Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173174 Focus 3 Style Plus aracım var 14 bin km de yeni aldım servis kayıtları vs vardı serviste baktı hasar yok ama ön tarafta konsolda boşluk var bu normal mi yoksa işlem mi görmüş? Temmuz 10, 201313 yıl Süleyman Altın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173179 Ford Focus ile premium sınıfa adım atma çabasında ve iddiasında olmasına rağmen özellikle ilk serilerde montajda sorunlar vardı. Sıfır araç olup bu tür montaj hataları olan araç sayısı az değil. Ben de ufak tefek yamukluklar var, kokpitte de cam çıtalarında da ama dert etmeye değecek şeyler değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl Yazar comment_173180 Anladım hocam beni düşündüren sonuçta 2.el aldım acaba bir oyuna kurban mı gittim? sorusu. Aracın garantisi 2015 Kasıma kadar devam ediyor göstermeme gerek var mı sizce? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173184 Anladım hocam beni düşündüren sonuçta 2.el aldım acaba bir oyuna kurban mı gittim? sorusu. Aracın garantisi 2015 Kasıma kadar devam ediyor göstermeme gerek var mı sizce? Salt konsolun sökülmesi ancak bir arıza durumunda söz konusu olabilir, kazaya bağlı oynanmış ise boya ölçümü ile anlaşılabilir. Montaj hatasının giderilebilme olasılığı çok yüksek değil, ben elletmezdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl Yazar comment_173185 Teşekkürler hocam serviste ve sanayide makina ile boya ölçümler yapıldı. Tekrar teşekkürler Peki özellikle 2011 modellerde aracında aynı hata olan var mı?Paylaşabilir mi? Temmuz 10, 201313 yıl Süleyman Altın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl Yazar comment_173187 Hayır değişim yok araç sahibinin söylediği bu,serviste kayıtta yok değişime dair.Ayrıca camda Ford logosu mevcut sanmıyorum değişim olduğunu. Bakalım diğer kullanıcılarda da aynı montaj sorunu var mı? Yoksa başka düşüneceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173189 Başka düşünmeyin, ben Alman forumlarında aynı şikayeti onlarca mesajda okudum, bende de hafif düzeyde var, başkaları da çıkacaktır, dediğim gibi dert etmeyin.. Ya da edin, ve başka araç alın; size kalmış! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173208 Bunda hiç sorun yok. Bir çoğu böyle çünkü. Zamanla hatalar azalıyor ama ilk başta oldukça fazlaydı. Çok kurcalamayın derim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173215 Bendeki 2011 style plus.Bende de aynı problem var.Servis çözüm olmadığını söyledi.Kafam bozuldu kendim söktüm kapı direk çıtasını sökerek.Orda bir yuva var ve çıta o yuvaya geçiyor.Ayar yapma,yuvanın şekliyle oynayıp düzgün girmesini sağlamak gibi birşey mümkün değil.Ancak sünger gibi malzemelerle sıkıştırarak ittirerek düzgün biçimde durdurmak mümkün.Bende uğraşmadım varsın öyle kalsın ses yapmıyor sallanmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173225 @Süleyman Altın, Benim arabamda da var maalesef. İlk başlarda ben de takılmıştım ama artık alıştım galiba. Dert etmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173228 Benim araçta da vardı ve bariz belli oluyordu. Sağolsun servisteki ustalar düzelttiler şimdi gayet muntazam oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173233 sağ direğin bittiği yerde yani 2. foto, biladerin 1 hafta önce teslim aldığı sedan f 3 tit dizel de aynı hata var..sol normal.. içerden, altta vida varda sanki fazla sıkılıp aşağı çekmiş gibi.. var mıdır acaba? Temmuz 10, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl comment_173236 Burası takıntılılar kulübü falan da ben mi yolumu şaşırdım... Vallahi dert etmeyin bence! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201313 yıl Yazar comment_173256 Burası takıntılılar kulübü falan da ben mi yolumu şaşırdım... Vallahi dert etmeyin bence! Açıklamalar tatmin edici dert yok,sorun yok.Ben 2.el olunca tedirgin olmuştum birde focus 3 leri sadece yoldan geçerken görenler bile yorum yapınca güvenilir bir yere sorayım dedim orasıda bu forumdu şimdi sorun yok sizinde dediğiniz gibi montaj hatası. Herkese teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın