Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Recommended Posts

Öncelikle herkesin Mübarek Kadir Gecesi Kutlu olsun.

Arkadaşlar aracımın kaportasına 5cm çapınca yapıştırıcı bulaştı (derby marka hızlı yapıştırıcı spreyli olan aktivatör diye geçiyor sanırım)

Bunu nasıl çıkartabilirim ıslak mendil ile filan sildim ama cikmadi yuzeyde kaldi.

bence servis e danışın yada o ürünün distibürörünü arayın. ben geçen 3m ve tesa ya mesaj attım adamlar hemen döndü.

wd40 la yumşarsa yumşatıp pasta-cila ile kaldırılablir belki. ama risk size ait, farklı karışımlar boyaya zarar verebilir. hatta tiner veya mazot bile denenebilir. sentetik tiner oto boyaya zarar vermiyor bildiğim kadarı ile. görünmeyen bir yerde denemek lazım

** birde aklıma sonradan geldi, yukarıya bakan yüzeydeyse, güneş altında kavrulup kendi kendine dökülme ihtimalide var :)

Edited by Mehmet Demir

Öncelikle herkesin Mübarek Kadir Gecesi Kutlu olsun.

Arkadaşlar aracımın kaportasına 5cm çapınca yapıştırıcı bulaştı (derby marka hızlı yapıştırıcı spreyli olan aktivatör diye geçiyor sanırım)

Bunu nasıl çıkartabilirim ıslak mendil ile filan sildim ama cikmadi yuzeyde kaldi.

Cyanoacrilic türü bir yapıştırıcı onlar. Aslında sunta, tahta yapıştırmak içindir.

Bu tür yapıştırıcıları (Bond) çıkartmak için yapı marketlerde çok çeşitli çözücüler bulunmaktadır.

http://www.724odeal.com/product.php?id_product=659

659-3002-large.jpg

Bu tür yapıştırıcıları (Bond) çıkartmak için yapı marketlerde çok çeşitli çözücüler bulunmaktadır.

Ürünü alıp deneyeceğim boyaya zarar vermeden cikarirsa sonucu buradan paylasirim,insallah baskalarinin basina gelmez

daha bugun puntoculardan biri yazdı aseton denemiş boyayıda sökmüş.

İyi oldu söylediğin, bende tamponda bir iki yere rötuş amaçlı oje sürmüştüm ve sanki biraz kalın geldi gözüme acaba aseton la temizlesem mi diyordum....iyi ki acele etmemişim.....

• Like 1

İyi oldu söylediğin, bende tamponda bir iki yere rötuş amaçlı oje sürmüştüm ve sanki biraz kalın geldi gözüme acaba aseton la temizlesem mi diyordum....iyi ki acele etmemişim.....

Verilmiş sadakanız varmış. :)