Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Aziz Akın

Üye
  • Toplam İleti

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

Aziz Akın Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    MCA Trend X TDCI 95
  • Meslek:
    Network
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

928 profil görüntüleme

Aziz Akın's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

32

Toplam Beğeni

  1. Son 3 depodur farkettiğim deponun dolum kapağı üstü dahil heryerin metal parçacıklarla dolması. Yıkayıp temizleyip bekledim yine oldu istasyon değiştirdim yinede bu parçacıklar cıkıyor. Sebep nedir ? Mazot filtresi bunları arındırabilirmi ? Motorla alakalı bir sıkıntı yaşıyor yada belirti gösteriyor olabilir mi ? Teşekkürler. Yakıt olarak Shell - Opet -Total kullanıyorum.
  2. Araba elimin altında. İstediğim parçayı sökebilirim fakat elimde yeterli kaynak yok o yüzden danışmak istedim Yakup.
  3. Sync olmasa sistem calışmıyor mu acaba ilgili konuyı bulamadım malesef. Gerekli alt yapı parçaları neler araçtan sökebilirim ama neleri sökeceğimi bilemiyorum.
  4. Merhabalar; Çıkma titanium araçtan trend x paket aracıma Dokunmatik ekran paneli takıcam. 1) Dokunmatik paneli aracıma montajını yaparken herhangibi ekstra aparat ihtiyacım varmı ? 2) Sökerken karşı araçtan hangi parçaları sökmeliyim ? Kablolar beyin cd değiştirici gibi hangi parçalar almalıyım ? Kendi aracıma takarken ekstra sökme takma kablo kesme ihtiyacım olucak mı ? Konuyla ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
  5. Hazır konu güncelken sormak istiyorum. 2.000 devirde giderken gazdan cekip tekrardan hafif gaz verdiğimde tak diye tok bir ses geliyor. 1 vitese geçirirken araç sallanıyor ve sert geçiyor. Ama bu debriyaja ilk bastığımda gerçekleşiyor ayağım debriyaj'dayken 1'den cıkartıp, tekrar 1'inci vitese geçirdiğimde aynı sarsıntıyı ve sertliği yapmıyor. 1 den 2 ye geçirdiğimde hafif sallantı ve cıt cıt yada cat cat sesi sanırım normal ? Aracım dizel 95 hp mk 3.5
  6. Ayriyetten Trend x pakette, kol dayama artık standart olmuş..
  7. 1 gün değil daha uzun zaman yattı sonuç aynı kırışıklık geçici değil keşke öyle olsaydı.
  8. Resimde görünenlere göre x2 oldu şuan hızlı büyüyor kumaştan daha çok alttaki süngerin bu rolü oynadığını düşünmekteyim...
  9. Düşen kalite farkından parçalanabilir. Dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın.
  10. Arkadaşlar merhaba; Aracımı sadece ben kullanıyorum ve standart kiloda bir insanım 85 kg kadar agırlıgım var.Aracımın bakımını yaptırırken koltuğumdaki kırışmaları danıştım hemen oturma pozisyonuna bagladılar benimde işim olduğundan fazla kurcalamadım. Aracımı sadece ben kullandım ve 1 yıllık bir araç 10.000 KM'de sonuçta bu oturulucak bir yer ve farklı pozisyonlarda oturulcak bir tarzıda yok araç kullanılırken.. Bu koltuk üreticileri bunu hesaba katmadan mı üretim yapıyor yada hata benim mi? Bu kadar az bir zamanda böyle bir hal alan koltuk ilerleyen yıllarda param parça olur. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Şikayet talebi açtırdım 3 hafta sonra tekrar gittim dönüş oldu mu diye sormaya biz size mesaj attık onaylanmadı suratıma bakmamalar felan bende bana mesajınız gelmedi niye aramadınız üstelemeye başlayınca müdürle diyaloğumu kurdum ve tekrardan garantiyle konuşacagını söyledi 2 gün sonra yani bu gün Ford'dan mesaj atıldı başvurunuz değerlendirilmeye alındı diye daha önce böyle bir bildirim gelmemişti işlerine gelmediğinden başvuru bile yolladıklarına inanmıyorum. Ford'da Şikayetin değerlendirilmesi kaç gün sürüyor normal şartlarda ?
  11. Hey maşallah Baskı balata beni şaşırttı o potansiyel bizim arabalardada var demek oluyo sanırım bu
  12. Focus 3.5 Mercekli far için fiyat alabilmemiz mümkünmü acaba ? Orjinal ve Eşdeğer için.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.