Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201313 yıl comment_177727 Öncelikle herkesin Mübarek Kadir Gecesi Kutlu olsun. Arkadaşlar aracımın kaportasına 5cm çapınca yapıştırıcı bulaştı (derby marka hızlı yapıştırıcı spreyli olan aktivatör diye geçiyor sanırım) Bunu nasıl çıkartabilirim ıslak mendil ile filan sildim ama cikmadi yuzeyde kaldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201313 yıl comment_177730 kil deneyin olmazsa zımpara ve pasta gerekebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201313 yıl comment_177732 bence servis e danışın yada o ürünün distibürörünü arayın. ben geçen 3m ve tesa ya mesaj attım adamlar hemen döndü. wd40 la yumşarsa yumşatıp pasta-cila ile kaldırılablir belki. ama risk size ait, farklı karışımlar boyaya zarar verebilir. hatta tiner veya mazot bile denenebilir. sentetik tiner oto boyaya zarar vermiyor bildiğim kadarı ile. görünmeyen bir yerde denemek lazım ** birde aklıma sonradan geldi, yukarıya bakan yüzeydeyse, güneş altında kavrulup kendi kendine dökülme ihtimalide var Ağustos 3, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl Yazar comment_177744 birde aklıma sonradan geldi, yukarıya bakan yüzeydeyse, güneş altında kavrulup kendi kendine dökülme ihtimalide var bagajda en iyisi olan oldu bir süre beklemek söylediginiz gibi güneşte belkide kendi kendine atar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177772 metsan-store adresinde japon çözücüler var...siteye bi göz atın derdinize deva olur..geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177801 Öncelikle herkesin Mübarek Kadir Gecesi Kutlu olsun. Arkadaşlar aracımın kaportasına 5cm çapınca yapıştırıcı bulaştı (derby marka hızlı yapıştırıcı spreyli olan aktivatör diye geçiyor sanırım) Bunu nasıl çıkartabilirim ıslak mendil ile filan sildim ama cikmadi yuzeyde kaldi. Cyanoacrilic türü bir yapıştırıcı onlar. Aslında sunta, tahta yapıştırmak içindir. Bu tür yapıştırıcıları (Bond) çıkartmak için yapı marketlerde çok çeşitli çözücüler bulunmaktadır. http://www.724odeal.com/product.php?id_product=659 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl Yazar comment_177814 Bu tür yapıştırıcıları (Bond) çıkartmak için yapı marketlerde çok çeşitli çözücüler bulunmaktadır. Ürünü alıp deneyeceğim boyaya zarar vermeden cikarirsa sonucu buradan paylasirim,insallah baskalarinin basina gelmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177851 Aseton da iyi çözücüdür. Boyanın verniğine zarar vermez. Kulak çöpüyle hafif hafif uygulayabilirsiniz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177861 daha bugun puntoculardan biri yazdı aseton denemiş boyayıda sökmüş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177882 daha bugun puntoculardan biri yazdı aseton denemiş boyayıda sökmüş. İyi oldu söylediğin, bende tamponda bir iki yere rötuş amaçlı oje sürmüştüm ve sanki biraz kalın geldi gözüme acaba aseton la temizlesem mi diyordum....iyi ki acele etmemişim..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201313 yıl comment_177884 İyi oldu söylediğin, bende tamponda bir iki yere rötuş amaçlı oje sürmüştüm ve sanki biraz kalın geldi gözüme acaba aseton la temizlesem mi diyordum....iyi ki acele etmemişim..... Verilmiş sadakanız varmış. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın