Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201411 yıl Yazar comment_271563 Evet Ayarlar-->icloud içerisinde hesap aktif ve kişiler sekmesi açık ise ve senkron olmuyorsa ilk işimiz, telefon sürümünü güncel tutmak ardından rehber'e girip sol üst kısımdaki gruplar seçeğini tıklamak ve orayı kontrol edin iclould açık mı değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201411 yıl comment_271582 Ayarlar-->icloud içerisinde hesap aktif ve kişiler sekmesi açık ise ve senkron olmuyorsa ilk işimiz, telefon sürümünü güncel tutmak ardından rehber'e girip sol üst kısımdaki gruplar seçeğini tıklamak ve orayı kontrol edin iclould açık mı değil mi ? Bunların hepsi tamam ama nedense olmuyor. Notlar geliyor fakat rehber gelmiyor. Neyse iCloud dan vcf file ı Alıp hallettim ama kelek durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201411 yıl Yazar comment_272738 10.10.1 Yosemite sistem güncellemesi Wi-fi olunca işin içinde hemen güncelledik. Bişey farketmek zor tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201411 yıl comment_272739 Wi-fi olunca işin içinde hemen güncelledik. Bişey farketmek zor tabi Bende bir şey anlamadım. İyi çalışıyordu zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201411 yıl Yazar comment_272745 Bende bir şey anlamadım. İyi çalışıyordu zaten. Şu geldi cort diye http://help.apple.com/osx-yosemite/whats-new/from-mavericks/#/apd118301798 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201411 yıl comment_272748 Şu geldi cort diye Bu mesajları senkron çalıştırsalar. Telefondan silsen bilgisayarda kalıyor. Tekrar silmek gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl comment_272971 Mail için kendi programını mı kullanıyorsunuz? Telefona gelen mail bilgisayara 5 dk sonra geldi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl Yazar comment_272984 Mail için kendi programını mı kullanıyorsunuz? Telefona gelen mail bilgisayara 5 dk sonra geldi... Ayarlarına bak, anlık seçeneği var mı? Dakika vs olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201411 yıl comment_272991 Ayarlarına bak, anlık seçeneği var mı? Dakika vs olabilir. otomatikte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201411 yıl comment_273105 Mail için kendi programını mı kullanıyorsunuz? Telefona gelen mail bilgisayara 5 dk sonra geldi... hangi mail? gmail beni çok uyuz etti. kendi uygulamasında push notification çalışmıyor. Ayrıca bide gmail uygulaması kullanmak zorunda kaldım. Eskiden microsoft exchange üzerinden çalışıyordu bi tarihten sonra yeni cihazlarda desteği çekmişler. gmailin uygulamasında da farklı kişilere farklı ses atamayı yapamadım. her gelen maile bakmam gerekiyor. yahoo için kendi uygulamasını kullanıyorum. bilgisayara geç gelme olayıda, sayfa tarayıcıda uzun süre açık kaldıysa bağlantı ölmüştür, güncellemiş gibi yapıp güncelleyememiştir 5dk sonrasında anca bağlantı kurulunca görmüştür. diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201411 yıl comment_273154 hangi mail? gmail beni çok uyuz etti. kendi uygulamasında push notification çalışmıyor. Ayrıca bide gmail uygulaması kullanmak zorunda kaldım. Eskiden microsoft exchange üzerinden çalışıyordu bi tarihten sonra yeni cihazlarda desteği çekmişler. gmailin uygulamasında da farklı kişilere farklı ses atamayı yapamadım. her gelen maile bakmam gerekiyor. yahoo için kendi uygulamasını kullanıyorum. bilgisayara geç gelme olayıda, sayfa tarayıcıda uzun süre açık kaldıysa bağlantı ölmüştür, güncellemiş gibi yapıp güncelleyememiştir 5dk sonrasında anca bağlantı kurulunca görmüştür. diye tahmin ediyorum. outlook.com ve gmail hesaplarını eklemiştim...şimdi de mailler gitmez oldu..değişiklikte yapmadım..tarayıcıdan giriyorum şimdi...sildim hesapları... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın