Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 arkadaşlar soğukta mazota bişey olurmu donma vs bi kaç kişi sordu aklım bulandı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 -30 -40 ? Yahu öyle kolay kolay donmaz istanbuldaymışsınız birde...Buranın havasında donmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 yakup bey f3 te ısıtmalı sılecek suyu yok degılmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 yakup bey f3 te ısıtmalı sılecek suyu yok degılmı? Hmm, zor soru oldu bak Bilgim yok Titanium aracınız siz şey yapın,ön rezistant'ı açın sonra sileceği çalıştırın Oldu mu sana ısıtmalı silecek suyu Buarada o özelliğe gerek kalmıyor rezistantlı camınız var yani... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 aynen daha kurcalamaya gerek yok evet çok sağolun tekrar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 (düzenlendi) Silecek suyu depo ısıtması var mı bilmiyorum ama ısıtmalı yıkayıcı suyu memesi diye bir donanım var, muhtemelen fıskiye ağızlarını ısıtıyor. Yine de kışın silecek suyuna uygun antifriz eklemekte yarar var. Aralık 4, 2011 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Aaaa doğru ya ben şimdi çaktım olayı, depo'da su donmasın diye var bu donanım... Evet antifiriz etkili olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Hmm, zor soru oldu bak Bilgim yok Titanium aracınız siz şey yapın,ön rezistant'ı açın sonra sileceği çalıştırın :D Oldu mu sana ısıtmalı silecek suyu Buarada o özelliğe gerek kalmıyor rezistantlı camınız var yani... Ooooldu canım Ule fıskiye donmuşsa neydeyim ısıtmalı ön camı, Tango yla az mı rezillik çektim bu yüzden! En ideali -ısıtmalı silecek suyu deposu vb donanım yoksa- suya donma derecesini aşağı çekecek karışımlar atmak, bulursanız benzin istasyonlarından Würth ün serçemsi parmak boyundaki katkılarından edinin; donmayı engellediği gibi inatçı böcek vb kalıntılarını da kolayca söküyor camdan. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 hemen yukarı bak abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 hemen yukarı bak abi Daha dur ben laf atmadan olay kapanabilemez deeett!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Benimde sonra aklıma geldi zaten cem bey deyince Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 yakup bey f3 te ısıtmalı sılecek suyu yok degılmı? Isıtmalı silecek suyu yok ancak su tankındaki su donmaz. Tabi gidip çeşme suyu koyarsanız donabilir. Titanium aracınız siz şey yapın,ön rezistant'ı açın sonra sileceği çalıştırın Oldu mu sana ısıtmalı silecek suyu Buarada o özelliğe gerek kalmıyor rezistantlı camınız var yani... He diyorsunki ısıtmalı cam öndeki arabanın lastiğinden gelen çamuru bile temizler.. Aaaa doğru ya ben şimdi çaktım olayı, depo'da su donmasın diye var bu donanım... Evet antifiriz etkili olur.. Onu da yanlış anladın.. Isıtmalı silecek püskürtme memesi demek suyun çıktığı yerde ufacık elektrikli ısıtıcı olanı demek. 20 lira falan tanesi. Atla deve bir para değil yani. En ideali -ısıtmalı silecek suyu deposu vb donanım yoksa- suya donma derecesini aşağı çekecek karışımlar atmak, bulursanız benzin istasyonlarından Würth ün serçemsi parmak boyundaki katkılarından edinin; donmayı engellediği gibi inatçı böcek vb kalıntılarını da kolayca söküyor camdan. 2001 yılında SW bir focus almıştım ona bizzat kendim ekledim. Adı büyük kendi küçük bir donanım. Zira evet püskürtücünün ucunu ısıtıp buzunu çözüyorsunuz ama o kadar kar kış olmadığı için neredeyse hiç kullanmıyorsunuz. Doğu illerinde oturan arkadaşların belki işine yarar ama bu taraflar için son derece gereksiz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 He diyorsunki ısıtmalı cam öndeki arabanın lastiğinden gelen çamuru bile temizler.. Onu da yanlış anladın.. Isıtmalı silecek püskürtme memesi demek suyun çıktığı yerde ufacık elektrikli ısıtıcı olanı demek. 20 lira falan tanesi. Atla deve bir para değil yani. Cahellik işte görüp bilmeyince 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Ne kötüydü.. Ankara nın ayazında kaputta donan hortum beni epey uğraştırmıştı, yolda otobüslerin dibine kadar yaklaşıp sıçrattıkları suyla camı siliyordum! Aslında yola çıkmadan önceki gece depoyu donmayacak bir karışımla doldurmuştum ama depoyla fıskiye arasında kalan suyu akıl edememiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap