Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferin geç ısıtması ve elektrikli ek ısıtıcı (PTC)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
23 dakika önce, Doğan Kurban said:

Aynen başkan oem olacak ama oem koltuk ısıtıcı ağır gelir. Şu kalörifier olayını bitirimde bakacam

BV6N-18D612-AA bak parça kodu ısıtıcının

Guzelmis

• Yanıt 538
  • Görüntüleme 109,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Osman Bahadır
    Osman Bahadır

1.0 Ecoboost dual termostata (dual split cooling) sahiptir. Birinci termostat blok ısınmadan soğutma sıvısını blok dışına vermez. Motor yeterli sıcaklığa ulaştıktan sonra birinci termostat açarak soğu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Servet Özkan said:

Guzelmis

Bu parçadan buldum ama elinde 10 kadar olan birisini bulup forum için güzel fiyat almaya çalışıyorum.Şuan 200 tl kesin gibi.Bakalım fiyat konusunda birşeyler yaptırabilirsem 1 tane alıp @Ozan Kar cııımın tepesine çöküp montajını yapıp konu açcam.Bir de deneyim eğer işe yararsa güzel olur.Ya namıssız motür ısınmamak için elinden geleni yapıyor.Isınınca da 3 saat ayazda dursa bile marş basınca hop 90

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban said:

Bu parçadan buldum ama elinde 10 kadar olan birisini bulup forum için güzel fiyat almaya çalışıyorum.Şuan 200 tl kesin gibi.Bakalım fiyat konusunda birşeyler yaptırabilirsem 1 tane alıp @Ozan Kar cııımın tepesine çöküp montajını yapıp konu açcam.Bir de deneyim eğer işe yararsa güzel olur.Ya namıssız motür ısınmamak için elinden geleni yapıyor.Isınınca da 3 saat ayazda dursa bile marş basınca hop 90

doğan abim istediğin zaman ar-ge yaparız benim arabada var bu parçadan galiba 100-150 mt sonra kalorifer sıcak üflüyor hemen :D parçanın yerini bir öğrenelim :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Serkan Karakoca said:

doğan abim istediğin zaman ar-ge yaparız benim arabada var bu parçadan galiba 100-150 mt sonra kalorifer sıcak üflüyor hemen :D parçanın yerini bir öğrenelim :D

Sıcak derken ılık mı ciddi sıcak mı? Parça için birkaç yerden haber bekliyorum.Doğru düzgün adam öpmeyecek fiyat bulunca adama yarın öğlen gidip bakcam parça doğru ise 1 tane alıp montajı yapcam.Konu da açarız montajı nasıl yapılır elm den hangi menüden açılır diye ayrıntılı belirtiriz.Forumdaki dostlarımız faydalansın.

HEP GEYİK YAPACAK DEĞİLİZ YA

Yanıtlama zamanı:

saç kurutma makinasını ilk çalıştırdığında ılık üflüyor ya abi sonradan sıcaklaşıyor 250 300 mt sonra :D Parçayı inceledim bence bu kalorifer peteğine  bağlanıyor üstünde elektrikli rezizstans var içinden geçen sıvıyı ısıtıyor özellikle koltuk ısıtmasını açtığım zaman devreye giriyor bu parça :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Serkan Karakoca said:

saç kurutma makinasını ilk çalıştırdığında ılık üflüyor ya abi sonradan sıcaklaşıyor 250 300 mt sonra :D Parçayı inceledim bence bu kalorifer peteğine  bağlanıyor üstünde elektrikli rezizstans var içinden geçen sıvıyı ısıtıyor özellikle koltuk ısıtmasını açtığım zaman devreye giriyor bu parça :D

Takıldığı yeri davuthan  gösterdi abicim.Yolcu tarafında sol ayağın geldiği kapağın altında yeri.Soketleri felan hazır zaten.Akşam bi arabayı söküp bakıyım.Parça geliyor zaten bugün bana.Bir ara da Ozan cıım la elm den aktif eder deneriz.

Yanıtlama zamanı:

Takıldığı yeri davuthan  gösterdi abicim.Yolcu tarafında sol ayağın geldiği kapağın altında yeri.Soketleri felan hazır zaten.Akşam bi arabayı söküp bakıyım.Parça geliyor zaten bugün bana.Bir ara da Ozan cıım la elm den aktif eder deneriz.

Davuthan takmış mı ? o parça zor sökülür dikkat et tırnaklarını kırma :D

Yanıtlama zamanı:

Sikinti yok hallederük

önce ortasında kare gibi ufak bir parça var onu sök plastik geçmeyle yada çatalla tırnaklar atıyor az uğraşınca :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Serkan Karakoca said:

önce ortasında kare gibi ufak bir parça var onu sök plastik geçmeyle yada çatalla tırnaklar atıyor az uğraşınca :D

Yahu uygulamalı göstert anlatma

Yanıtlama zamanı:

bilerek sadece anlatıyor uygulam göstermiyorki kır tırnakları masrafa gir abi. olmadı senin araca takmadan önce serkanın araçta bi bakalım nasıl bağlantı yapmışlar nasıl takmışlar. :) 

Yanıtlama zamanı:
23 dakika önce, Doğan Kurban said:

Ozanin montajini kolayca yapabilecegi birsey degil.

http://www.fordcat.ru/shop/1/parts/1397058

18K463 ile gosterilen parca. Sanirim(!) konsolu komple sokmek gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Servet Özkan said:

Ozanin montajini kolayca yapabilecegi birsey degil.

http://www.fordcat.ru/shop/1/parts/1397058

18K463 ile gosterilen parca. Sanirim(!) konsolu komple sokmek gerekiyor.

aynen sağ kısmı sökünce yeri çıkıyor ortaya.Ben monte edip ozan elm den aktif edecek. İNŞ diyelim ha ha

Yanıtlama zamanı:

şimşek elektronik yasin abiye git 2 dakika selamımı söyle 5 dakikada söksün sana ücretsiz :) eğer vakit olursa uğrarım bende yasin usta yoksa kerim veya ahmet var onlar söker :) zaten kamera ve modül için sökülecek o parça tesisat var ise :D

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Serkan Karakoca said:

şimşek elektronik yasin abiye git 2 dakika selamımı söyle 5 dakikada söksün sana ücretsiz :) eğer vakit olursa uğrarım bende yasin usta yoksa kerim veya ahmet var onlar söker :) zaten kamera ve modül için sökülecek o parça tesisat var ise :D

Gündüz vaktim yok.Cumartesiye kalır anca.Ya da bugün akşam ben parçayı takarım. Yarın da Ozan gelirse bizim oraaaa. Ben gidersem parça nasıl ısıtıyo anlayamayız dimi ama motor soğuk olmalı.Ozan gelsin evin oraya :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.