Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280443 Sync 2'nin yeni olduğu ve yazılımının da değiştiği söyleniyor ama, burada görünen ekran görüntüleri Amerikadakiler ile birebir aynı. Bu yeni yazılım olsa arada fark olması gerekmez mi? Bana hala bu klasik microsoft yazılımı gibi geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl Yazar comment_280444 Sync 2'nin yeni olduğu ve yazılımının da değiştiği söyleniyor ama, burada görünen ekran görüntüleri Amerikadakiler ile birebir aynı. Bu yeni yazılım olsa arada fark olması gerekmez mi? Bana hala bu klasik microsoft yazılımı gibi geliyor Grafik sistemi ile mic'in alakası yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280445 Grafik sistemi ile mic'in alakası yok. Birebir aynısı. Bu video Ocak 2014 tarihli ve Amerikadaki ford focusu anlatıyor: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl Yazar comment_280446 Diyorum ki, grafik sistemi ile alakası yok ki. 2011 yılında şahış olarak onlara bakan birisiyim videolara ihtiyaç duymuyorum, grafik olarak aynı zaten buna itiraz eden yok zaten. Söylenen şeyleri aktarıyoruz, size aynı geliyorsa aynıdır ne fark eder? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280453 Ben de diyorum ki, yeni bir işletim sistemi ile yeni bir program yazarken, rakibinizin arabirimini kullanmazsınız. Özellikle siz bu alanda tecrübeli ve isim yapmış global bir firma iseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl Yazar comment_280459 sanırım karışan birşey var, Microsoft bu sistemde neyi üstlendi biliyor muyuz? haliyle arabirim ile sesli kontrolün farklı olduğunu çıkartmak mümkün gibi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280475 Ne bileyim, microsoft sadece paraları cukka etmiş o zaman Sync deyince bilgi-eğlence sisteminin komplesi diye biliyorum ben. Sesli kontrol sync'den önce de vardı. Şimdi microsoft bu sisteme ne kattı, anlamadı ben.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl Yazar comment_280477 Ne bileyim, microsoft sadece paraları cukka etmiş o zaman Sync deyince bilgi-eğlence sisteminin komplesi diye biliyorum ben. Sesli kontrol sync'den önce de vardı. Şimdi microsoft bu sisteme ne kattı, anlamadı ben.. Arada fark var işte yahu bunu demeye çalışıyorum ama Misal ses algılama değişti, bazı daha basit komutlar geldi, klima yok diye serzeniş vardı o geldi vs vs Eski sync dediğimiz makyajsız versiyonda 2012 gibi gelmeye başlayan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280478 Arada fark var işte yahu bunu demeye çalışıyorum ama Misal ses algılama değişti, bazı daha basit komutlar geldi, klima yok diye serzeniş vardı o geldi vs vs Eski sync dediğimiz makyajsız versiyonda 2012 gibi gelmeye başlayan. Klima falan Amerikadaki sistem de vardı. Onlar adına sync gen 2 gibi bir şey diyorlar. Burada yeni diye sunulan her şey Amerikada zaten vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280479 Microsoft'a iyice kızmaya başladım, windows 8.x versiyonu aman aman hiç bir yenilik getiremediği gibi eskiye oranla karmakarışık birşey oldu , otomotiv sektörüne giriyorum dedi heyecanlandık ama pek bir varlık göremedik henüz ! Nokia firmasını satın aldı tamam Nokia Lumia'lar artık uçar dedik, bi numara yok ? diyeceğim o ki Microsoft artık eski Microsoft değil, bu gidişle büyük pazar kayıpları ve ardından çöküş başlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl Yazar comment_280480 Microsoft'a iyice kızmaya başladım, windows 8.x versiyonu aman aman hiç bir yenilik getiremediği gibi eskiye oranla karmakarışık birşey oldu , otomotiv sektörüne giriyorum dedi heyecanlandık ama pek bir varlık göremedik henüz ! Nokia firmasını satın aldı tamam Nokia Lumia'lar artık uçar dedik, bi numara yok ? diyeceğim o ki Microsoft artık eski Microsoft değil, bu gidişle büyük pazar kayıpları ve ardından çöküş başlar. Olmaz öyle birşey patent'ler yeter Ürün satmasına gerek yoktu hiç rezil oldu birazcık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281162 Donanım seviyelerinde bahsedilmeyen sony sistem bu araçların tamamında mevcuttu. Sony ibaresi artık A sütunundaki tweeter'dea yer alıyor. Sonradan sistem takmış hissi yok edilmiş. Merhabalar , Yakup kardeşim benim makyajlı focus elime ulaştı ancak sony ibaresi yok. Sizce servisle görüşmeli miyim yoksa bazılarında yazılmıyor mu? Bu arada aracım titanium + sounroof + tekno paket + zenon ışık paketi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281164 Merhabalar , Yakup kardeşim benim makyajlı focus elime ulaştı ancak sony ibaresi yok. Sizce servisle görüşmeli miyim yoksa bazılarında yazılmıyor mu? Bu arada aracım titanium + sounroof + tekno paket + zenon ışık paketi var. kapı daki tweeter lara bakın iyi günlerde binin.. Ocak 10, 201511 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281165 kapı daki tweeter lara bakın Baktım maalesef yazmıyor. Hiç bir yazı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl Yazar comment_281166 Baktım maalesef yazmıyor. Hiç bir yazı yok. Sony satışı yok şuan, kataloglarda görmediğiniz gibi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın