Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl Yazar comment_16169 Aynen , önünde de 2 boy araçlık mesafe var. Resim çekmek için ortada durdum adam baktı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl comment_16172 demiştir noluyoz lan gururlanmıştır bi yandanda Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl comment_16175 Bende bugün beyaz sedan gördüm tam işyerinin kapısının önünden geçiyordu Yakup..Herhalde şyerinin kapısından geçen ilk focus 3 tü..Eeeee,yolu alıştırıyor,yakında otoparkına da girecek inşallah tabiii Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl Yazar comment_16176 Bende bugün beyaz sedan gördüm tam işyerinin kapısının önünden geçiyordu Yakup..Herhalde şyerinin kapısından geçen ilk focus 3 tü..Eeeee,yolu alıştırıyor,yakında otoparkına da girecek inşallah tabiii O otopark da Focus 3 ile Zorlanacaksin biraz. Tur, eskiye göre kötü ve bence yetersiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl comment_16188 O otopark da Focus 3 ile Zorlanacaksin biraz. Tur, eskiye göre kötü ve bence yetersiz. Hadi yaaaa..Eskisi çok iyiydi,çok güzel dönüyordu tekrler yana yatarak...Niye olmuş bu olay peki??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl Yazar comment_16189 Hadi yaaaa..Eskisi çok iyiydi,çok güzel dönüyordu tekrler yana yatarak...Niye olmuş bu olay peki??? Elektrikli direksiyonun dezavantajlarını bir nebze iyileştirmek için oranlar kısaldı..bunu söylemiştik.. Belkide yeterlidir size göre bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl comment_16190 Elektrikli direksiyonun dezavantajlarını bir nebze iyileştirmek için oranlar kısaldı..bunu söylemiştik.. Belkide yeterlidir size göre bilemiyorum. Haa o anlamda diyosun tamam..Şimdi anladım...Yok canım o kadarda zorlanmam,sonuçta alışırız Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl Yazar comment_16198 Tur mesela 10.2 idi 11 m oldu..kimine göre az bir oran bu..Alışmak var ama uyuz da olunabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201115 yıl comment_16201 Çokda büyük bir fark diil zaten...Bir manevra fazla yaparız o zaman... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16473 bugün satış temcilsici arkadaş ecoboostla gecirdiği bir günü anlattı.......ve şöyle dedi........orgazm olmak gibi birşeydi...inanılmaz anlatılmaz yaşanır....çok güzel siyah bir hb vardı...aklım kaldı....ecoboostta...adamın birine dizel birde ecoboost satmış..lavuk güya ecobosstu az kullanıcam diye almış...ama birgün yolu boluda ...karşılaşmı mola yerinde adam demişki yapamıyorum bu zevkten marum kalamıyorum dizel yatıyor garajda...inanılmaz güzel şeyler.....anlattı ecobosst hakkında....ama bir showroom dolusu focusu görünce hepsinin üzerine atlamak geldi içimden..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201115 yıl comment_16548 Ecobost iyi güzelde, alırkende pahalı binerkende Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201115 yıl comment_16558 Burada bir iki mesaj vardı yav nereye gitti? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201115 yıl Yazar comment_16560 Burada bir iki mesaj vardı yav nereye gitti? Uygunsuz mesajlar silinebilir her vakit Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın