Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Traş Makinası ve Şekillendiricileri Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Alperen G. yazdı:

benim aldigim modeli

S9711 için, sizin aldığınız ve diğer satıcılara baktım ancak ne hikmetse stok bulamadım ve en son 820,00 tl civarlarından satılmış. (Philips mağazasında 1.300,00 tl)

Temizleme aparatı eminim faydalıdır...

• 4 ay sonra...
  • Yanıt 82
  • Görüntüleme 18,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alperen G.
    Alperen G.

Eveeeeeet... 2 haftalık kullanımdan sonra yeni aldığım Philips Shaver 9711 hakkında görüşlerimi yazmanın zamanı geldi. Daha önce de bahsetmiştim, bundan önce kullandığım makine Philips Coolskin H

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

benim surat berbattır. sakallar bazı yerlerde cilde çok paralel. jiletle tıraş olduğum zaman sakal içeri giriyor ve sürekli iğne ile çıkart çek, pamuk tarlasına dönüyordu.. hala berber bile traş edeme

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

QG 3371 aldım. Vatan'a gittim baktım internet fiyatından farklıymış hiç olmazsa malı gördük 35 lira fark var kargo dahil  Berberimle de münasebete geçtim &#13

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Traş makinası kullan vardır eminim. Tavsiyeleriniz , dikkat edilecek şeyler hakında fikir verirmisiniz? Biliyorum tamamen kişiye göre değişir. Sinek kaydı hissi vermez ama hiç olmazsa fikir alışverişi olur diye düşündüm. Varmı önerdiğiniz makinalar?

Mesela ben Panasonic Es-Lv6N-S803 Elektrikli Tıraş Makinesi ni araştırdım.

Mesela başka neler?

Yanıtlama zamanı:

IMG_6511.JPGIMG_6512.JPG Gayet kullanışlıdır ucuzdur ben memnunum

Yanıtlama zamanı:

Sakal diye belirtmedim dimi. Pardon.
Kirli sakal bırakmıyorum. Tamamen kesiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Panasonic bu işin uzmanı değil gibi geliyor bana ama çokta bilgim yok.

Philips - Braun daha fazla bilinirliğe sahip.

Birde sanki bu konuyla ilgili bir başlık vardı...

Yanıtlama zamanı:
Panasonic bu işin uzmanı değil gibi geliyor bana ama çokta bilgim yok.

Philips - Braun daha fazla bilinirliğe sahip.
Birde sanki bu konuyla ilgili bir başlık vardı...

İkisinden de birer model buldum. Ama Philips nedense bana uzak geldi ampülden başka philips âlmam. Brauna gelince bişi diyemem.
Nerde o başlık? Yine benmi açtım acaba :)
Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Teoman Saraç yazdı:

İkisinden de birer model buldum. Ama Philips nedense bana uzak geldi ampülden başka philips âlmam. Brauna gelince bişi diyemem.
Nerde o başlık? Yine benmi açtım acaba :)

Pilipis iyidir ama sen bilirsin.

Konuya bi bakayım ama nerdeydi acep...

Yanıtlama zamanı:

Babam 20 yıl kadar önce phlips üç bıçaklı almıştı, o zamanlar pek yaygın değildi iki defa bıçakları değişti, hala bende çalışır vaziyette:)

Yanıtlama zamanı:

Panasonic veya braun ikiside iyidir. Ben şu an Panasonic kullanıyorum. Daha öncede braun kullanıyordum. Sinek kaydı traş yapar ikiside. Gören makineyle traş olduğuma inanmaz. Çift elekli olanlardan al. Sakalların düzgün tek yönde çıkıyorsa traş çok daha kolay olur. Philips döner bıçaklı olanlardan arkadaşlar şikayetçi olmuşlardı. Köpükle jiletle uğraşmaktan kurtulursun. 

Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Panasonic veya braun ikiside iyidir. Ben şu an Panasonic kullanıyorum. Daha öncede braun kullanıyordum. Sinek kaydı traş yapar ikiside. Gören makineyle traş olduğuma inanmaz. Çift elekli olanlardan al. Sakalların düzgün tek yönde çıkıyorsa traş çok daha kolay olur. Philips döner bıçaklı olanlardan arkadaşlar şikayetçi olmuşlardı. Köpükle jiletle uğraşmaktan kurtulursun. 

Çift elek nedir? Sakal malesef boyun tarafı karma karılık şekildeler :D En önemli nokta orası sürekli traş olduğum için en fazla tahriş boyunda oluyor. Jilette artık kanatmaya ve tahriş etmeye başladı. Dediğiniz gibi Philipste bunlar var. Barunda da var gerçi ona benzer.

Birde okadar para verip memnun kalmamak var risk kullan iade ette olmadığı için. Tavsiyelere açığım.

Panasonic Es-Lv6N-S803

Pilips S9711/ Gibi 9000 serisi

Braun da 9 veya 7 serisi.

Birde şu kafamı kurcalıyor. Panasonic ve Braun bıçaları düz. Philips yuvarlak..

Buda etken sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Valla ben Panasonic in orta seviye bir makinesini aldım. 4 günde bir traş olurum. 4 günlük sakalı bile çok rahat alıyor. Ben memnunum marka olarak. Alırken tereddütlüydüm. Ben marka olarak Braun u tek geçiyordum. Ama Panasonic beni utandırmadı. Okadar pahalı model almasanda olur. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.