Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 http://instagram.com/p/vqAkWxOXPl/ Yakup bey neler görüyoruz böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Koydum siteye acele etmeyin test sürüşüne gidiyorum 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sedat Oral Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Fiyatlar paylaşıldı instagramda 52400 başlangıç doğrumudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Hocam doğrudur Araba kalite 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Şu yukarıdaki malum şahsı da sevemedim bi kasılmalar bi havalar alt tarafı araba sürüyosun kuyruklu yıldıza uzay mekiği indiriyor sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 (düzenlendi) Hadi hayirlisi nasip olur insallah Kasım 21, 2014 Bahadır Atay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Jantlarımız bunlar olacak. 205/55 R16 tamamı. Foto, video vb diğer detaylar Pazartesi günü ilk dakikalarında yayınlanacak. Giriş Fiyatı, trend x olarak 52,400 tl; opsiyonsuz titanium üst fiyat ise 74,500 tl. TÜM FİYAT LİSTESİ: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Titanium 70 bandında alınabilinirse çok güzel olur. Titanium jantları GUN METAL'mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Titanium 70 bandında alınabilinirse çok güzel olur. Titanium jantları GUN METAL'mi acaba? Hepsi normal bildiğimiz renk, benzinli Titanium 61 küsür, dizeller maalesefi 70'i geçiyor artık malum ülkemiz şartarı. Daha önce bu başlığa bu jantların canlı hallerini eklemiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Eğerki; 80-81 gibi Tİtanium, BXP-NP-TP-Sunroof alabilirsem hiç düşünmeden sipariş vereceğim. Otomatik beklemek benim için gereksiz diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 (düzenlendi) 74, 500 benzinli düz vites fiyatı mı, yoksa dizel mi? Cevabi mi aldim saol Yakup bey Kasım 21, 2014 Soner Erik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk B. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 74, 500 benzinli düz vites fiyatı mı, yoksa dizel mi? Cevabi mi aldim saol Yakup bey Dizel Fiyat. Benzinli 1.6 titanium Manuel 61k civarlarında gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Fiyatları yayınladım arkadaşlar diğer başlığımızda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 0 faizli kampanya yaparlar mı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Y. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 1.5 motorların hiçbiri yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap