Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Seyir Halindeyken Silecek Suyunun Yan Camlardan Içeri Dolması!


Halil İ.

Soru

aslında başlık yeterince ayrıntılı oldu ama kısaca tekrar edeyim, seyir halinde iken ön camı temizlemek için silecek ve su'yu çalıştırdığımda silecek etkisi ile birlikte bütün su önYan pencerelerden camlar açıksa eğer full aracın içine giriyor, camları kapatmak gerekiyor mutlaka. hatta ilk kez fark ettiğim için geçen gün su, cam açıp kapatma , aynayı düzeltme otomatiğinin tuşlarının üzerine döküldü hep. bu arada silecek suyu direkt gelmiyor silecekler camdaki suyu saha Sola çektikten sonra orada yoğunlaşan su araç seyir halinde iken içeri giriyor. araç park halinde iken sıkıntı yok. fotoğraf yüklüyorum şimdi...

LPD70J.jpg

Halil İ. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Ben Focus'umu seviyorum, sadece gördüğüm bi eksikliği belirtmek istedim. Birkaç kişinin de aynı sorunu yaşadığını görünce anladımki sadece benlik bir durum yok. Görüldüğü üzere zaten yapacak birsey de yok.

Halil aslında bu yaşadığın sorun hiç birimizde yok ama forum olarak bazen, sıkıntı yaşayan arkadaşın içi rahat etsin diye bir kaçımız aynı sorun bendede var diyoruz işte:):):):):):):):):)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Açıkçası daha önce dikkat etmedim ama şaşırdım. Yandaki çıtalar o suyu engelleyip aşağı yada yukarı gitmesini sağlaması lazım aslında. İlginç bir durum ama herkeste aynıysa sorun yok...

Belli ki sınırdan fazla su döküyor...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.