Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erkan T.

Üye
  • Toplam İleti

    82
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erkan T. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kayseri
  • Arabam:
    2015 focus 3.5 style 1.6
  • Meslek:
    dıs ticaret
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.153 profil görüntüleme

Erkan T.'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • One Year In

Recent Badges

37

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar hortlatayım bi konuyu. Özellikle teknolojiyle yakından ilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Bu 3 ultrabook arasında kaldım. Hangisi tavsiyedir? http://www.istanbulbilisim.com.tr/dell-xps-13-9343-7273slv-ultrabook-fiyati,204103.html http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-zenbook-ux303ub-dh74t-qhd-dokunmatik-ultrabook-fiyati,196794.html http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-yoga-900-80mk00cutx-dokunmatik-ultrabook-tablet-fiyati,203086.html Asus'un menteşeleri konusunda epey negatif yorum var. Kullanıcı varsa değerlendirebilir mi? Birde Asus pro ve Hp Spectre 360 nasıldır bilen var mı?
  2. Bu iş bence çoook öznel bir durum. Boy ve kilolarımız bire bir aynı. Bahsettiğiniz rahatsızlığı hiç hissetmedim. Hatta yormayan bir yapısı var diyebilirim. Yaz tatilinde 2015 passat kiralamıştım, bende onda hiç ama hiç rahat edememiştim mesela. Çözümüde çok zor olan bir sorun sanırım.
  3. İntel işlemci kullanmaya başladığından beri kurulabiliyor diye biliyorum windows Apple ürünlerine. Aslına bakarsanız macbook air tam aradiğim hafiflikte ve büyüklükte ama windowsu kurduktan sonra thinkpad, yoga ya da surface daha mantıklı geliyor. Birde 2 tane usb girisi vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Birisine ethernet için aparat taksak, diğerine klavye takımı taksak bitti. Surface leri inceledim biraz, 4 lere ne kadar fiyat istiyorlar öyle :/ ama 750 gr ve kuvvetli donanım var.
  4. Yogalar hep ilgimi çekiyor zaten. kullanışlı da duruyor aslında bugün gidip inceleyeceğim. Ayrıca Lenovo nun servisini çok övüyorlar forumlarda. business laptoplar multimedialardan hep daha cazip geliyor bana zaten. Thinkpad IBM den beri devam eden seri ve evde eski birtane var ama hala canavar gibi çalısıyor. İyidir yani iyi. O yüzden olasılık yüksek. Zaten daha çok zenbook, thinkpad ve yoga arasındayım. Aslında kullandığımız muhasebe programları sorun cıkarmayacak olsa macbook air çok cazip ama işte ona windows kurmak gerekiyor. O da ne kadar saglıklı olur hic bilgim yok :/
  5. Herkese selamlar; İşim gereği çok sık seyahat ediyorum ve şu anda kullandığım laptop omzumu koparıyor resmen taşırken. İş için uygun, ufak, hafif, corel, Photoshop gibi programlarıda rahat rahat çalıştırabilecek Macbook Air dışında önerebileceğiniz bir bilgisayar var mıdır a dostlar? benim aklıma zenbook, thinkpad ve elitebook geliyor ama hangi serisi alınır kullanılır bilemiyorum. Surface 3 pro yu çok araştırdım ama negatif bir kaç yorum da okudum.
  6. Kış ayı trafik durumuna göre otomatik için normal olabilir. Yol bilgisayari asagı yukarı 9,5 lt gibi gösteriyordur diye tahmin ediyorum. @Şakir Sakızlı
  7. Merak ediyorum sonucu. servisten sonuc alabilirseniz yazabilir misiniz? Kaloriferin hararate etkisini oturtamadım kafamda. Hararetin kaloriferin ısıtmasına etkisi tamam ama kaloriferin hararate etkisini merak ettim gercekten. Bir de araç dijital klima ise 24 derecede ilk actıgınızda sıcak üfleyip sonra ılık üflemesi normal sanki. Sonucta ortam sıcaklıgını once 24 e cıkarıyor sonra da sabit tutmaya calisiyor. Sürekli sıcak üflese ortam sıcaklığı 24 ün üzerine çıkar. Önemli olan aynı şeyi HI konumundayken yapması.
  8. benzer bir sorun eski aracımda da olmuştu (vectra b ). Kalorifer peteginin icersinde silikon gibi lastik gibi fitile benzer birsey var. O yerinden cıkıp petegin kanallarında makarna gibi dolanıp kalmış ve su ısındıkça şişiyordu. Dolayısıyla bir süre sonra devirdaim olamadığından soğuk üflemeye başlıyordu. Kontrol edilebilir sanırım eger hararette sorun yoksa. En azından giriş çıkış borularını kontrol edip petekten su gecip geçmediğinden emin olun bence. Ani su eksiltmeyi de bir defa yaptıysa hortumlar ilk aklıma gelen sey. Ne yazıkki ustaların bazıları hararet kelimesini kullandığınız anda conta diye teşhis koyuyorlar. Edit: çok basit öneri olacak ama Termostat ve hararet müşürü de kontrol edilmeli eğer edilmediyse.
  9. şekil itibariyla farklı ama konum aynı. Çıkan parçayı attım ben. resmini çekerdim yoksa.
  10. Lastik patladığında mecburen ufak bir yere götürmüştüm kırdılar benim sensörü. Bir tanesi 125 tl. Talep etmekte olmuyor. 10 tl ye lastiği tamir ettiler 135 tl ye geldi bir patlak. O yüzden kışlık değişimini serviste yaptırdım. Dışarıda lastik değişimi 30-40 tl. Servise 60 tl ödedim. Kırarlarsa kendileri değiştirirler. Kafa rahat.
  11. 508 de bence d kasalar arasında güzel olanlardan. Yol tutusu falan da sıkıntılı değil. Konfor robotize şanzumana alışınca gayet güzel ve gercekten cok az yakıyor. İç tasarımda ise bir çok D kasadan iyi bence. 508 dışındakilere yorum yapamayacam
  12. eski aracim otomatik vectraydi. kar modu düğmesi vardı. düğmeye basında aracın 3. viteste kalkmasını saglıyor ve tekere aşırı güç gitmediğinden araba patinaj yapmadan kalkabiliyor. Otomatik focuslarda var mi bilmiyorum oyle birsey. Opel dışında bir iki arabada da görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam aynı işi yapan tuşu. Biri mercedesti sanırım ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
  13. Araç Atmosferikse bence gerek yok. Aracin beynini falan kullandığı, fazladan delik açılmadığı doğru ama subab erimesini ortadan kaldırması mümkün değil dye tahmin ediyorum. Çünkü o LPG nin yanması sonrası oluşan ısısının benzine göre çok daha yüksek olmasıyla alakalı. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir sanırım. Bende çok araştırmıştım o sistemi ve İlk çalıştırmada otomatik jikleyi iptal ediyor böylece rölanti bozukluğuna sebep oluyor diye okumuştum birden çok yerde. Düzelttiler mi bilmiyorum. Yine de mevcut sistemlerden daha sağlıklı, daha güzel bir sistem ama fiyatindan dolayi bana gereksiz geliyor. Aracınızın EB olduğunu varsayarak uygulanabilecek tek sistem o zaten. 5-6 ay öncesine kadar Eb lere uygulanmıyordu Getirmişler demekki sistemi. Aracınız atmosferikse bahsettiğiniz kiti zaten uygulamiyorlar. LiquidSI diye bi ürünleri var onu uyguluyorlar. Genel kanı Viale'nin o ürün için en iyi marka olduğu yönünde bu arada...
  14. @Doğan Kurban ellerine sağlık abi. düğme montajı için o bölgeye delik mi actın? Yoksa direk yapışkanlı bir aparat mı ayar düğmleri ?
  15. Saatin dellenmesi durumu eski aracımda olmuştu sorun saat ayar tuşlarının basılı kalıyor olmasıydı. Belki sürekli temasta kalma gibi bir sorun vardır. Tarih ayarını sistemi kapatıp tarin de göründüğü ekranda deneyin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.