Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus 3 Genel Başlık - Tüm Detayları ile 2014 Focus

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-2012-2013-Ford-focus-3-stainless-steel-trim-accessories-interior-outlet-decoration-ring-6pcs/1618874164.htmlalıp takmak istiyorum fakat 2015 focusa uyar mı acep? Satıcıya sordum bir bilgisi yokmuş.Eski focus ile makyajlının ızgaraları aynı boyutlarda mı?

Alper Sert tarafından düzenlendi

• Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 329,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni Focus Bilgilerini, doğru şekilde yine ilk defa siz değerli FocusClubTr.com Üyeleri ve takipçileri almakta GÜNCELLEME 28 Mart 2014: Kendi çekimlerimiz burada GÜNCELLEME 9 Nisan 2014: Se

• Kıyaslamalı görseller          

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-2012-2013-Ford-focus-3-stainless-steel-trim-accessories-interior-outlet-decoration-ring-6pcs/1618874164.htmlalıp takmak istiyorum fakat 2015 focusa uyar mı acep? Satıcıya sordum bir bilgisi yokmuş.Eski focus ile makyajlının ızgaraları aynı boyutlarda mı?

Aynıdır aynı, en kötü burada birine satarsın aldığın fiyata.

Yanıtlama zamanı:

Aynıdır aynı, en kötü burada birine satarsın aldığın fiyata.

Bende ısrarla olur diyorum.Başka bir satıcı olmuyor diyor.

Yanıtlama zamanı:

Karar senin.

Babamın focus çok hoşuna gitti iyimi :fikir:

Yanıtlama zamanı:

yeni otomatiklerden hala ses yok. autoshow sonrasına mı kaldı bilen var mı?

Yanıtlama zamanı:

bu gidişle sipariş,teslim  temmuzda ancak kuzuya kavuşuruz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu gidişle sipariş,teslim  temmuzda ancak kuzuya kavuşuruz.

Mayıs sonunda gelir kapıya. Almanya şuan müşterinden sipariş almaya başladı.

Malum bize 2 ay'a geliyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Bugün Kayseri'de Ford Metinler'e gittim ve Ford adına ne kadar araç varsa inceledim. :)

Test sürüşü yapmadım. Yeni Focus, aracıma göre daha rahat geldi. Koltuk pozisyonu daha iyi ayarlanmış. Epey oturdum, sağını solunu kurcaladım; ancak pek bir heyecan, iştah uyandırmadı bende. Ne bileyim, aracımı satıp üzerinde sattığım kadar da koyup Focus almak bana mantıksız gibi geldi. Hâlâ Focus 2 kokpiti tek geçiyorum.

Mondeo'yu çok beğendim. İçine oturduğunuzda gerçekten premium hissi veriyor. Focus'ta ne kadar eleştirdiğim sıkıntı varsa Mondeo'da hiçbirine rastlamadım. Sanırım Focus'ta ne kadar yırtınsak da sesimizi duymayacaklar. Mondeo'yu satamayız korkusu var sanırım. :) Ama tekrar söylüyorum, Ford iyi iş çıkarmış. 

C-Max Focus'tan bence güzel araç. Ayrıntılara dikkat edilmiş. Şahsım adına Focus'a tercih edilir. Cam tavan süper.

Yeni Connect'i de beğendim. İçi ferah ve düzenlemeler başarılı. Zaten haftada iki kez Courier'a binme fırsatı buluyorum. Araç gayet başarılı. Özellikle yalıtım ve donanım zayıflıkları çözülmüş. Connect de öyleyse çağ atlamıştır. 

Ford'dan araç alınacaksa 2.0 dizel otomatik ikinci el Mondeo süper olur. (Mezarcı demeyin.) :)

Bu arada Kayseri'ye giderken henüz gerçekleşmiş bir trafik kazasına rastladım. Mercedes marka bir araç takla atmıştı. Biri ağır dört yaralı ambulanslarla taşındı. Elimizden geldiğince yardımcı olduk. Allah şifalarını versin.

Lütfen aşırı hız yapmaktan kaçınalım. Zevk alarak bindiğimiz, ailemizin bir üyesi gördüğümüz araçlarımız tabutumuz olmasın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mondeo'yu çok beğendim. İçine oturduğunuzda gerçekten premium hissi veriyor. Focus'ta ne kadar eleştirdiğim sıkıntı varsa Mondeo'da hiçbirine rastlamadım. Sanırım Focus'ta ne kadar yırtınsak da sesimizi duymayacaklar. Mondeo'yu satamayız korkusu var sanırım. Ama tekrar söylüyorum, Ford iyi iş çıkarmış. 

Öncelikle; Focus, Ford'un en çok sattığı binek aracı. Mondeo'da kaygı olsa apar topar üretim yaparlardı beklemezlerdi.

Makyaj ise tamamen müşterin ve eleştiri yapanların söylediği noktalara el atılmış. Makyaj ile daha iyisi olmazdı.

Bazı şeyleri (hatta çoğu) showroom'da arabaya binerek anlayamazsınız :)

Yanıtlama zamanı:

Bende 5k mca 1.6 115ps var. 2014model olarak ocak basinda cikardim. 1ve2.viteste hizlanma cok iyi ama 3te biraz agir kaliyo 1500devirden sonra aciliyor

Yanıtlama zamanı:

Bazı şeyleri (hatta çoğu) showroom'da arabaya binerek anlayamazsınız

Kısmen haklısın. Ancak biz uzun süredir Ford'un takipçisi, müşterisiyiz. Teknik detaylara da az çok forumlar vs. hakimiz. Beklentilerimiz de belli. O yüzden gözlemler bizim için tamamen olmasa da fikir vericidir.  

Bu arada Focus'un Ford satışlarındaki yerini bilmeyenimiz yok sanırım. :) Ancak ben Focus IV'ü bekleyenlerden olacağım gibi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende 5k mca 1.6 115ps var. 2014model olarak ocak basinda cikardim. 1ve2.viteste hizlanma cok iyi ama 3te biraz agir kaliyo 1500devirden sonra aciliyor

Doğrudur, bir sorun yok aracınızda :yeah: 1.500 dd ise gayet iyi bir devir, güle güle kullanın.

Yanıtlama zamanı:

Tesekkur ederim. Ilk aldigim gun ibre 190 gordu ama yol hafif islakti bassam biraz daha giderdi belki biraz urktum basmadim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.