Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Doğru söylüyorsun aynı şey işte ama yokuş kalkış desteği normale göre biraz daha yıpratıyor eğer debriyaj sistemini biliyorsanız bunların farkinda olursunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 16 dakika önce, Barış Kartal yazdı: Doğru söylüyorsun aynı şey işte ama yokuş kalkış desteği normale göre biraz daha yıpratıyor eğer debriyaj sistemini biliyorsanız bunların farkinda olursunuz Debriyaj baskı balata ile yokuş kalkış sistemi farklı şeyler. Yokuş kalkışı abs/esp sistemi frenleri kontrol ederek yapıyor. Transit ile ilgili bir sorun varsa, nedeni bununla alakalı olamaz. ESP destekli yokuş kalkış sistemini Bosch patenti ile kullanıyor otomobil üreticileri. Fren tutunma süresi yaklaşık 2 saniyedir. Ancak araç hareket etmek için gerekli torka ulaşırsa, bu süreyi beklemeden frenler bırakılır. Bu süre de milisaniyeler ile ölçülür. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 7 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Debriyaj baskı balata ile yokuş kalkış sistemi farklı şeyler. Boş boş konuşuyoruz işte ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Ugg ulu manitu... Seni saygıyla selamlayıp eğiliyoruz sayın müendis beğğğğ @Murat Kavuk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 s.a bi bu uygulamaları yükleyebileceğim elm kablosu linki paylaşır mısınız ? ve 2014 trend-x aracıma bu bahsedilen özelliklerden hangilerini yapabilirim ? yardımcı olur musunuz ? Öğleden önce link atarsanız yarına elimde olur kargoları teslim etmeden satıcılar almak istiyorm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Modifiyeli elm 327 kablo diye arat bulursun. 130 tl civarı fiyat istiyorlar. Ben ali expressten aldım 50 tlye. 2 haftada geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 (düzenlendi) 21 dakika önce, Ogün Özemre yazdı: Modifiyeli elm 327 kablo diye arat bulursun. 130 tl civarı fiyat istiyorlar. Ben ali expressten aldım 50 tlye. 2 haftada geldi. İşte aldığının linkini atabilirsen şimdi yanlış ürün alırız boş yere 2 hafta beklemeyelim bende aliexpressten alıcam çünkü acelem yok bi yardımcı olur musun rica etsem --0 dakika sonra eklendi-- --1 dakika sonra eklendi-- bide bu var http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm-327-usb-modifiye-edilmis-kisa-devreli-ftdi-elm327-ayni-gun-kargo-291218161?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252887*22324021167*58375872927*{type}*291218161*pla-79002696447&gclid=CjwKCAjwoNrMBRB4EiwA_ODYv_N2hcDHxsXZvzmIi4-qFHZ__rsWh4n5i1_q2gXJfUk9_pI7i5g2QxoC31sQAvD_BwE&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 acaba bu uyumluysa bununla yapabilirsem bunu mu alsam bilgisi olan varsa yardım lütfen Ağustos 18, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 (düzenlendi) Benim aldığım bu @Onur Tokmak https://tr.aliexpress.com/item/New-ELM327-USB-FTDI-chip-code-reader-for-Ford-with-HS-CAN-MS-CAN-switch-optioanl/32815629310.html Ağustos 18, 2017 Ogün Özemre tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Bir saat önce, Ogün Özemre yazdı: Benim aldığım bu @Onur Tokmak https://tr.aliexpress.com/item/New-ELM327-USB-FTDI-chip-code-reader-for-Ford-with-HS-CAN-MS-CAN-switch-optioanl/32815629310.html Siparişi geçtim bile teşekkürler. Peki 2014 trend-x e açabileceğim özellikler ozanın anlattıklarından hangileri deneyen var mı ? yokuş kalkışı yapsam bana yeterli aslında gerisinde gözüm yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 40 dakika önce, Onur Tokmak yazdı: Siparişi geçtim bile teşekkürler. Peki 2014 trend-x e açabileceğim özellikler ozanın anlattıklarından hangileri deneyen var mı ? yokuş kalkışı yapsam bana yeterli aslında gerisinde gözüm yok Lastik basınç ve hareket ettikten sonra kapı kilitleme de açılıyor bildiğim kadarıyla. Konuyu baştan göz atarsanız vardır uygulayanlar mutlaka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Lastik basınç ve hareket ettikten sonra kapı kilitleme de açılıyor bildiğim kadarıyla. Konuyu baştan göz atarsanız vardır uygulayanlar mutlaka 30 sayfa felan okudumda 158 sayfa oku oku bitmez ki abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 14 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Lastik basınç ve hareket ettikten sonra kapı kilitleme de açılıyor bildiğim kadarıyla. Konuyu baştan göz atarsanız vardır uygulayanlar mutlaka yokuş kalkışı aktiflestirin yeter bence ben babamın araçta sadece onu açtım çok memnun yokuş kalkıştan, oto.kiliti açmadım ne olur ne olmaz anahtar içinde iken kapi oto.kilitlenir diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 2 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: yokuş kalkışı aktiflestirin yeter bence ben babamın araçta sadece onu açtım çok memnun yokuş kalkıştan, oto.kiliti açmadım ne olur ne olmaz anahtar içinde iken kapi oto.kilitlenir diye ya banada sadece o lazım zaten gerisi çok önemli özellikler değil ekstra birşey katmıyor hayatıma ürün gelince deniyeceğim yapanlardan yardım felan alarak inşallah sorunsuz başarabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Kapı kilitleme tamam da lastik basınç en son Antalya 'ya gidişimde işime yaradı. Sağ ön lastiğe vida girmiş ve havası biraz inmiş, uyarmasa farkında değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 1 saat önce, Onur Tokmak yazdı: Siparişi geçtim bile teşekkürler. Peki 2014 trend-x e açabileceğim özellikler ozanın anlattıklarından hangileri deneyen var mı ? yokuş kalkışı yapsam bana yeterli aslında gerisinde gözüm yok donanım eklenmeden lastik basınç, kapı kilitleme, yokuş kalkış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap