Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201511 yıl comment_306269 Yani bu bagajı Doğan bile dolduramaz gibi geliyor[emoji4] Abi kiler de daha çok malzeme var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201511 yıl comment_307071 Marka ambleminin ön panjuru ortadan yarması hep beni bu marka araçlardan tiksindirmiştir. Bencede . şöyle çok mu abes olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201511 yıl comment_313616 donanım ve fiyat açıklanmış. bu akşam kapora vermeye gidiyorum DSGler gelmemiş şimdi sadece düzler geliyor. 1.4 125 düz vites active 67 bin kayme. Poloyu takasa verip üstü kredi yapmayı planlamaktayım. Bunda manüel klima var, sis farı yok, 16 alaşım jant var. Cruise control yok. Golfteki gibi CC sonradan takılabiliyorsa alırım gibime geliyor. Temmuz 27, 201511 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201511 yıl comment_313629 donanım ve fiyat açıklanmış. bu akşam kapora vermeye gidiyorum DSGler gelmemiş şimdi sadece düzler geliyor. 1.4 125 düz vites active 67 bin kayme. Poloyu takasa verip üstü kredi yapmayı planlamaktayım. Bunda manüel klima var, sis farı yok, 16 alaşım jant var. Cruise control yok. Golfteki gibi CC sonradan takılabiliyorsa alırım gibime geliyor. Önce hayırlı olsun deyip, şu Polo yu da cumhuriyet Altını gibi kime takacağın belli oldu sonunda galiba :):):)):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201511 yıl comment_313642 Hayırlı olsun o zaman. Önce hayırlı olsun deyip, şu Polo yu da cumhuriyet Altını gibi kime takacağın belli oldu sonunda galiba :):):)):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201511 yıl comment_313649 Önce hayırlı olsun deyip, şu Polo yu da cumhuriyet Altını gibi kime takacağın belli oldu sonunda galiba :):):)):) dün gittim , maalesef araba hala gelmemiş , 2 haftaya gelir dediler, bu arada arabada sis farı varmış (köşe dönüş özelliği yokmuş). Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201511 yıl comment_313728 Donanım listesi http://www.skoda.com.tr/models/yeni-superb/donanim/ Fiyat listesi http://www.skoda.com.tr/models/yeni-superb/Fiyat-Listesi/ Biraz inceledim Style donanımına sahip Superb, Titanium Mondeo ve Comfortline Passat seviyesinde. Ufak tefek farklar olsa da temelde bu yönde planlanmış gibi durmakta.(Genelde Mondeo donanımda daha cömert Navigasyon, ısıtmalı koltuk, oto park, gösterge ekranı,Sony vb) Otomatik vites olmadan ciddi hedef karşılayacağını sanmıyorum ama bir kıyas yapmak gerekirse Superb style 1.6 dizel manuel: 93.900 Mondeo Titanium 1.6 dizel manuel: 99.820 - Style 89.100 Passat Comfortline 1.6 dizel manuel: 101.800 Olması gerektiği gibi dizilmişler denilebilir, Avrupa'daki pahalı fiyatını doğuş iyice sindirmiş gibi duruyor. F/P olarak ise Mondeo hala liderliğini sürdürüyor. +1 yıl garanti ise ekstrası Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201610 yıl comment_354338 Kimi tasarımlar genelde güzel gözükür ama her açıdan aynı güzelliği göremeyiz ya. İşte bunda o yok, en kötü pozisyonda bile tasarım buradayım diyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın