sarı renk kırmızıya dönüyordu. Çok mu mühim, değil tabi. Sorun şu; servisi aradığımda <yaa nolacak , buradaki araçlarda da sarı yanıyor > tarzında cevaplar aldım. Kardeşim kitapçıkta da kırmızıya döner yazıyor diyorum,bu sefer de < tamam döner ama hava güneşli falan> , anlamsız cevaplar verdiler. Yav -12 derece güneşimi kalmış. Böyle şeylere gıcık olurum. Eğer bozuk ise niye bozuk göstergeyi kullanayım ki. Yarında başka bir yer söner bozulur. Zaten aracın göğsü plastik hatasından yeni değişti. Forumlarda da 0 dan sonra kırmızıya döndüğü bilgisi var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  12. İlginiz için teşekkürler. Geçen hafta değiştirildi zaten. Şimdilik bir sorun yok. Korkarak gittim ama temiz yapmışlar. Ankara Otokoç' ta yapıldı. Sağolsunlar güzel oldu. Ama yeni bir arabada keşke böyle olmasaydı iyiydi tabi
  13. Bu gün bende de oldu. Motoru kapatıp çalıştırdım, gene uyarı yaptı sonrada geldiği gibi kayboldu?
  14. Merhaba. Öncelikle bu formu oluşturan kişilere teşekkür ederim. Ben de aracımı ağustos ayında teslim aldım. Aracımın ekran üzerinde ki göğüs kısmında siyah plastikte baloncuklar oluştu. Ankara Otokoç 'a gittim. Servis değişim önerdi. Parça da gelmiş. Arabayı götüreceğim ama hem canım sıkıldı hemde tedirginim. Göğüs değişimi yaptıranların deneyimlerini öğrenmek isterim. Çok kararsız kaldım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.