Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Nasiol Zr53 Bilen Var Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

kayganlık kalkar , parlaklık kalır  elinizle hissedemezisin ama yağmur suyu kaportanın üzerine yinede kayıcaktır

öyle umuyorum :) basınçlı suyla pek göremedim su iticiliğini akıp gitmek yerine boncuk boncuk kalıyordu daha çok. ama o yıkama öncesindeki kayganlık çok güzeldi :) birde mesela kuş pisliği yapışmıyordu arabanın üzerine elimle hafif ittirince bütün olarak kalkıp düşüyordu bakalım bu devam edecekmi.

• Yanıt 52
  • Görüntüleme 20,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samet Özeren
    Samet Özeren

ürün ile ilgili kısa süre sonra bilgi vereceğim sizlere , markanın bir çok ürünü mevcut siparişlerimiz yolda    hurda panelde denememizi yapıcağız

• Ben kuşkuyla yaklaşırım Uzun vadede boyaya ne yapacağı belli olmayan, yeterince denenmemiş ve uluslararası tanınmışlığı olmayan bir ürün. Alış fiyatı makul, ama olumsuz bir etkisi görülürse pişmanlı

• Uygulamayı yaptık, kayganlık hissi mükemmel, parlaklık olarak çok birşey fark etmedi zaten parlak olduğundan heralde, ancak cam kenarlarındaki parlak siyah plastikler mesela deli gibi parladı, siyah b

Yanıtlama zamanı:

bahsettiğim olay bu zaten :) cilayı biraz daha düzenli atarsanız daha iyi olcak yalnız , boncuk düzeninden öyle görünüyor 

ne marka cila kullandınız ?

Yanıtlama zamanı:

Uleeen..:):):): iyi ki forum var .. Araca bakışım değişti yaw..::):)::):))

Yanıtlama zamanı:

benimde favori ürünlerimden biri fiyat ve performans çok iyi..ayrıca firmanın türk girişimci olması ...bu ürünle bi kaç uygulama gördüm çok beğendim..2-3 ayda bir nasiol metal coat2 ile desteklemeniz gerekiyor..

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

bu ürünü kullanırken arac temiz fakat bir damla su olmayacak o anda su ile buluşursa boyaya çıkarmak için ancak pasta yapmanız gerekir, içinden çıkan ped ile azar azar ve bez ile çok iyi yedirmeniz gerekir 

sonra elinizin tersi ile dokunun ve yapılmamış araca dokunun farkı görün yıkama sıklığınız düşecek ve arac zarar görmeyecek 

aynı ürünün metal coat diye bir ürün var oda temiz tutuyor

kolay gelsin 

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ozan bey, zr-53 hakkındaki son durum nedir? İlk günkü etkisi devam ediyor mu? Boyayı gerçekten koruyor mu? Su kaydırma özelliğinde düşüş var mı? Parlaklık devam ediyor mu? Gerçekten tavsiye ediyor musunuz?

Yanıtlama zamanı:

Ozan bey, zr-53 hakkındaki son durum nedir? İlk günkü etkisi devam ediyor mu? Boyayı gerçekten koruyor mu? Su kaydırma özelliğinde düşüş var mı? Parlaklık devam ediyor mu? Gerçekten tavsiye ediyor musunuz?

Uygulama sonrası neredeyse 1 yıl oldu ve bu sürede hic bir besleme yapmadım. Uzun zamandır yikamadigim icin suan net birsey söyleyemem ama su kaydırma epeyce azaldı, parlaklık icin gride konuşmak yanlış bence zaten ilk bastada pek bir parlaklık yoktu. Boyayı gercekten koruduğunu söyleyebilirim kesinlikle. Usenmezsem tekrar uygulamayı düşünürüm.
Yanıtlama zamanı:

Uygulama sonrası neredeyse 1 yıl oldu ve bu sürede hic bir besleme yapmadım. Uzun zamandır yikamadigim icin suan net birsey söyleyemem ama su kaydırma epeyce azaldı, parlaklık icin gride konuşmak yanlış bence zaten ilk bastada pek bir parlaklık yoktu. Boyayı gercekten koruduğunu söyleyebilirim kesinlikle. Usenmezsem tekrar uygulamayı düşünürüm.

Harelenmeri önlüyor mu acaba?

Yanıtlama zamanı:

Harelenmeri önlüyor mu acaba?

harelenme derken dairesel kılcak çizikleri kastediyorsanız, bunun en büyük nedeni fırçayla veya yanlış yapılan yıkamadır. Bu ürün bu durumlarda oldukça dayanlıklı ancak ömrünü kısaltır.

Yanıtlama zamanı:

Bu arabalari mezara goturecek degiliz'ya,sakinan goze kiymik kacar hesabi gereksiz bir uygulama kanimca.

Yanıtlama zamanı:

Bu arabalari mezara goturecek degiliz'ya,sakinan goze kiymik kacar hesabi gereksiz bir uygulama kanimca.

Ben aracımın her zaman güzel ve parlak durmasını isterim. Bu yüzden gereksizlik ancak kişisel olur.

Yanıtlama zamanı:

Ben aracımın her zaman güzel ve parlak durmasını isterim. Bu yüzden gereksizlik ancak kişisel olur.

Kendi fikrimce oldugunu belirtmisim,gereksiz tartismaya gerek yok

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.