Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Vay anam vay neler oluyor burda [emoji15][emoji15][emoji15] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Test edilecek araçları gelmeden çok önce dillendiriyoruz Mert. Mesela henüz gemiye bile binmedi ama geldiğinde C-Max TDCI PS'i test etmeyi ya da niş araçları pazarlama'dan kapabilir miyiz? (mesela Vignale veya ST) konuşuyoruz. Hatta arada kızdığınız zaman -saydırdığınız- kararları alan kişileri (Örnek: Focus 1.5Ecoboost - Manual'i getirme/getirmeme yetkisine sahip olan arkadaşı) tanıyor @Yakup Çağatay , forumda yazılanları takip etmelerinin dışında bizim mod. elemanlara mano to mano -Son Kullanıcı Beklentilerini- aktarıyor. Yani Mustang ile test olayı Yakup paŞa için süpriz değil. (bkn.adamın ağzı sıkı ise ben ne yapayım?) bilmez miyim ama bunlarin hicbiri agzinin kulaklarinda olmasini engellemez bence, tum prosedurden bagimsiz bir mutluluktur o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 4 ekim'de Mustiyi mıncıklıcaz demek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 4 ekim'de Mustiyi mıncıklıcaz demek Allah bir mani vermez ise niyet o yönde üstadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Kou nefis gelişiyor ama benim gözüm maalesef hala Focus RS'te, ruhsuz bir tutucuyum... Bu arada 4 Ekim toplantısını WRX ile çakıştıran organizatörleri de şiddetle kınıyorum. WRX ile çakışıyor mu Yeminle üzüldüm. Ona da gitmek istiyordum. Seneye artık :/ bilmez miyim ama bunlarin hicbiri agzinin kulaklarinda olmasini engellemez bence, tum prosedurden bagimsiz bir mutluluktur o Ağız kulak varda nasıl daha iyi olur diye kurgular yapıyorum günlerdir Özel çekim aletlerimi de aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Allah bir kaza - bela vermezse (konuştuk bu konuyu da) kuZu'yu video & inceleme için Yakup'a teslim etmeyi + toplantıya da getirmeyi planlıyorum. O konularda sıkıntı yok yani. Bak Yakup o arabayı bana da test ettirmeli. Malum o şekil olunca gelip satın alıyorum WRX ile çakışıyor mu Yeminle üzüldüm. Ona da gitmek istiyordum. Seneye artık :/ Ağız kulak varda nasıl daha iyi olur diye kurgular yapıyorum günlerdir Özel çekim aletlerimi de aldım Niye üzülüyorsun toplantıyı erken yapıp kısa keselim. öğleden sonraki mangalı iptal edelim. Öğlen de toplu halde WRXe gidelim. Fordumcular hatırlar daha önce WTCCye gitmiş hatta focus kullanan takımın garajına bile girmiştik.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Garaj işi kolay zaten de, geçen yıl kimse gelmemişti şimdi 5 kişi ancak gelir hele eş çocuk vs olunca. Yaklaşsın hele bi düşünelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2015 WRX ile çakışıyor mu Yeminle üzüldüm. Ona da gitmek istiyordum. Seneye artık :/ Ağız kulak varda nasıl daha iyi olur diye kurgular yapıyorum günlerdir Özel çekim aletlerimi de aldım hadi bakalim sana simdiden kolay gelsin, tadini cikar, iyi hisset iyi aktar ona gore gidip para vericez ??? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 O yerli değil pis o. Bu yerli temiz uslu şimdi yakalandı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Kırmızı siyah iç döşeme gri jant custom pack araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Umarım yakın zamanda şu arka diffüzörü makyajlarlar. Sokakta arkası yırtık pantolonla gezmek gibi bir şey fotoğraflardaki görüntü... Murdar, murdar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Dayımların otoparkında ne göreyim European red Mustang ... Amcamız cesur, önde plaka yok Bonus Maserati, meğersem mahallemiz zenginmiş Bunun önüne Mustang'ı çekemedim üzgünüm Gerçek bonus ise bu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 (düzenlendi) Şöyle bir videoya denk geldim Mustang'in kataloğunda, geri vitesinin 0 - 100 verileri yer alsa mı acaba Ocak 15, 2016 Volkan G. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Çakmak Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 On 18.09.2015 at 21:56, Kaan Yagizer said: Allah bir mani vermez ise niyet o yönde üstadım. merhaba sonunda onay aldım foruma dahil oldum.Bu vergi sistemiyle hayalini bile kuramayacağım araçlara eşimin çalışma izni permisi nedeniyle bakıyorum?bu martda almanyaya gideceğim ordan da araç getirebilirim ama pek arabalardan anlamıyorum açıkçası.mustang hayranıyım ama yıllık maliyeti ne olur bir ecoboost kuzuya bakmak için kaan bey?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap