Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Mustang Türkiye İçin Bazı Detaylar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mustang.jpg

ilk parti Avrupa versiyonu kuZu yola çıktı, içinde bizim Oxford White'da olduğu için gemiyi yakından takip ediyorum  :) 

• Yanıt 308
  • Görüntüleme 60,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tayfun ozden
    Tayfun ozden

Aracim 2.3 grey market ve 143 000 dolar ödedim 50 yil ve performans paket

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...an itibarı ile. Ben - Selam Patronum YetkiliKişi - Naber Kaan Ben - İyi valla, ne diicem? Y.K - Ne? Ben - Bizim Mustang ne durumda? Y.K - İşte geçtik siparişi, bekliyoruz Kaan ... ne oldu ki?

• Tayfun ozden
    Tayfun ozden

aracı Çanakkale yolunda denedim yeterince hızlı ve seri bir araç onu böyle tanımlayabilirim koltuğa yapıştırırcasına bir ivmelenme olmasada oldukça hızlı 220 230 km süratlere soluksuz çkıyor  250 km s

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Mustang.jpg

ilk parti Avrupa versiyonu kuZu yola çıktı, içinde bizim Oxford White'da olduğu için gemiyi yakından takip ediyorum  :) 

Patron gemi 25 mayısta yola çıkmış sen 2 haziranda renk değişikliği talep etmişsin galiba

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

sanırım öyle olmuş, 25 Mayıs kuZu'nun fabrika'dan (dearborn) çıkış tarihi ... adamlar işini bitirmiş, ben renk değişikliği istemişim ... direkt GoL tabi  :)   ceton ancak düştü ama geç oldu ... biraz.

...artık OPAS-SAHA'ya (fabrikanın limanı / Gölcük) geminin gelişini bekleyeceğiz.

Yanıtlama zamanı:

sanırım öyle olmuş, 25 Mayıs kuZu'nun fabrika'dan (dearborn) çıkış tarihi ... adamlar işini bitirmiş, ben renk değişikliği istemişim ... direkt GoL tabi  :)   ceton ancak düştü ama geç oldu ... biraz.

...artık OPAS-SAHA'ya (fabrikanın limanı / Gölcük) geminin gelişini bekleyeceğiz.

avrupada herhalde valenciaya gelecektir.  oradan da dağıtılacaktır. dearborndan 25 mayısta çıktıysa çoktan valenciaya girmiş olması lazım ya neyse..sen bizden daha iyi bilirsin gemi ne kadar sürede gelir.. 

Yanıtlama zamanı:

62'de gözüküyor. Büyük ihtimal ile Okyanus'u geçmiştir. İspanya'dan gemi değiştirecek ... o aşamada statü 65 olur, zaten sistemde 65'i gördüğümde ben de Max.10-15 güne Mustang'ın T.C'ye teker basacağını bilirim. (bkn.plaka ayırtmaca...) aman kazasız belasız gelsin de ... 

Yanıtlama zamanı:

Şu geminin adını ve nerede Olabileceğini öğrenmem iyi oldu, ?. Yok yok aklınıza uçakla gidip, gemiye binip limana gelene kadar orasını burasını karıştıracağım aklınıza gelmesin sakın..::):):)

Yanıtlama zamanı:

Şu geminin adını ve nerede Olabileceğini öğrenmem iyi oldu, ?. Yok yok aklınıza uçakla gidip, gemiye binip limana gelene kadar orasını burasını karıştıracağım aklınıza gelmesin sakın..::):):)

Abi biletini hazırladım mail atarım sana.Aha özel mesaj atacaktım sanırım yanlış yere yazdım.

Yanıtlama zamanı:

Abi biletini hazırladım mail atarım sana.Aha özel mesaj atacaktım sanırım yanlış yere yazdım.

Evet..??
Yanıtlama zamanı:

Yaw özelden yaz burdan değil ??

İyi de abi bişey yazmadım belli edecek şekilde. Pasaportunun süresini uzatıp vizeni aldığımı biletinin sadece gidiş olduğunu ve first cls da uçtuğunu felan yazmadım ki

Yanıtlama zamanı:

İyi de abi bişey yazmadım belli edecek şekilde. Pasaportunun süresini uzatıp vizeni aldığımı biletinin sadece gidiş olduğunu ve first cls da uçtuğunu felan yazmadım ki

??
Yanıtlama zamanı:

--- Olası Haber! ---

Son Dakika

Somali'li korsanlara özenen bir grup otomobil manyağı Cebelitarık girişinde İspanyol ve İngiliz donanması ile çatışarak içi Avrupa'ya taşıdığı Mustang'lar ile dolu Amerikan gemisini kaçırdı!

Kuşatmayı yarmayı başaran manyakların çaldıkları gemi ile İzlanda'ya doğru yol aldıkları ve alarm'a geçirilen 6.filo'nun uluslararası sularda takip'e başladığı bilgisi ajanslara yeni düştü. Gelişmeler için beklemede kalın. 

Yanıtlama zamanı:

2.0 yapsalardı peynir ekmek gibi satardı ama tabi 2.0 EB 360PS falan olması lazım o arabaya, 0.3 lt için fiyatı uçtu gitti anasının nikahına kadar bize de ancak arkasından bakmak kaldı ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.