Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333017 Bende ayni durumdan muzdaripim. Takipteyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333076 Merhabalar. Benim aracım 2014 focus titanium smart paket. 2014 Şubat üretimi. Sony ses sistemi var. Navigasyon için sielelectronic diye link verdiğiniz üründe bulunan ara modül bizim arabaya uygun mudur. Yoksa sadece 2015 modeller için mi uygun? Ayrıca burada bildiklerini paylaşan herkese ve site yönetimine teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl Yazar comment_333078 2 dakika önce, Özgür Engin said: Merhabalar. Benim aracım 2014 focus titanium smart paket. 2014 Şubat üretimi. Sony ses sistemi var. Navigasyon için sielelectronic diye link verdiğiniz üründe bulunan ara modül bizim arabaya uygun mudur. Yoksa sadece 2015 modeller için mi uygun? Ayrıca burada bildiklerini paylaşan herkese ve site yönetimine teşekkürler. Bu size uygun değil maalesef. Bu sistem hazır ekranı olup navi'si olmayanlar için. Simin navi eklemeniz nispeten daha basit, 5 inç ekranı ve sd kartı satın almanız yeterli tabi bazı ek şeylerde lazım. http://www.focusclubtr.com/topic/4562-focus-3-orijinal-navigasyon-ve-sony-panel-kurulumu/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333086 Yakup bey bu hızlı yanıt için teşekkürler. Verdiğiniz sayfayı inceleyeceğim. Iyi günler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333675 Navigasyon uygulaması buraya yükleniyor arabada Ayarlar Yardım Yazılım Lisansları yerinde navigasyonlu olanlarda burda navigasyon uygulaması adı ve versiyonun yazıyor geçen gün bir yerden navigasyonlu ford focus inceledim ancak foto çekemedim navigasyonlu olan biri ordaki uygulamanın adının yazarsa tam olarak belki bi yerden bulup yükleyebiliriz. Aralık 6, 201510 yıl Alp Gökçe tarafından düzenlendi Yazım hatası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201510 yıl comment_333813 23 saat önce, Alp Gökçe said: Navigasyon uygulaması buraya yükleniyor arabada Ayarlar Yardım Yazılım Lisansları yerinde navigasyonlu olanlarda burda navigasyon uygulaması adı ve versiyonun yazıyor geçen gün bir yerden navigasyonlu ford focus inceledim ancak foto çekemedim navigasyonlu olan biri ordaki uygulamanın adının yazarsa tam olarak belki bi yerden bulup yükleyebiliriz. Bunu internetten buldum şimdi birde başka bir internet sitesinde bu 3.8 güncellemesini yükledikten sonra usb de sorun olmuş navigasyonu olan bir araçmış navigasyon uygulaması silinmiş bazı şeyler çalışmamış ve izmir çetaş servisinde o araca yeniden servis navigasyon yazılımı atmış ve sorun çözülmüş yani serviste navigasyon için uygulama var.. Konu geçen site http://www.fordclubtr.com/forum/topic/276618-ford-sync-guncellemeleri Aralık 7, 201510 yıl Alp Gökçe tarafından düzenlendi Link eklendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201510 yıl comment_333814 donanım varsa donanıma uygun da yazılım vardır. donanım yoksa yazılım tek başına ne yapsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201510 yıl comment_333815 1 dakika önce, Anıl Polat said: donanım varsa donanıma uygun da yazılım vardır. donanım yoksa yazılım tek başına ne yapsın. Araçta donanım var çünkü aracım gps anteni donanım var ekranda pusula var enlem boylam kordinat veriyor ve kol dayama yerinde sd kart girişi var ama uygulama yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201510 yıl comment_333816 1 dakika önce, Alp Gökçe said: Araçta donanım var çünkü aracım gps anteni donanım var ekranda pusula var enlem boylam kordinat veriyor ve kol dayama yerinde sd kart girişi var ama uygulama yok dediğiniz gibi aktif edilebilirse ne mutlu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201510 yıl comment_333822 Fiyatı çok uygun. Focus olsaydı düşünmez alırdım. çan çin çon, açma tuşuna basınca 10 dakika beklenen, dokunmatiği çalışmayan ürünlerden bile uygun fiyata Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl Yazar comment_333824 1 dakika önce, Anıl Polat said: donanım varsa donanıma uygun da yazılım vardır. donanım yoksa yazılım tek başına ne yapsın. Araçta donanım var çünkü aracım gps anteni donanım var ekranda pusula var enlem boylam kordinat veriyor ve kol dayama yerinde sd kart girişi var ama uygulama yok Eksik bilgileriniz var koordinat veren sistem ayrı bu ap ayrı. Servisin yazılım atması ile olacak iş değil bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl comment_333853 10 saat önce, Alp Gökçe said: Araçta donanım var çünkü aracım gps anteni donanım var ekranda pusula var enlem boylam kordinat veriyor ve kol dayama yerinde sd kart girişi var ama uygulama yok sizde sd kart var mı peki navi için Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl comment_333864 12 saat önce, Anıl Polat said: donanım varsa donanıma uygun da yazılım vardır. donanım yoksa yazılım tek başına ne yapsın. Araçta donanım var çünkü aracım gps anteni donanım var ekranda pusula var enlem boylam kordinat veriyor ve kol dayama yerinde sd kart girişi var ama uygulama yok Sd kart için otokoç gittim orda sağ olsun berkay bey vardı arabaya sd kartı taktık kartı gördü ancak çalışmadı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl Yazar comment_333865 3 dakika önce, Alp Gökçe said: Araçta donanım var çünkü aracım gps anteni donanım var ekranda pusula var enlem boylam kordinat veriyor ve kol dayama yerinde sd kart girişi var ama uygulama yok Sd kart için otokoç gittim orda sağ olsun berkay bey vardı arabaya sd kartı taktık kartı gördü ancak çalışmadı.. Yukarda yazdım fakat tekrar edeyim, o gps anteni farklı bu farklı. Problem anten değil gerçi çok ucuz bir şey o. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl comment_333929 4 saat önce, Yakup Çağatay said: Yukarda yazdım fakat tekrar edeyim, o gps anteni farklı bu farklı. Problem anten değil gerçi çok ucuz bir şey o. evet titanium donanımda sd kart girişi var. sync 2 üzerinde konumu gösteren bir bölge de var. yazılım da yüklenebiliyor. Bu kadar var olan şey arasından program yükleyerek naviyi çalıştıracak bir usta yok mu. Arkadaş. Biraz gayret. Bulalım bir çözümünü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın