Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=jdnvACCVLx4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 14 saat önce, Yahya Akman said: kesen bicen anahtar koyan ne yapmis pek anlamadim isin dogrusu. Yazik okadar tesisatla oynanmaz. Arabanin damari onlar Kablo grubunu doğruyorlar ya ... nasıl anlatsam? ... ışıklarda kağıt mendil satan çocuğa küfredip onu kovalayan şeRRefsizler vardır ya, hani onlardan nefret edersiniz ... işte öyle bir his kaplıyor içimi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 2 dakika önce, Kaan Yagizer said: Kablo grubunu doğruyorlar ya ... nasıl anlatsam? ... ışıklarda kağıt mendil satan çocuğa küfredip onu kovalayan şeRRefsizler vardır ya, hani onlardan nefret edersiniz ... işte öyle bir his kaplıyor içimi. Abi cyclone navi yi monte ederlerken stop kablosunu sıyırmalarına bile ifrit olduydum.Allah tan ben yokken yapmış bitirmişlerdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Parçayı dikkatli inceleyin kabloların tam tersi istikamette iki tane delikli ağız var muhtemelen biri giriş birisi çıkış onların ucu nereye bağlanıyor acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Bunun ne olduğunu pek anlamadım ama webasto'nun da iki tip sistemi var biri (sulu sistem) hem motoru, suyunu hem de araç içini ısıtıyor diğeri (kuru sistem) sadece araç içine sıcak hava veriyor. Herneyse bugün bende Eskişehir'de webasto'nun yetkili servisine uğrayacağım bakalım ne diyecekler. Geçen yıl montaj dahil zaman ayarlı ve uzaktan kumandalı sulu sisteme 2500 TL istiyorlardı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 5 dakika önce, Hakan Saraylı said: Bunun ne olduğunu pek anlamadım ama webasto'nun da iki tip sistemi var biri (sulu sistem) hem motoru, suyunu hem de araç içini ısıtıyor diğeri (kuru sistem) sadece araç içine sıcak hava veriyor. Herneyse bugün bende Eskişehir'de webasto'nun yetkili servisine uğrayacağım bakalım ne diyecekler. Geçen yıl montaj dahil zaman ayarlı ve uzaktan kumandalı sulu sisteme 2500 TL istiyorlardı. abi bence acele etme. şu işe bi bakalım biz. eğer ki kesme biçme olmadan sadece montaj ve foccus ile olacak bir işse 10 da 1 fiyatına halledilebilecek birşey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Abi vebasto pahalı. Bu parça senin arabayada eminim olacaktır.cumartesiye sonuç alırım kesin. Deneme şansınıda bulurum. Bu ısıtıcı bize yetecektir bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Doğan abi cumartesi haberleşelim birlikte halledelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 5 dakika önce, Davuthan Erkılıç said: Doğan abi cumartesi haberleşelim birlikte halledelim @Ozan Kar ın müsaitlik durumuna göre gidebilirim ben.Bugün akşam parçayı takarım arabaya.Olmadı bir ara Ozan ı yakalarsam elm den aktif edip motorun soğumasını beklerim denerim sonrasında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 5 dakika önce, Davuthan Erkılıç said: Doğan abi cumartesi haberleşelim birlikte halledelim @Ozan Kar ın müsaitlik durumuna göre gidebilirim ben.Bugün akşam parçayı takarım arabaya.Olmadı bir ara Ozan ı yakalarsam elm den aktif edip motorun soğumasını beklerim denerim sonrasında Hallederiz gibi. Benimkini takarken soğur senin motor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Şimdi, Ozan Kar said: Hallederiz gibi. Benimkini takarken soğur senin motor Ya abicim geçen gün açık havada 3 saat durdu.Marş bastım küt diye 90 hararet.O yüzden güvenemiyorum soğuyacağına ha Davuthan sen montajını yap bir ara kentparka gelin denemesini yapalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Hafta sonu yaparım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 1 saat önce, Ozan Kar said: Hallederiz gibi. Benimkini takarken soğur senin motor bu iyiydi ozan 2 saat önce, Hakan Saraylı said: Bunun ne olduğunu pek anlamadım ama webasto'nun da iki tip sistemi var biri (sulu sistem) hem motoru, suyunu hem de araç içini ısıtıyor diğeri (kuru sistem) sadece araç içine sıcak hava veriyor. Herneyse bugün bende Eskişehir'de webasto'nun yetkili servisine uğrayacağım bakalım ne diyecekler. Geçen yıl montaj dahil zaman ayarlı ve uzaktan kumandalı sulu sisteme 2500 TL istiyorlardı. Bu kalorifer peteğinin üzerine nikron telden rezistans yapılmış gibi bir parça saç kurutma makinesi mantığı bu parçadaki rezistanslar sayesinde içinden geçen su daha çabuk ısınıyor kalorifer motoruda dolayısıyla kısa süre içinde ılıktan sıcağa doğru üflemesini gerçekleştiriyor kalorifer peteğinin yapısı gereği aliminyumdan olduğu içinde kısa sürede cevap veriyor ısıya mantık bu bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Simdi bu parca uflenen havanin onune gecip kurutma makinesi mantigimi havayi isitiyo yoksa icinden sivi gecerekmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 ilk yazdığın gibi , içinden sıvı geçmiyo hakan abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
Parça temini için burayı kontrol ediniz
Yakup Ç. A. tarafından önerilmiş
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap