Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Levent Akgöz

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Levent Akgöz tarafından yazılan her şey

  1. Arkadaşlar yeni konu açmaktansa buradan devam edeyim dedim: sorunum , belli bir yol katettikten sonra durunca yada park edeceğim zaman rolanti dalgalanıyor? Dün en 2 km yol yaptım durduğumda rolanti stop edecek gb oluyor sonra topluyor, daha sonrasında 70 km kadar uzun yol yaptım, aracımın yavaşlaması ve park edeceğim sırada rolanti yine dalgalandı... son 20 gün içinde yapılanlar: triger,devirdaim, T şeklindeki hortum, buji, buli kablosu değişimi yapıldı...5 yıldır kullanıyorum kronik hiç bir sorunum olmadı..arabamdan soğudum..
  2. Arkadaşlar başka konu açmak yerine burdan evam edeyim dedim: Dün trigeri değiştik; değişmez olaydık,5 yıldır kullanıyordum aracımı... -Değişimden önce rolanti, çekmeme gb asla hiç problemim yoktu.. -değişimden sonra bosch lpg bujı lerin tırnak ayarı yapıldı, araç gögüslemeye başladı, evimde motorgraft kullanılmış bujisini taktık,düzeldi bu sefer rolanti düzensizliği başladı,manevralarda stop etme, ve park edeceğim zaman rolanti stop edecek gb oluyor... Değerli fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum? çözüm konusunda?
  3. hayırı olsun artıları ve eksileriyle konu açarsın artık...
  4. dizelde geçmişi çok önemli, iyi araştırılmalı;istenmeyen masraflar açabilir, rio 1.5 dizel tavsiye ederim 110 bg çok seri bi araba..
  5. zavoli kullanıyorum 6 yıldır takılı çokşükür problem yok..
  6. metsan-store adresinde japon çözücüler var...siteye bi göz atın derdinize deva olur..geçmiş olsun
  7. tşk.. tşk.. insanda temizlik duygusu olunca yapıyor; yaptığı işlerden haz duymaya başlıyor o kadar..yoksa kaputu açta motora bakayım kimse demiyor..zaten kaput bakım zamanı dışında pek açılmıyor..
  8. meg apc köpük yapan şişede motora sıktım,ardından fırça ile fırçaladım, 2 lt lik basınçlı pompa ile su sıktım,sıkarken fazla suyu mikrofiber bezle aldım,en sonda da hyper dressing sıktım,fazlasını aldım..hyper sulanddırma oranını 3/1 yaptım..fotolar uygulamadan 7 gün sonra çekilmiştir..içime sinen en iyi motor temizleme oldu..
  9. araçta yağ yok...yağ lambası yanmıyor ve hararet yükselmiyor? garip bi durum..ford tan anlayan ustalara göstermenizi tavsiye ederim..
  10. soğutma suyu deposunun kapağını açıp bakın suya yağın karışıp karışmadığını anlarsınız..
  11. elinizde meguiars ın plast x yada aşındırıcı ürünlerini kullanarak giderebilirsiniz.. aracınızda 5w 30 yağ kullanmanız gerekir.. yağ konusuna gelince aracınız düz zeminde en az 15-20 dk bekleyip kontrol edin? kaputu açıp motorda yağ kaçağı olup olmadığını kontrol edin.. eksozdan mavi duman çıkıp çıkmadığına bakın.. motorunuzu kompresyon değerlerini ölçtürün... bir kaç ustadan fikir alın...
  12. evt bende aradım ama bulamadım..zannedersem alarm ın sireninden kaynaklanıyor.. o sesi çıkaran sireni takarsak halolur..
  13. yakından bakmak isterdim..benzinlikteki otomotik yıkama resmen zımpara makinesi,fırçayla yıkama sonucu hareler mutlaka vardır.. sizden gece sokak lambası altında bakın boyanın durumu meydana çıkacaktır.. detailingturkey.net adresinde daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin..
  14. emeğine sağlık oktay bey her biri ayrı güzel ...
  15. iç bakım koruma :autoglym vrc motor ve jant temizleme: atas est genel temizleyeci: atas vinet lastik parlatıcı:atas pneubell mt şampuan:sonax turuncu kurulama:uber blue towel liste uzun ama olmazsa olmazlarım...
  16. bu tür ürünler kışın buhu olayı çok yapıyor. bende kendi aracımda glass guard kullanıyorum çok memnunum..
  17. glaser ne demek? nasıl sipariş verebiliriz? kredi kartı geçerli mi?
  18. focus 1 (2001) karter contası fiyat alabilir myim?
  19. benimde favori ürünlerimden biri fiyat ve performans çok iyi..ayrıca firmanın türk girişimci olması ...bu ürünle bi kaç uygulama gördüm çok beğendim..2-3 ayda bir nasiol metal coat2 ile desteklemeniz gerekiyor..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.