Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320466 Vay anam vay neler oluyor burda [emoji15][emoji15][emoji15] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320469 Test edilecek araçları gelmeden çok önce dillendiriyoruz Mert. Mesela henüz gemiye bile binmedi ama geldiğinde C-Max TDCI PS'i test etmeyi ya da niş araçları pazarlama'dan kapabilir miyiz? (mesela Vignale veya ST) konuşuyoruz. Hatta arada kızdığınız zaman -saydırdığınız- kararları alan kişileri (Örnek: Focus 1.5Ecoboost - Manual'i getirme/getirmeme yetkisine sahip olan arkadaşı) tanıyor @Yakup Çağatay , forumda yazılanları takip etmelerinin dışında bizim mod. elemanlara mano to mano -Son Kullanıcı Beklentilerini- aktarıyor. Yani Mustang ile test olayı Yakup paŞa için süpriz değil. (bkn.adamın ağzı sıkı ise ben ne yapayım?) bilmez miyim ama bunlarin hicbiri agzinin kulaklarinda olmasini engellemez bence, tum prosedurden bagimsiz bir mutluluktur o Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl comment_320474 4 ekim'de Mustiyi mıncıklıcaz demek Allah bir mani vermez ise niyet o yönde üstadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201510 yıl Yazar comment_320482 Kou nefis gelişiyor ama benim gözüm maalesef hala Focus RS'te, ruhsuz bir tutucuyum... Bu arada 4 Ekim toplantısını WRX ile çakıştıran organizatörleri de şiddetle kınıyorum. WRX ile çakışıyor mu Yeminle üzüldüm. Ona da gitmek istiyordum. Seneye artık :/ bilmez miyim ama bunlarin hicbiri agzinin kulaklarinda olmasini engellemez bence, tum prosedurden bagimsiz bir mutluluktur o Ağız kulak varda nasıl daha iyi olur diye kurgular yapıyorum günlerdir Özel çekim aletlerimi de aldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl comment_320507 Allah bir kaza - bela vermezse (konuştuk bu konuyu da) kuZu'yu video & inceleme için Yakup'a teslim etmeyi + toplantıya da getirmeyi planlıyorum. O konularda sıkıntı yok yani. Bak Yakup o arabayı bana da test ettirmeli. Malum o şekil olunca gelip satın alıyorum WRX ile çakışıyor mu Yeminle üzüldüm. Ona da gitmek istiyordum. Seneye artık :/ Ağız kulak varda nasıl daha iyi olur diye kurgular yapıyorum günlerdir Özel çekim aletlerimi de aldım Niye üzülüyorsun toplantıyı erken yapıp kısa keselim. öğleden sonraki mangalı iptal edelim. Öğlen de toplu halde WRXe gidelim. Fordumcular hatırlar daha önce WTCCye gitmiş hatta focus kullanan takımın garajına bile girmiştik.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl Yazar comment_320510 Garaj işi kolay zaten de, geçen yıl kimse gelmemişti şimdi 5 kişi ancak gelir hele eş çocuk vs olunca. Yaklaşsın hele bi düşünelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl comment_320517 WRX ile çakışıyor mu Yeminle üzüldüm. Ona da gitmek istiyordum. Seneye artık :/ Ağız kulak varda nasıl daha iyi olur diye kurgular yapıyorum günlerdir Özel çekim aletlerimi de aldım hadi bakalim sana simdiden kolay gelsin, tadini cikar, iyi hisset iyi aktar ona gore gidip para vericez ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201510 yıl Yazar comment_332176 O yerli değil pis o. Bu yerli temiz uslu şimdi yakalandı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334567 Kırmızı siyah iç döşeme gri jant custom pack araç Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334594 Umarım yakın zamanda şu arka diffüzörü makyajlarlar. Sokakta arkası yırtık pantolonla gezmek gibi bir şey fotoğraflardaki görüntü... Murdar, murdar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201610 yıl Yazar comment_340265 Dayımların otoparkında ne göreyim European red Mustang ... Amcamız cesur, önde plaka yok Bonus Maserati, meğersem mahallemiz zenginmiş Bunun önüne Mustang'ı çekemedim üzgünüm Gerçek bonus ise bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201610 yıl comment_340312 Şöyle bir videoya denk geldim Mustang'in kataloğunda, geri vitesinin 0 - 100 verileri yer alsa mı acaba Ocak 15, 201610 yıl Volkan G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_343973 On 18.09.2015 at 21:56, Kaan Yagizer said: Allah bir mani vermez ise niyet o yönde üstadım. merhaba sonunda onay aldım foruma dahil oldum.Bu vergi sistemiyle hayalini bile kuramayacağım araçlara eşimin çalışma izni permisi nedeniyle bakıyorum?bu martda almanyaya gideceğim ordan da araç getirebilirim ama pek arabalardan anlamıyorum açıkçası.mustang hayranıyım ama yıllık maliyeti ne olur bir ecoboost kuzuya bakmak için kaan bey?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın