Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alper Sert

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Alper Sert Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Bursa
  • Arabam:
    15' Focus 1.6L Style
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

591 profil görüntüleme

Alper Sert's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. O zaman sync hattından gelen enerjiyi taşımakla yükümlüler. Enerji almanın bir yolu yok diye anladım doğru mudur?
  2. Arkadaşlar klima kontrol panelini söktüğümde tam arkasında kalan kısmında iki tane mini usb b çıkışı gördüm.Bu çıkışlar demek 5 v enerji demek. Fakat ucuna kablo bağladığımda herhangi bir enerji gelmiyor. Hattı takip ettiğimde ana hattan geldiğini farkettim. Bu çıkışlar ne için konmuş olabilir? Bu çıkışlardan enerji almak mümkün mü?
  3. Hay allah cihazın içini de açtım artık geri iade edemem. ?
  4. Forumdaki başka bir konuda bu iş için cihazın modifiye edilmesine gerek yok yazıyordu. Focccus programına bağlandığımda "read form BCM" seçeneğine tıkladığım da bu uyarıyı alıyorum. Henüz değişiklik yapamadan.
  5. Aux bağlamak için aldığım kabloyla 2015 model aracıma bağlanma aşamasında bu uyarıyı alıyorum.(program focccus 8.6 sürümü) Bağlanırken maximize speed tikini kaldırdım, auto tiki aktifti.
  6. 2015 focusum için bu cihazı alsam uyumlu olur mu? Bu cihaz başka marka araçlarda işe yarar mı? aliexpress link
  7. Bunun için elm327 cihazının modifiyeli olması şart mı?
  8. Navimex ve cyclone u biliyorum.Bu markayı yeni duydum.Teknik özellikleri aşağıda ki gibi. GPS Özellikleri: Operation system: WINCE 6.0 CORE / RAM 11 DEsteklenen HAritalar: Tomtom, IGO, Route 66 vb. Processor: SAMSUNG high performance işlemci S3C244OA-40 EMS Hafizasi: 128MB SDRAM, Bellek: 128MB, Display output: CVBS+S-VIDEO output, Audio output: Stereo CD Kalitesi Main frequency: 600MHz, Desteklenen Audio tipleri: MP3/PCM/WMA Desteklenen Video tipleri: ASF/AVI/WMV/DIVX Chipset: SIRF STAR III
  9. Bir de Avgo multimedya sistemi var.Focus a uyumlu olarak onlar nasıldır? Bilen var mı?
  10. Aracın iç aydınlatma rengini lede çevirip rengini değiştirmeyi düşünüyorum.Aracın genel rengi tektonik gri fakat iç ön göğüs mavi ağırlıklı duruyor.Ne renk yapsam bilemedim. Daylight (günışığı) düşünüyorum sizce nasıl durur? Ayak aydınlatmada yapıcam.
  11. Her ikinize de teşekkür ederim.Fazla soru sormamın nedeni; teknik konuları anlamıyor olmam, mazur görün. Mca style pakette bildiğiniz gibi dokunmatik ekran yok.Bir şekilde alınabilinirse titanium donanımında olan 8 inc i mi tavsiye edersiniz yoksa makyajlı kasaya uygun üretilecek olan( navitech, cyclone) markaları mı?(geri görüş ve dokunmatık ekran olsun yeter, şuan için navigasyon önemli değil)
  12. Hımm...Fakat avrupa versiyonda da geri görüş ve navigasyon yok ve sanırım bu konuda bunun araştırması oluyor.Doğru mu anladım?
  13. Fuardaki focus st içinde sony vardı. Bahsettiğim dokunmatik bu.
  14. 2015 focus style için orjinal sony bakıyorum.Yurtdışında focus st nin içinde 8" sony navi var. Bunu ebay veya başka sitede ararken nasıl aramak gerek? My ford touch diye aratıyorum fakat genelde sd kart çıkıyor.
  15. Yanda boşluk yok, delik açmak gerek.Orjinallik bozulmasın diye delmedim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.