Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2 Haziran İstanbulpark Pist Günleri'ne Topluca Katılmak İster Misiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay, Desteğine ihtiyacımız var :D

Abi her türlü gelirim işte :P bir de buluşma yemek tamam :) diğerlerinde Cem Abi'den iyisini bulamayız

Her türlüsü ayarlanır. Eş zamanlı 40 araç aşırı yoğun trafik yapar ve kimse keyif almaz, risk artar. 15 bilemedin 20'yi aşmamak gerekir.

Siz 15'i bulun 20' sadece sizindir...

Bu arada bu kabaca 5-6 tur demektir, hevesiniz kursağınızda kalmasın! :kıhkıh:

Ben de gelmek isterim, ama arabayla değil, aranıza biraderin Audi A4 Allroad quattro ile kabul ederseniz neden olmasın?

Yolcu koltuğunda oturabilirim :)

• Yanıt 121
  • Görüntüleme 18,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Her türlüsü ayarlanır. Eş zamanlı 40 araç aşırı yoğun trafik yapar ve kimse keyif almaz, risk artar. 15 bilemedin 20'yi aşmamak gerekir.  Siz 15'i bulun 20' sadece sizindir... Bu arada bu kabaca 5-6

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

GoPro HD kamera ayarlıyayım bari

• Grup gidilerse daha keyifli olur kuşkusuz, ileride grup olacağından eminsek ertelenebilir elbette... Çıkmaya çekinenlere şu kadarını söylemeliyim: Dünyanın araç kullanması en zevkli pistlerinden biri

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Abi her türlü gelirim işte bir de buluşma yemek tamam diğerlerinde Cem Abi'den iyisini bulamayız

Az kaldı aslında ana sayfaya koysan duyuru yapsak ama ondan önce pisti ayarlamak gerek bilemedim 

Yanıtlama zamanı:

Aslında neden olmasın zamanımı ayarlayabilirsem çokta keyif alarak katılabilirim... Yalnız biraz ayrıntı verseniz; günübirlik gelebilmek için tahminide olsa zaman aralıklarına ihtiyac var??

Yanıtlama zamanı:

Bekir piste toplu çıkış saatini ayarlamak elimizde olur sanırım, erken saatlerde olursa daha rahat olur sanki, mesela 10 gibi çıkılacak olsa 9 gibi pistte olmak lazım demek ki bu da Ankara'dan 5 gibi çıkıp hız sabitleyiciyi 130 ayarlayıp gelmen demek...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

The true Sports models have a few identifying features:

M-Parallel 18" Alloys

Shadowline / Bodycolour exterior

M Steering wheel

Anthracite headlining

S-EDC or Alpina Sports Suspension (see options)

Contour/Sports seats

Sport da hakikaten Sport'muş yani, buradakiler gibi iki jant bir direksiyon değilmiş :).

Ankara'dan İstanbula'a pist için insanları ikna etme ihtimalimin bugunkü önerdiğim kişilerin tepkilerinden çok düşük olduğunu düşünüyorum. İstanbul'lu üyelerimizin eş dost kolu komşu piste girme potansiyeli olan herkesi davet etmelerini öneriyorum :) :)

Yanıtlama zamanı:

ne olursa olsun , dünya üzerinde sayılı pistlerden birisi istanbul park , ben tek başıma gitmeye belki çekinirdim ; ama topluluk olarak gidilecek , bu yüzden de herkez birbirine saygı göstererek hırs yapmadan 6-7 tur atacağız :) ...

Yanıtlama zamanı:

ne olursa olsun , dünya üzerinde sayılı pistlerden birisi istanbul park , ben tek başıma gitmeye belki çekinirdim ; ama topluluk olarak gidilecek , bu yüzden de herkez birbirine saygı göstererek hırs yapmadan 6-7 tur atacağız :) ...

Ankara nerdeyse 1 ayda 2 kere bulustu bizim liste 5 kisi var yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.