Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20169 yıl comment_391027 15 dakika önce, Alperen G. yazdı: benim aldigim modeli S9711 için, sizin aldığınız ve diğer satıcılara baktım ancak ne hikmetse stok bulamadım ve en son 820,00 tl civarlarından satılmış. (Philips mağazasında 1.300,00 tl) Temizleme aparatı eminim faydalıdır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415299 Traş makinası kullan vardır eminim. Tavsiyeleriniz , dikkat edilecek şeyler hakında fikir verirmisiniz? Biliyorum tamamen kişiye göre değişir. Sinek kaydı hissi vermez ama hiç olmazsa fikir alışverişi olur diye düşündüm. Varmı önerdiğiniz makinalar? Mesela ben Panasonic Es-Lv6N-S803 Elektrikli Tıraş Makinesi ni araştırdım. Mesela başka neler? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415304 Gayet kullanışlıdır ucuzdur ben memnunum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415305 Sakal diye belirtmedim dimi. Pardon. Kirli sakal bırakmıyorum. Tamamen kesiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415306 Panasonic bu işin uzmanı değil gibi geliyor bana ama çokta bilgim yok. Philips - Braun daha fazla bilinirliğe sahip. Birde sanki bu konuyla ilgili bir başlık vardı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415307 Panasonic bu işin uzmanı değil gibi geliyor bana ama çokta bilgim yok. Philips - Braun daha fazla bilinirliğe sahip. Birde sanki bu konuyla ilgili bir başlık vardı... İkisinden de birer model buldum. Ama Philips nedense bana uzak geldi ampülden başka philips âlmam. Brauna gelince bişi diyemem.Nerde o başlık? Yine benmi açtım acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415310 4 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: İkisinden de birer model buldum. Ama Philips nedense bana uzak geldi ampülden başka philips âlmam. Brauna gelince bişi diyemem. Nerde o başlık? Yine benmi açtım acaba Pilipis iyidir ama sen bilirsin. Konuya bi bakayım ama nerdeydi acep... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415311 Babam 20 yıl kadar önce phlips üç bıçaklı almıştı, o zamanlar pek yaygın değildi iki defa bıçakları değişti, hala bende çalışır vaziyette Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415313 Panasonic veya braun ikiside iyidir. Ben şu an Panasonic kullanıyorum. Daha öncede braun kullanıyordum. Sinek kaydı traş yapar ikiside. Gören makineyle traş olduğuma inanmaz. Çift elekli olanlardan al. Sakalların düzgün tek yönde çıkıyorsa traş çok daha kolay olur. Philips döner bıçaklı olanlardan arkadaşlar şikayetçi olmuşlardı. Köpükle jiletle uğraşmaktan kurtulursun. Nisan 10, 20179 yıl Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415315 4 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Panasonic veya braun ikiside iyidir. Ben şu an Panasonic kullanıyorum. Daha öncede braun kullanıyordum. Sinek kaydı traş yapar ikiside. Gören makineyle traş olduğuma inanmaz. Çift elekli olanlardan al. Sakalların düzgün tek yönde çıkıyorsa traş çok daha kolay olur. Philips döner bıçaklı olanlardan arkadaşlar şikayetçi olmuşlardı. Köpükle jiletle uğraşmaktan kurtulursun. Çift elek nedir? Sakal malesef boyun tarafı karma karılık şekildeler En önemli nokta orası sürekli traş olduğum için en fazla tahriş boyunda oluyor. Jilette artık kanatmaya ve tahriş etmeye başladı. Dediğiniz gibi Philipste bunlar var. Barunda da var gerçi ona benzer. Birde okadar para verip memnun kalmamak var risk kullan iade ette olmadığı için. Tavsiyelere açığım. Panasonic Es-Lv6N-S803 Pilips S9711/ Gibi 9000 serisi Braun da 9 veya 7 serisi. Birde şu kafamı kurcalıyor. Panasonic ve Braun bıçaları düz. Philips yuvarlak.. Buda etken sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415318 Valla ben Panasonic in orta seviye bir makinesini aldım. 4 günde bir traş olurum. 4 günlük sakalı bile çok rahat alıyor. Ben memnunum marka olarak. Alırken tereddütlüydüm. Ben marka olarak Braun u tek geçiyordum. Ama Panasonic beni utandırmadı. Okadar pahalı model almasanda olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415323 Aynen yukarda yazdım [mention=1]Yakup Çağatay[/mention] görmedi sanırım. Peki sizin tavsiyeniz. Philips S9711 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın