Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Yazar comment_398062 17 dakika önce, zafer tekeoglu yazdı: Yol bilgisayarında özellikler içinde var Müsait zamanda fotoğrafını çekip atar mısınız? Ben bulamadım böyle bir şey Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398063 Yakup bey benim su navigasyon ve kamera isini nasıl halledebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398064 Şimdi, zafer tekeoglu yazdı: Yakup bey benim su navigasyon ve kamera isini nasıl halledebilirim Navi için @Serkan Karakoca ilgili servis ve ustayı bildirmişti arabam sayfasında... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Yazar comment_398067 6 dakika önce, zafer tekeoglu yazdı: Yakup bey benim su navigasyon ve kamera isini nasıl halledebilirim Sitemizdeki ilgili alanları takip edip okuyabilirsiniz benim yapacağım bir şey yok maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398068 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Müsait zamanda fotoğrafını çekip atar mısınız? Ben bulamadım böyle bir şey Sanırım makyajlı kasa göstergelerde var çünkü benim sonradan aldığım göstergede de var öyle menü. Ha ne işe yarar bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Yazar comment_398084 Park ısıtıcı var sanırım arabada. Auto S/S ile ilgilisi yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Yazar comment_398093 24 dakika önce, zafer tekeoglu yazdı: Bi işe yaramıyor yani Benden pas Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398094 Yinede zaman ayırdığınız çok teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398124 Focus 2016 Trend-X aracımın ekran(cık)ında sıcaklığı sürekli olarak göremiyor muyuz acaba? Sadece yön tuşlarıyla açtığımızda var ama orada da mesela tüketimi falan kullanıyorum genelde o zaman sıcaklık gözükmüyor. Sanki Focus'a sağ üstte sürekli gözüküyordu gibi hatırlıyorum. Ayarı falan var mı acaba? Mesela şu şekilde sıcaklık değerini göstermek için ne yapmam gerekir? Ocak 3, 20179 yıl Muhammed E. tarafından düzenlendi resim ekleme Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20179 yıl comment_398141 Muhammet bey tam bilmiyorum ama o işaret hava sıcaklığı 4ün altina düştüğü zaman buzlanma olabilir diye çıkıyor diye biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20179 yıl comment_398146 12 saat önce, zafer tekeoglu yazdı: Start stop'u tamamen devre dışı bırakma seçeneği. Teorik olarak seçeneği kaldırdığınızda, aracın artık otomatik stop yapmaması gerekiyor. --1 dakika sonra eklendi-- 7 saat önce, Muhammed E. yazdı: Focus 2016 Trend-X aracımın ekran(cık)ında sıcaklığı sürekli olarak göremiyor muyuz acaba? Sadece yön tuşlarıyla açtığımızda var ama orada da mesela tüketimi falan kullanıyorum genelde o zaman sıcaklık gözükmüyor. Sanki Focus'a sağ üstte sürekli gözüküyordu gibi hatırlıyorum. Ayarı falan var mı acaba? Mesela şu şekilde sıcaklık değerini göstermek için ne yapmam gerekir? Üstteki sıcaklıktan bahsediyorsanız, bir dönem o değerin gösterilmediği şeklinde şikayetler vardı. Göstergeyi serviste güncelletmeyi deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20179 yıl Yazar comment_398158 43 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Start stop'u tamamen devre dışı bırakma seçeneği. Teorik olarak seçeneği kaldırdığınızda, aracın artık otomatik stop yapmaması gerekiyor. Abi araba 1.6 (Profil bilgisinde motor girilmemiş ama 1.0 değildir diye tahmin ediyorum, keşke insanlar şu profili ciddiye alsa bizde cevap verebilsek!) onda zaten s&s yok Ayrıca yol bilgisayarında böyle bir ayar yokki focusta. Düğme var sadece. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın