Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Şuan satılan focusun hiç bir yeri kısık değil. Jant 18 inç zaten mükerrer yazmaktan bıktım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 ilk başta dediğim geçerli belirtmeyi unttum ilk geldiğinde focusda sony sistem bile yoktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Jant güzel,ön tasarım şahane,içi derlenip toplanmış,motor seçenekleri güzel ancak gel gelelim mevcut hatcback'in arkası bana daha güzel gelmekte. Birde bir çok parça şuanki kasaya da uyacakmış izlenimi uyandırdı bende. Direksiyon olsun,teyp bölümü olsun.. Belki tamponu değiştirip uyduranlar bile çıkar,Rusya'da falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Örten Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Sedan niye yok? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Sedan niye yok? Sedan ülkemiz dışında Avrupa'da tutulan bir kasa tipi değil.. pek sallamıyorlar sedanı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 ilk başta dediğim geçerli belirtmeyi unttum ilk geldiğinde focusda sony sistem bile yoktu Sony, bile denilecek donanım ise kasılmaya gerek yok . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 genel hatlarıyla ben beğendim benim en önemli beklentilerim (üçüyle de ilgili bişiy yok herhalde ) donanım olarak açılabilir cam tavan hem dizele hem ecoboosta özellikle 180 hp ye PS şanzıman bir de bagaj hacminde bir miktar daha artış mümkünse..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 hem dizele hem ecoboosta özellikle 180 hp ye PS şanzıman 180hp'yi bilmiyorum ama dizele geliyor PS... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 ön kısıma göre arkası sade kalmış,yoksa çok başarılı göz alıcı bir operasyon olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 genel hatlarıyla ben beğendim benim en önemli beklentilerim (üçüyle de ilgili bişiy yok herhalde ) donanım olarak açılabilir cam tavan hem dizele hem ecoboosta özellikle 180 hp ye PS şanzıman bir de bagaj hacminde bir miktar daha artış mümkünse..... Hocam çok iddialı konuşmayım ama kullanırsanız manuel şanzımanınız olduğuna dua edebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Hocam çok iddialı konuşmayım ama kullanırsanız manuel şanzımanınız olduğuna dua edebilirsiniz. PS şanzıman çok mu kötü DSG şanzımana hayran kalmıştım halbu ki, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 PS şanzıman çok mu kötü DSG şanzımana hayran kalmıştım halbu ki, Kullananlara sormak lazım, ben youtube dan sorun videolarını izlediğim kadar biliyorum. Kaldı ki otomatik şanzıman ve kendi çapında bukadar atarlı bir motorda hiç keyif vermez diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 180hp'yi bilmiyorum ama dizele geliyor PS... özellikle 180 hp için hevesliyim, Kullananlara sormak lazım, ben youtube dan sorun videolarını izlediğim kadar biliyorum. Kaldı ki otomatik şanzıman ve kendi çapında bukadar atarlı bir motorda hiç keyif vermez diye düşünüyorum. sen muhalefet edince ben de tereddüt ettim şimdi halbu ki bizim EB ların çift kavrama bir otomatik ile harika bir sürüş zevki vereceğini tasarlamıştım kafamda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Doğmamış çocuğa don biçmenin pek anlamı yok. Firmalar sürekli çalışıyor yatmıyor ya. Youtube'daki çoğu videoda ülkemizde sunulmayanlar ama dsg gibi aman aman bişey olmadı bildiğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Mekanı hatırlayacak mısınız bakalım İyice dinlemekte fayda var. Sadece bu yorumlar ile kalmayın videonun tamamını tavsiye ederim. C-max sahibininbeğendikleri Sportif görünüm ekonomik motorlarbeğenmedikleri bazı ucuz plastikler sol ayak dayama olmaması Opel zafira sahibininbeğendikleri Yeni ön ızgara bagaj hacmi İç mekanbeğenmedikleri Arka diz mesafesi (mevcut aracına göre) ski-hatch versiyonu olmaması Focus ST SW sahibininbeğendikleri Ön uç tasarım SYNC2 - Dokunmatik ekranbeğenmedikleri sol ayak dayama olmaması Focus sahibininbeğendikleri Dağınık olmayan panel Dış tasarımbeğenmedikleri yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap