Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Hatırladım alperenin baldızı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 sol ayak dayama olmaması ne demek yavv. Günel modelde de yok mu ? En son mazda 2 de yoktu Ayak dayama yoksa ben beklemekten vazgeçeyim o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Ya ayak konuyor ama döşeme var kirleniyor. Direk pedal gibi özel yer yok. Yıllardır araba sürüyoruz şahsen böyle bir beklentim pek olmadı benim otomatik de var bizim bilen bilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 bende far düğmesinde yükseklik ayarı görmedim. basınca belki çıkar ve çıkan yerin çevrelenen kenar üzerinde sayıları vardır. sistemin sony olmadığı mı yazılmıştı sanırım. ama sony. kapılardaki tweeter ların üzerinde yazıyor. konsolda yazı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 bende far düğmesinde yükseklik ayarı görmedim. basınca belki çıkar ve çıkan yerin çevrelenen kenar üzerinde sayıları vardır. sistemin sony olmadığı mı yazılmıştı sanırım. ama sony. kapılardaki tweeter ların üzerinde yazıyor. konsolda yazı yok. Bu donanımdaki araç yüksekliği kendi ayarlıyor. Sony var zaten.Gitti diyen yanılmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahan Sökmensüer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 ön panjur hariç bende genel olarak beğendim..yalnız dikkatimi çekti direksiyon ısıtma var yanlış görmediysem..bide fark yıkama gören oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 ön panjur hariç bende genel olarak beğendim..yalnız dikkatimi çekti direksiyon ısıtma var yanlış görmediysem..bide fark yıkama gören oldu mu? Isıtma var evet bunlar ülkeye göre değişebilir donanımlar. Far yıkama bu araçlarda görülmemekte evet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahan Sökmensüer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Isıtma var evet bunlar ülkeye göre değişebilir donanımlar. Far yıkama bu araçlarda görülmemekte evet nerden çıkıyor acaba..merak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 nerden çıkıyor acaba..merak Araçlar prototip. Eklenir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 focus hb'de ızgara çok güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Can Hatipoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Selamlar,daha önce dış makyajını görmüştüm.ön panjur biraz fazla ben burdayım diyor. vites kolu ve el freni cuk oturmuş yerine kol dayama da tamamdır.gözlük saklama gözü bence kayda değer bir makyaj.arka kısmı bence olduğu gibi duruyor imajı veriyor.ön sis farları çok çekici görünüyor.koltuklar aynı görünüyor.Jant olayına girmeyeyim zaten 19" türkiyede zor gibi...AMA MAKYAJ İYİDİR.SATTIĞIMIZ MALIN ARKASINDAYIZ İMAJI GEREKLİDİR SATICI FİRMA VE KULLANICILAR AÇISINDAN.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Selamlar,daha önce dış makyajını görmüştüm.ön panjur biraz fazla ben burdayım diyor. vites kolu ve el freni cuk oturmuş yerine kol dayama da tamamdır.gözlük saklama gözü bence kayda değer bir makyaj.arka kısmı bence olduğu gibi duruyor imajı veriyor.ön sis farları çok çekici görünüyor.koltuklar aynı görünüyor.Jant olayına girmeyeyim zaten 19" türkiyede zor gibi...AMA MAKYAJ İYİDİR.SATTIĞIMIZ MALIN ARKASINDAYIZ İMAJI GEREKLİDİR SATICI FİRMA VE KULLANICILAR AÇISINDAN.... El freni, Vites kolu ve Kol dayamada nasıl bir değişiklik gördünüz. Şayet ben bir fark göremedim. Gözlük saklama makyajsız halindede var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Eskisi Yenisi El freni daha geriye çekilmiş, kol dayama da öyle. Hatta bu haliyle kol dayamanın 1,80 altında boyu olanlar için işlevsiz kalacağını bile söyleyebilirim. Yeni, Fiesta'da da öyle ayrıca... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Tasarim muhendisinin kol dayamaya antipatisi oldugu kesinlesti. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Yenisi kayıyor sanırım. Sanki bi video da gördüm Makyajlı Focus 2 gibi Eğer bu tür sorun olsaydı eski sayfalara eklediğim kullanıcı yorumlarında olurdu diye düşündüm şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap