ER-OL Otomotiv Oluşturma zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 7, 2015 (düzenlendi) Açıklama : 2008-2014 arası bütün Focus araçların orjinal hava filtresidir. Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Fiyat : Kdv dahil 30 tl . Mart 7, 2015 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Bedava Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 (düzenlendi) 1 adet hemen edinmek istiyorum. Ayrıca aynı model yılları için c max araçlara da uyar mı? Mart 7, 2015 Erkut Ertekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2015 Filtre önemli detaylardan temiz olması faydanıza, ayrıca silme,üfleme hava tutma gibi şeyler de çok faydalı değil, ucuz bulmuşken değiştirmekte fayda var ve değişmesi çok kolay. Burada göstermiştim lakin fotolar ölmüş Bulabilirsem eklerim biraz zor olacak ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Orjinal filtre mi bu, yan sanayi olanların bazılarında petekler arasında silikon olmuyor ve gaza basınca oluşan vakum peteklerin birbirine yapışmasına neden oluyor. Bu yapışma da yeterli havanın motora girmesini engelliyor. Bahsettiğim silikon gibi ayraçlar silindir filtrelerde oluyor muydu hatırlayamadım ama en azından orjinal olup olmadığını bilelim. Orjinal ise hem hava hem de polen filtresi sipariş edeceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Orjinal filtre mi bu, yan sanayi olanların bazılarında petekler arasında silikon olmuyor ve gaza basınca oluşan vakum peteklerin birbirine yapışmasına neden oluyor. Bu yapışma da yeterli havanın motora girmesini engelliyor. Bahsettiğim silikon gibi ayraçlar silindir filtrelerde oluyor muydu hatırlayamadım ama en azından orjinal olup olmadığını bilelim. Orjinal ise hem hava hem de polen filtresi sipariş edeceğim. Hem başlıkta hem mesajda yazıyor zaten orijinal olduğu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Hem başlıkta hem mesajda yazıyor zaten orijinal olduğu... Hakkaten neremle okuduysam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Dizel benzinli ayni miymis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 sorması ayıptır normalde ne kadar bunlar merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Dizel benzinli ayni miymis. Aynı. sorması ayıptır normalde ne kadar bunlar merak ettim bir ay önce paylaşılan faturada kdv dahil yaklaşık 59tl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 1 adet hemen edinmek istiyorum. Ayrıca aynı model yılları için c max araçlara da uyar mı? Evet uyumludur. sorması ayıptır normalde ne kadar bunlar merak ettim Evet şu an yetkili servis satış fiyatı kdv dahil 59 tl. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2015 Bugün arkadaşıma ve kendime olmak üzere toplam 2 tane sipariş verdim. Çok hızlı bir alışveriş oldu. Forum aracılığıyla böyle bir alışveriş imkanımızın olması çok güzel. Bir kaç yetkili ile görüştüm, hepsi de kibar ve seviyeli insanlar. Er-ol otomotive buradan da teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2015 Bugün arkadaşıma ve kendime olmak üzere toplam 2 tane sipariş verdim. Çok hızlı bir alışveriş oldu. Forum aracılığıyla böyle bir alışveriş imkanımızın olması çok güzel. Bir kaç yetkili ile görüştüm, hepsi de kibar ve seviyeli insanlar. Er-ol otomotive buradan da teşekkür ederim. Biz teşekkür ederiz bu yorumlarınız için iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 İki tanede ben alayım o zaman. Bu fiyata bu zamanda bedava. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Ipeker Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Slm.Berk kargo +Polen filtresi içinde ayrıca teşekkür ederim. Saygılar Slm.Berk kargo +Polen filtresi içinde ayrıca teşekkür ederim. Saygılar 3.Adet Hava Filtresi Sorunsuz Ulaştı Elime[emoji6] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap