Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262001 @Doğan Kurban, Abi Alperen'in arabada YCYD Sistemi var. PS motor ile geliyor, Sende yok o özellik Aha yeni bişe duydum. Ycyd ne yav. Eylül 6, 201412 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262003 Aha yeni bişe duydum. Ycyd ne yav. Yan Cam Yıkama Destek Sistemi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262006 Ya müdür benim arabada uzun yolda denedim ben bu olayı. 10 sn felan su sıktım tek damla gelmedi yan camlara. Arabaları yanyana getirdiğimizde bakalım bi ne fark var. Vallahi bende de her zaman olmuyor ama oldugu zaman cosuyor... YCYD varsa da her zaman calismadigindan yine sikinti var.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262009 Vallahi bende de her zaman olmuyor ama oldugu zaman cosuyor... YCYD varsa da her zaman calismadigindan yine sikinti var.. Ön cam kenarlarındaki siyah plastiğe baksana bir ara hatalı bir boşluk felanmı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262011 YCYD varsa da her zaman calismadigindan yine sikinti var.. Ben aracıma neden boynun eğri demem, neren doğru derim ki ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262017 Konusu vardi diye hatirliyordum ama bulamadim. Su durum da berbat . ozellikle de yazin cam acikken facia.. ne zaman nasıl olduğunu anlayıp ona göre bakmak lazım. Ben dururken denedim, 132 sabitken denedim olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262018 Bide şu geldi aklıma. Sedanlarda varmı şikayeti olan. Sadece hb demi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262021 Bide şu geldi aklıma. Sedanlarda varmı şikayeti olan. Sadece hb demi acaba sedanla hbnin bi farkı yokki bitek arkası farklı. ayrıca benim hbde olmuyor. muhtemelen dışardaki rüzgarında etkisi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262024 sedanla hbnin bi farkı yokki bitek arkası farklı. ayrıca benim hbde olmuyor. muhtemelen dışardaki rüzgarında etkisi var. Daha derine inelim. Sorun olan arabaların model yılı donanım seviyesi kasa tipi aynımı. Belki belli bir seride üretim hatası vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201412 yıl comment_262026 Benim 2.5 da da aynıydı sıfır focus aldım bunda da aynı kaputun üstünde iz olması deli ediyor insanı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201412 yıl comment_262037 Daha derine inelim. Sorun olan arabaların model yılı donanım seviyesi kasa tipi aynımı. Belki belli bir seride üretim hatası vardır. Rüzgarın yandan estiği modellerde olabilir sanki:):):):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201412 yıl comment_262042 Ben Ford dişinda kaput un üzerinde fiskiye koyan başka bi model görmüyorum (opel, ww, fiat bile) ; bu sikinti onlarda varsa bile problem oluşturmuyor! Daha önceki 2.5 Focus hb aracimda da vardi bu problem f3 Focus hb imde de var. Şimdi ya bu da problem mi diyebilirsiniz ama araclarimin ikisi de koyu renkti ve temizken bile belli oluyor oradan akan suyun biraktigi iz ve çok can sıkıyor!. Eylül 7, 201412 yıl Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201412 yıl comment_262076 Listeye beni de ekleyin Durur vaziyette yanınızda hanım fln varken sakın cama su sıkmayın. Yan camdan girdiği gibi fırçayı yersiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın