Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Valla ben bu arabayla en fazla 100 Bin Km yaparım ancak,sonra satarım zaten,100 Bin Km de de marş motoru felan tükenecekse ne diim artık...Ben kpatırım abi,zaten yazıyor,çok rölantide bekletmeyin yazıyor kullanma klavuzunda....Ben rölantide tutmuyorum hiç arabayı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Len marş motoru öyle çok pahalı bişi değil korkma. Kolayda bozulmaz zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Len marş motoru öyle çok pahalı bişi değil korkma. Kolayda bozulmaz zaten.. Akü ve şarj dinamosu diyor Ogün ? O konuda ne diyosun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Olmaz bişiii Senin arabgandaki şarj dinamosu ile Ogünün arabasındaki farklı. Yeni kasa ile birlikte revizyona gittiler. Eskilerde hidrolik direksiyon için pompa vardı ve çok elektrik tükettiği için alternatör ısınıp nirvanaya ulaşıyordu. Makyajla birlikte alternatörü geliştirdiler zaten. Ek olarak focus 3 teki direksiyon sistemi artık hidrolik değil. Direksiyon milinin üzerinde bildiğin elektrik motoru var. Tahriki ondan alıyor. Dolayısı ile eskisi gibi çok elektrikte harcamıyor alet. Alternatöründen korkma. Akü her zaman bitebilir. Sarf malzemesi sonuçta.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Kaldı ki bozulsa sanane len? Garantisi yokmu bu arabanın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 (düzenlendi) Kaldı ki bozulsa sanane len? Garantisi yokmu bu arabanın? Heee var,hemi de 4 sene....Gerçi son sene %20 si bizden garanti,artık nasılsa....Akü zaten o kadar kolay bitmez sanırsam çünkü aküyü kinetik enerjiyle şarj eden sistem var dimi? Yalnız Mertol geceleri kapatınca kontağı arabanın iç ışıkları yanıyor ve kabak gibi arabanın içi görünüyor o sorunu nasıl halletcez?Geceleri kapatamıyorum,start-stoplularda kendi kendine kapanınca iç ışıklar yanmıyor farlar sönmüyor.... Nisan 12, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Şarj dinamosu o işte.. 4 sene garantin varmış. Bitmezse ***** deyip devam edecen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Şarj dinamosu o işte.. 4 sene garantin varmış. Bitmezse ***** deyip devam edecen.. Yalnız Mertol geceleri kapatınca kontağı arabanın iç ışıkları yanıyor ve kabak gibi arabanın içi görünüyor o sorunu nasıl halletcez?Geceleri kapatamıyorum,start-stoplularda kendi kendine kapanınca iç ışıklar yanmıyor farlar sönmüyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Satıp stop-startlı araba alacan. Ne biliim lem. Bilmiyomki.. Belki bi ayarı falan vardır bakmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Satıp stop-startlı araba alacan. Ne biliim lem. Bilmiyomki.. Belki bi ayarı falan vardır bakmak lazım. Ok,ben yatıyom uykum var,yeni donanımlar bu arada hala siteye konulmamış....Görüşmek üzere Mertol ,herkese iyi geceler arkadaşlar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Donanımlar Mayıs sonunda ancak konur Araba satamaz yoksa bellki Haziran Alakasız iletiler (genel focus başlığına taşınacaktır) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Donanımlar Mayıs sonunda ancak konur Araba satamaz yoksa bellki Haziran Alakasız iletiler (genel focus başlığına taşınacaktır) Sensin Alakasız münasebetsiz edmin Yakup..Sanki konu hakkında konuşuluyoda..Hıh..)Taşı tabiii,bizde nsılsa düzenleme yaparlar diye kafamızıa göre takılıyoz konularda....:)Hadi iyi geceler....Çüüz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2012 Yalnız Mertol geceleri kapatınca kontağı arabanın iç ışıkları yanıyor ve kabak gibi arabanın içi görünüyor o sorunu nasıl halletcez?Geceleri kapatamıyorum,start-stoplularda kendi kendine kapanınca iç ışıklar yanmıyor farlar sönmüyor.... Abi aynı duruma bende gıcık oluyorum iç aydınlatmayı komple kapadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Abi aynı duruma bende gıcık oluyorum iç aydınlatmayı komple kapadım Nasıl kapadın iç aydınlatmayı komple*? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Nasıl kapadın iç aydınlatmayı komple*? Tamamen kapatarak Tavandan Yani kapı açılınca da açılmayacak şekilde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap