Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92798 Yeni Focus araçlarımızda SONY müzik sistemi, serit takip sistemi ve seritte kalma yardımcısı, sürücü dikkat takip sistemi, otomatik uzun far, kör nokta uyarı sistemi gibi yeni teknolojileri devreye alıyoruz. ama bunlar hangisi tekno hangısı smart henuz bılgı yok sanıyorum ki powershift yok 1.0 EB'lerde... doğru mudur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92799 Yok canım önümüzdeki aylarda da yok .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92804 Yok canım önümüzdeki aylarda da yok .. peki yurt dışında da durum böyle mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92807 peki yurt dışında da durum böyle mi ? 1.0 ve 1.6 ecoboost'larda otomatik sanzuman bulunmuyor. Tüm Avrupa bu şekil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92810 1.0 ve 1.6 ecoboost'larda otomatik sanzuman bulunmuyor. Tüm Avrupa bu şekil. merak ediyorum bu ford araba satmayayım diye neden uğraşıyor ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92811 merak ediyorum bu ford araba satmayayım diye neden uğraşıyor ) Artan grafiği ile en çok satan 2. Marka, manuel alanlara 2. kez aldırmak içinmiş :P 1.6 125 ps powershift ve 2.0 tdci powershiftleri unutmayalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92813 Artan grafiği ile en çok satan 2. Marka, manuel alanlara 2. kez aldırmak içinmiş :P 1.6 125 ps powershift ve 2.0 tdci powershiftleri unutmayalım... aslında bu satışların iyi old gösterir her şey yolundayken manüpülasyona hacet yok, Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92814 aslında bu satışların iyi old gösterir her şey yolundayken manüpülasyona hacet yok, Kesinlikle, su başlıktan sayılara göz atabilirsiniz 18 Nisan iletisi mesela. )/page__view__findpost__p__65425 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92815 Kesinlikle, su başlıktan sayılara göz atabilirsiniz 18 Nisan iletisi mesela. )/page__view__findpost__p__65425 yakup biliyorsun cumartesi vw idim bütün araçlarına girdim çıktım işçilik ve kalite açısından karşılaştırınca ford yeni focus da iyi iş çıkarmış doğrusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92816 Yeni Focus araçlarımızda SONY müzik sistemi, serit takip sistemi ve seritte kalma yardımcısı, sürücü dikkat takip sistemi, otomatik uzun far, kör nokta uyarı sistemi gibi yeni teknolojileri devreye alıyoruz. ama bunlar hangisi tekno hangısı smart henuz bılgı yok Şerit takip, sürücü dikkat, kör nokta uyarı vb. smarta girer, otomatik far, katlanan ayna, radyo teknoya, tabii bence... Hepsinin fiyatı da bize yazılır! Tabii böyle karmaşık paketlerde Otosan gene kendi kafasına göre (bunun adına da piyasa araştırması diyecekler) ortaya karışık sipariş verecek, almak isteyene de ne çıkarsa bahtına olacak. Yani bu sony de standart olmayacak anladığım kadarıyla... En azından Titanium'da standart olur diye umuyorum. sanıyorum ki powershift yok 1.0 EB'lerde... doğru mudur? Şu andaki atmosferik benzinli dışında hiçbir çalışma yok gibi PS ile ilglil. Nedeni konusunda rivayet muhtelif: - EB'larda hararet sorunu oluyormuş - Talep karşılamaya yetişilemiyormuş - Müşteri talep ve beklentileri arasında PS yokmuş Kısacası bir sürü anlamsız mış muş - Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92817 yakup biliyorsun cumartesi vw idim bütün araçlarına girdim çıktım işçilik ve kalite açısından karşılaştırınca ford yeni focus da iyi iş çıkarmış doğrusu Yeni Ford'larin altta kalır yanları kalmadı haklısınız; eski Ford'ların da önemli eksiği bu idi.. Sıra Mondeo'da (işçilik) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92819 Şu andaki atmosferik benzinli dışında hiçbir çalışma yok gibi PS ile ilglil. Nedeni konusunda rivayet muhtelif: - EB'larda hararet sorunu oluyormuş - Talep karşılamaya yetişilemiyormuş - Müşteri talep ve beklentileri arasında PS yokmuş Kısacası bir sürü anlamsız mış muş - hakikaten anlamsızmış... neyse bir sonraki araba macerama kadar çıkarmazlarsa artık Ford değil de başka markalara yelken açarız biz de, o kadar basit, kendileri bilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92820 hakikaten anlamsızmış... neyse bir sonraki araba macerama kadar çıkarmazlarsa artık Ford değil de başka markalara yelken açarız biz de, o kadar basit, kendileri bilir.. Onlar bahane, 1.6 182 powershift c-max bile ülkemize geldi test edildi. Tarih yok 1.6 tdci aynı şekil 2013 3.ceyrek sonrası Gelebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92821 Onlar bahane, 1.6 182 powershift c-max bile ülkemize geldi test edildi. Tarih yok 1.6 tdci aynı şekil 2013 3.ceyrek sonrası Gelebilir. what 'bout 1.0 EB PS? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın