Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20179 yıl comment_419931 @Süleyman Ünal abi sevinmenize çok sevindim Çok çaktırmasan da ne kadar çok bu kitabı tekrar bulmak istediğini anlamıştım... Kitabın bir tanesini İstanbuldan, diğerini Burdur'dan buldum... Yarım saat aralıkla eline ulaşması da ayrı bir talih Makarenko reisin toprağı bol olsun... Siz okuyun, sonra biz de bir karıştıralım sayfaları Not: Bu arada Şibumi'nin 87 basımını buldum, içindeki fantezileri hayal edemiyorum Mayıs 12, 20179 yıl Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20179 yıl comment_420061 Polisiye roman severler için Jean Cristophe Grange'in kitaplarını tavsiye ederim. Ona çok yakın olarak Glenn Meade'in kitapları da çok sürükleyicidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424769 http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=427671 http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/?m=1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424770 GEORGE ORWEL - 1984 EDVIN CORLEY - ŞEYTAN DENİZİ STPHEN KING - HAYVAN MEZARLIĞI STEPHEN KING - O STEPHEN KING - CHRISTINE AHMET ÜMİT - BEYOĞLU RAPSODİSİ VICTOR HUGO - NOTRE DAME'IN KAMBURU ANTHONY BURGASS - OTOMATİK PORTAKAL Bu kitapları okumadan ölmeyin. Çok şey kaybedersiniz.. --6 dakika sonra eklendi-- Yazar olarak da Stephen Kıng ve Jack London dan sonra Tess Gerritsen'i de çok beğenirim ve tavsiye ederim! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424780 55 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı: GEORGE ORWEL - 1984 +1 Kesinlikle okunması gereken bir kitap. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424885 Ben yine nostalji takılıyorum. Victor Hugo'nun Sefiller ve ardından da Dostayevski'nin Suç ve Ceza'sı tekrar okuma planı içerisinde. Haziran 12, 20179 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424889 Kitaplığımın en üstünde duran, sıkıldıkça göz attığım başucu kitaplarım. İhsan Oktay Anar; Puslu Kıtalar Atlası ve Amat Sabahattin Ali; Kuyucaklı Yusuf Oğuz Atay; Tutunamayanlar ve Tehlikeli Oyunlar Yaşar Kemal; İnce Memed Elias Canetti; Körleşme Friedrich Nietzsche; Böyle Buyurdu Zerdüşt Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20179 yıl comment_424891 Zülfü Livaneli olsun çamurdan olsun. Okurummm. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın