Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Bende sipariş verdim, km'yi serviste güncelletebilecekmiyiz bakalım. Evet İstanbul'da dert anlatmadan daha önce yaptıran var mıydı? Hangi serviste? Sabri yapmıştı sanki.? @Sabri Özer, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Ben yaptim evet. Aydoğanlar'da daha tekno paket falan yoktu o gostergeden haberleri yoktu beğenmislerdi baya Yalniz Mil hesabi benim o yuzden km ayari yapamamislardi ama KM cinsiyse gosterge sıkınti olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 ER-OL otomotiv'in eklediği resimlere göre km cinsinden görülüyor, umarım Anadolu yakasında yaptıracak yer bulurum, yoksa servis servis dolaşacağız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Ben yaptim evet. Aydoğanlar'da daha tekno paket falan yoktu o gostergeden haberleri yoktu beğenmislerdi baya Yalniz Mil hesabi benim o yuzden km ayari yapamamislardi ama KM cinsiyse gosterge sıkınti olmaz İyi yakın zaten gider hallettiririm. Göstergeyi taktırdın anlıyorum. Km ayarı yapamadıklarına göre. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 İyi yakın zaten gider hallettiririm. Göstergeyi taktırdın anlıyorum. Km ayarı yapamadıklarına göre. 1 sene oldu nerdeyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Ben bekliyorum. Gelsinde takalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 @Yekta Abur, Servis bunun için ücret talep etti mi, ve ettiyse ne kadar? Ben Kastamonu'da km yi ayarlayacak bir yer bulamadım da, en yakın servis için Karabük'e gitmek lazım. Üst üste hepsini koyunca bana 500-550 yi bulacak yine galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 ben çetaşa gitmiştim km ayarı için, borcum ne dedim ne verirsen dedi 10tl verdim bişey demedi aldı gitti 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 @Yekta Abur, Ya ben şimdi alsam onu takarım, arabanın km si tam 50100 gibi bir şey. Biliyorum da, bu gün aradığım bir servis km ile oynayamayız falan dedi, sonra sanki benim km yi kurcalatmak istediklerini düşündüm. Böyle birşey olsun da istemiyorum. Aman neyse dur bakalım. Olmazsa yarın bir de etraftaki yetkili servisleri arayayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Alsam mi almasam mi bilemedim. Bunun bir de içişleri bakanina sunulmasi, dert anlatmasi, imzadan cikmasi icin beklemesi fln var. Uzun is 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 ama benim göstergeyi otokoç kendi söktü taktı. sen kendin takıp gitmiştin km ayarı için.. onu söküp takmaya ne var yahu ben zevkine kaç tane taktım millete :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Servislerin kendine hayrı yok adamı arayıp Rs 500 jantının fiyatını soruyorum abi onun çoook çeşidi var ya diyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 abi fiyat uygun. stoklarda sınırlı. kendi adıma konuşayım; gerçekten çok fark etti. bi de bu modifiye olayı zehir gibi, kana bulaştı mı arkası kesilmiyor. mesela şimdi benim teybin ekranı gözüme batmaya başladı. kadrandaki rengarenk, teypde masmavi. hemen sıraya onu koyduk. bulup değiştiricem.. Hah bi de o var.. o ekrani degistirsem ortadaki ekran batar bana. Biliyorum ben kendimi.. onu alamazsam araba komple batar bu seder. Bir gosterge degisimi araba sattirir bana. Boyle de pis bi huyum var. Bi anda vazgectim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 yalnız akşam arabayla giderken yemin ediyorum farklı bi arabaya biniyor gibi hissediyorum nasıl güzel sanki arabayı yeniledim Laaaaağnn! Girmeyin kanima :lol: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Laaaaağnn! Girmeyin kanima Ohooo bende f3 olacakta bu ekranı almayacağım? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap