Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Analog klima da çalışmıyor sanırım öyle mi?Çalıştıran var bir iki sayfa öncesinde arkadaş yazmıştı okumadınız sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 peki elindeki ısıtıcıyı ne yaptın [emoji4] benimkide analog en azından deniyim Aldığım yere iade ettim. Onuda başka biri aldı taktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 11 saat önce, Berat Hasbek yazdı: Çalıştıran var bir iki sayfa öncesinde arkadaş yazmıştı okumadınız sanırım. Klimam anolog ve çalıştırdım diyen olmamış ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 32 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı: Klimam anolog ve çalıştırdım diyen olmamış ki Çalıştıran var... 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Klimam anolog ve çalıştırdım diyen olmamış kiOkumadınız önceki sayfada analog olupta yapan arkadaş var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Yücel Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 benzinli ve analog olanda çalıştırma imkanı var mı? kuzu okula giderken çok üşüyor, erzurum olunca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 20.08.2017 - 13:20 tarihinde, Necip Yiğit Saraç yazdı: Enes hocam metre ile ışık tutarak en dipten ölçtüm ptc yuvasının takılacağı yeri ptc nin içeride kalacak kısmı ile uyuşmadı. Boyu 1.5 2 santim uzun geliyor. Soketler uyumlu hiçbir sorun yok. Milim milim oynatarak denedim olmadı. Focus3 aracı olup 3m5118k463fd kodu ile başlayan ptc montajı yapan varsa yardım almak isterim. Klimam manuel bu arada. Ayna altında dış sıcaklık sensörü var. Soketler var. Eksik olan birşey varmı bilmiyorum. Eski kasa focuslarda manuel klima ile çalıştıranlar vardı. Dijital de çalışmaz diyorlar ama tesisat neden var? hocam ne yaptınız ptc'yi oturtabildiniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necip Yiğit Saraç Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 hocam ne yaptınız ptc'yi oturtabildiniz mi?Hocam ptc yi iade ettim farklı koda sahip ptc aldım 6m ile başlıyor kodu o sıfıra sıfır oturdu. İlk takmaya çalıştığım ptc focus2 ler ile uyumlu modelmiş. Soketleri aynı olsa bile parça kodu önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 (düzenlendi) bende geçen yıl almıştım dedim bu gün deneyim bir türlü oturmadı yerine , baktım sizde aynı sorunu yaşamışsınız. Ekim 1, 2017 Fatih S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 9/30/2017 - 13:29 tarihinde, Ertan Yücel yazdı: benzinli ve analog olanda çalıştırma imkanı var mı? kuzu okula giderken çok üşüyor, erzurum olunca Benzinli motorlarin alternatoru zayif oldugu icin hat bile cekmiyorlar. Dogan abinin aracin alternator 120 amperdi sanirim. Dizellerin daha yuksek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Arkadaşlar ben de Ptc Heater taktırmak istiyorum, 2015 makyajlı kasa 1.5 dizel otomatik titanyum. Sanırım uygun olan model resimdeki. Elinde olan yada nereden kaç liraya en hızlı şekilde alabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? @Mehmet Ulupınar@Necip Yiğit Saraç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 14 dakika önce, Aşkın K. yazdı: Arkadaşlar ben de Ptc Heater taktırmak istiyorum, 2015 makyajlı kasa 1.5 dizel otomatik titanyum. Sanırım uygun olan model resimdeki. Elinde olan yada nereden kaç liraya en hızlı şekilde alabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? @Mehmet Ulupınar@Necip Yiğit Saraç @Gürkan Çakıroğlu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 6 saat önce, Zafer Akbs yazdı: @Gürkan Çakıroğlu +1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Aracı alırken garanti uzatma yaptırmıştım, bu işi orjinal ürün kullanmak şartı ile ; 1. Kendimiz devreye alsak garanti bozulur mu? 2. Garanti bozulmasın diye ürünü ben temin etsem ford servisi devreye alır mı? 3. Bütün fikirlere açığım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Parçayı alınYetkili serviste montaj yapılırsa bir sorun olmaz ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
Parça temini için burayı kontrol ediniz
Yakup Ç. A. tarafından önerilmiş
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap