Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402734 Şimdi şuraya dönelim; sen kaç km de servise gittin ve bu işlemi yaptırdın? yeni aldığın gösterge kaç km'dey di? Yukarıdaki mesajda yazmıştım tam olarak hatırlamıyorum. Göstergeyi 2. El almıştım geldi götürdüm savas usta taktı ayarladı. Kadrandaki değeri yeni göstergeye yazmak sorun yaratmaz. Mevcut göstergeyi downgrade yapmak doğru da değil o konuda servis öngörüsünde haklı . Ancak İDS cihazlarında mevcut IPC konfigürasyonunda araç km bilgisi elle girilebiliyor.bkn . Resim. Mevcut km vs bilgileri yazmak icin eski gösterge halihazırda olmalı ben bu şekilde gittim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20179 yıl comment_402805 15 saat önce, Özer Aksu yazdı: Yukarıdaki mesajda yazmıştım tam olarak hatırlamıyorum. Göstergeyi 2. El almıştım geldi götürdüm savas usta taktı ayarladı. Kadrandaki değeri yeni göstergeye yazmak sorun yaratmaz. Mevcut göstergeyi downgrade yapmak doğru da değil o konuda servis öngörüsünde haklı . Ancak İDS cihazlarında mevcut IPC konfigürasyonunda araç km bilgisi elle girilebiliyor.bkn . Resim. Mevcut km vs bilgileri yazmak icin eski gösterge halihazırda olmalı ben bu şekilde gittim . Uzatmiycam, bunu buradan konusmanin servis nezdinde etik oldugunu dusunmuyorum! Hele bu servis fordun en gozde servisiyken... Bilahare ugradigimda savas la konusucam ama yapilamadigindan kendi adima yuzde yuz eminim! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410736 Focus 3'e cmax, kuga vs hangi modelin geniş ekranı takılabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410739 Hepsi uyar... Bm5t-dv4t-f1et ile başlayan 10849 olan hepsi olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410743 Şimdi, Erman Uca yazdı: Focus 3'e cmax, kuga vs hangi modelin geniş ekranı takılabilir? Kuga için olan dv4t ile başlayanlar da olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410747 11 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Hepsi uyar... Bm5t-dv4t-f1et ile başlayan 10849 olan hepsi olur... Yalnız araçta otomatik park varsa makyajlı göstergeler de sıkıntı çıkabiliyor diyorlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410750 Park sensörünün sesi gidiyor diye biliyorum ben mca gösterge takılınca f3 e Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410754 44 dakika önce, Erman Uca yazdı: Focus 3'e cmax, kuga vs hangi modelin geniş ekranı takılabilir? otomatik park var ise aracınızda. mca göstergeler harici kuga, cmax, focus bütün geniş ekran göstergeler uyumlu olur. gösterge arıyorsanız gürkan abi satıyordu sanırım. ilanlarda konusu var bakabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 20179 yıl comment_414694 gösterge ekranı değişirken direksiyon yerinden sökülüyor mu yoksa alakası yok mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 20179 yıl comment_414696 gösterge ekranı değişirken direksiyon yerinden sökülüyor mu yoksa alakası yok mu [emoji4] ? Hayır sokulmuyor . Direksiyon arkasındaki plastik tozluk çıkarılıyor sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414942 Arkadaşlar aracıma tft gösterge aldım bi türlü taktırmaya yer bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?İstanbul avrupa tarafındayım.Bugün bi yere gittim çok uzun sürer dedi kodlama falan filan varmış.Yardımlarınızı bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414944 Selam. Netarafta oturuyorsunuz? Size yardımcı olurum. Dedikleri gibi olay yok. Çok kolay. Göstergenin kmsi kaç? Sizin orj km kaç? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414947 Güneslide oturuyorum gösterge 0 daha yeni benim 155 bin kusurde Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414948 4 dakika önce, Muhammet yıldız yazdı: Güneslide oturuyorum gösterge 0 daha yeni benim 155 bin kusurde Bu konuyu okudunuz mu? Okuduktan sonra bir de aşağıdaki konuya bakın, yapılacaklar hakkında fikir verecektir. Hatta bizzat da yapabilirsiniz. https://www.focusclubtr.com/topic/7014-focus-3-elm327-ile-aktif-hale-getirilebilen-özelliklerhill-holder-eklendi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414949 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yakınız. Dönünce konuşuruz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın