Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl Yazar comment_30633 Showroom'da 1 adet stil 4k benzinli 1 adet tit-x park 5k tdci 1 adet tit-x park 5k ecoboost şeker 1 adet tit-x Powershift 4k mevcutdu.. Buyrun Resimler... Mini Stepne en altda mevcut..Powershift'de city stop park paketi olmaması üzücü ilerde gelir inş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30638 Çok güzel yaa, tit x gerÇekten farklı bir duruşu var. povershift bir de dizelde olsa süper olacak ya, yeri gelmişken sorayım, Ford dizel de neden otomotik vites seÇeneği sunmuyor. Bir de Focus 3 te arka farları led olan model var mı. Varsa görseli var mı elimizde. Kasım 15, 201114 yıl ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl Yazar comment_30639 Çok gÜzel yaa, tit x gerÇekten farklı bir duruşu var. povershift bir de dizelde olsa sÜper olacak ya, yeri gelmişken sorayım, Ford dizel de neden otomotik vites seÇeneği sunmuyor. Çalışmalar devam ediyor..2013 de gelmesi bekleniyor..en geÇ 2014 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201114 yıl comment_30641 Hadi hayırlısı. biz tadamadık o tadı, belki test araçlarında falan bakarız. Ama insan keşke otomatik olsaydı diyor. Ama ben Mercedes, BMW, Audi gibi araçların dışında otomatik vites tercih etmenin problem yaşatacağına inanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31069 Şu küçük stepnenin çevresindeki şeyden nerede bulabilirizki?Pert focus 3 felan bulmak lazım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31086 Güzel Jant istiyorum, aracımın jantlarına uyuz oluyorum, seçenek sunun arkadaşlar, birde 17 takarsam yay gerekli mi diye sorduğumda farklı cevap alıyorum, kafam iyice karıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31091 Güzel Jant istiyorum, aracımın jantlarına uyuz oluyorum, seçenek sunun arkadaşlar, birde 17 takarsam yay gerekli mi diye sorduğumda farklı cevap alıyorum, kafam iyice karıştı Normalde 17 inçe gerekmez..Am yok benim arabam alçak olsun falan diyorsan yay olur ama bu seferde lastikler sürtme yapabilir yüklüyken yada çukurlarda falan..Ben yay yaptırtmam 17 inç yaptırtsam da 17 inç de yaptırtmam türkiye yollarında...Güzel bir 5 kollu 16 inçle devam ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl Yazar comment_31092 Serdar abi çok iyi görsel istiyoran 18'' alalım.. 17'' cmax tit-x jantları da olabilir onları beğeniyormusun ? Dün 17 inç ile test çıktım, hiç kötü değil öyle garip ses felan yok konfor gayet yerinde..Test edince anlarsın zaten Dediğim jant; Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl Yazar comment_31094 16'dan 17'ye geçince şöyle olur yükseklik azalır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31129 Babamın c max"inin jantları bir operasyonla söküp focusa takayım dedim sonrada gönlüm razı olmadı güzel aslında ama para verdikten sonra daha güzel bişey olsun. Şöyle diskleri ve kaliperleri gösteren bişey. Biildiğimiz üzere Almanya da falan bu 17 cmax jantlarıyla satılıyor peki yayları falan bizim focuslarınkinden farklımıdır, yani 17 takınca araba havada durmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl Yazar comment_31133 Babamın c max"inin jantları bir operasyonla söküp focusa takayım dedim sonrada gönlüm razı olmadı güzel aslında ama para verdikten sonra daha güzel bişey olsun. Şöyle diskleri ve kaliperleri gösteren bişey. Biildiğimiz üzere Almanya da falan bu 17 cmax jantlarıyla satılıyor peki yayları falan bizim focuslarınkinden farklımıdır, yani 17 takınca araba havada durmasın Durmaması gerekiyor..Benim tam şudur diyecek bilgim yok..Bence yay'a 18'de gerek var...17'ye gerek yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201114 yıl comment_31309 17 de gerek yok zatem ytakmayında,yürüyen aksam anlamında bir fark olmaz..Hatta yay aracınızın lastiklerine ve amortisörlerine müdahale oldupu için garantiyide bozuyor...Şunu söylüyeyim,aracınızda garantinin devam etmesini istiyorsanız üretici firmanın satışta ilan ettiği ve teslimde kayıt altına aldığı özelliklerden farklı özellik taşımıyor olması lazım..Yani 16 inç jantsa 16 inç olmalı,115 hp güçse 115 hp olmalı,halojen farsa halojen farlı olmalı..Kısmi olarak veya bir bütün olarak garantiyi bozabiirsiniz...Garanti bozulursa da emin olun canınız çok sıkılabilir...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201114 yıl Yazar comment_31311 Bora abi milleti korkutma üretici firma bunları opsiyon sunuyor zaten.. Geçirebildigine o kurallar.. --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201114 yıl comment_31319 Alınacaksa 18" olsun..18" çok korkuluyor ama öyle bir zararı olmaz bence....Millet 20" jant takıyor ayrıca yollarca gayet güzel yani... (Burada.. ) Bence alınacaksa 18" liği alın...yok 17" derseniz o da olur ama bence alacaksanız 18" alın.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın