Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaportaya Yapıştırıcı Bulaştı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle herkesin Mübarek Kadir Gecesi Kutlu olsun.

Arkadaşlar aracımın kaportasına 5cm çapınca yapıştırıcı bulaştı (derby marka hızlı yapıştırıcı spreyli olan aktivatör diye geçiyor sanırım)

Bunu nasıl çıkartabilirim ıslak mendil ile filan sildim ama cikmadi yuzeyde kaldi.

Yanıtlama zamanı:

bence servis e danışın yada o ürünün distibürörünü arayın. ben geçen 3m ve tesa ya mesaj attım adamlar hemen döndü.

wd40 la yumşarsa yumşatıp pasta-cila ile kaldırılablir belki. ama risk size ait, farklı karışımlar boyaya zarar verebilir. hatta tiner veya mazot bile denenebilir. sentetik tiner oto boyaya zarar vermiyor bildiğim kadarı ile. görünmeyen bir yerde denemek lazım

** birde aklıma sonradan geldi, yukarıya bakan yüzeydeyse, güneş altında kavrulup kendi kendine dökülme ihtimalide var :)

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

birde aklıma sonradan geldi, yukarıya bakan yüzeydeyse, güneş altında kavrulup kendi kendine dökülme ihtimalide var

bagajda en iyisi olan oldu bir süre beklemek söylediginiz gibi güneşte belkide kendi kendine atar 

Yanıtlama zamanı:

metsan-store adresinde japon çözücüler var...siteye bi göz atın derdinize deva olur..geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle herkesin Mübarek Kadir Gecesi Kutlu olsun.

Arkadaşlar aracımın kaportasına 5cm çapınca yapıştırıcı bulaştı (derby marka hızlı yapıştırıcı spreyli olan aktivatör diye geçiyor sanırım)

Bunu nasıl çıkartabilirim ıslak mendil ile filan sildim ama cikmadi yuzeyde kaldi.

Cyanoacrilic türü bir yapıştırıcı onlar. Aslında sunta, tahta yapıştırmak içindir.

Bu tür yapıştırıcıları (Bond) çıkartmak için yapı marketlerde çok çeşitli çözücüler bulunmaktadır.

http://www.724odeal.com/product.php?id_product=659

659-3002-large.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu tür yapıştırıcıları (Bond) çıkartmak için yapı marketlerde çok çeşitli çözücüler bulunmaktadır.

Ürünü alıp deneyeceğim boyaya zarar vermeden cikarirsa sonucu buradan paylasirim,insallah baskalarinin basina gelmez

Yanıtlama zamanı:

Aseton da iyi çözücüdür. Boyanın verniğine zarar vermez. Kulak çöpüyle hafif hafif uygulayabilirsiniz....

Yanıtlama zamanı:

daha bugun puntoculardan biri yazdı aseton denemiş boyayıda sökmüş.

İyi oldu söylediğin, bende tamponda bir iki yere rötuş amaçlı oje sürmüştüm ve sanki biraz kalın geldi gözüme acaba aseton la temizlesem mi diyordum....iyi ki acele etmemişim.....

Yanıtlama zamanı:

İyi oldu söylediğin, bende tamponda bir iki yere rötuş amaçlı oje sürmüştüm ve sanki biraz kalın geldi gözüme acaba aseton la temizlesem mi diyordum....iyi ki acele etmemişim.....

Verilmiş sadakanız varmış. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.