Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259875 Nerden bildiniz ki ? Ben en az 3 bin km yaptım neyse hocam alırsanız görürsünüz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259879 Nerden bildiniz ki ? Ben en az 3 bin km yaptım neyse hocam alırsanız görürsünüz. 50 bini devirmeni bekliyoruz o halde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260135 Az önce aracı servisten teslim aldım ve ciddi anlamda titreşim bitmiş. Araba kendinr gelmiş resmen ötesi yok [emoji106] [emoji106] Az önce aracı servisten teslim aldım ve ciddi anlamda titreşim bitmiş. Araba kendinr gelmiş resmen ötesi yok [emoji106] [emoji106] Edit: arabanın kullanımında bariz fark var. Anlatamayacağım ama sadece arabayı sürekli kullanan iyi tanıyanların anlayacağı bir fark var. Araç şehir içinde daha yumuşak sanki.piskolojik olduğunu zannetmiyorum araba sabah bıraktığımdan farklı Bu kulakçıklar nelere kadirmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260201 Güle güle kullanın. Ilk aldığınızdaki heyecan kadar olmasada benzer heyecan oldu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260228 Güle güle kullanın. Ilk aldığınızdaki heyecan kadar olmasada benzer heyecan oldu mu? İkinci el aldım aldığımda titriyodu çok severek isteyerek almıştım ama canımı sıkmıştı. Şimdi yeni almış gibş heycanlandım ama [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260238 Titreşimlerden kurtulanlara geçmiş olsun Güle güle araçlarınıza binin. Sizlere bir sorum olacak. Benim aracım ilk çalıştırmada ve stop ederken aşırı sarsılyor. Araç çalışırkende hafif bir titreşim mevcut fakat öyle organlarımı dans ettiricek gibi değil Acaba motor kulaklarını değiştirdiğinizde aracınızın start ederken veya stop ederken sarsıntısı azaldımı ? Herhangi bir değişim oldumu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl Yazar comment_260241 Titreşimlerden kurtulanlara geçmiş olsun Güle güle araçlarınıza binin. Sizlere bir sorum olacak. Benim aracım ilk çalıştırmada ve stop ederken aşırı sarsılyor. Araç çalışırkende hafif bir titreşim mevcut fakat öyle organlarımı dans ettiricek gibi değil Acaba motor kulaklarını değiştirdiğinizde aracınızın start ederken veya stop ederken sarsıntısı azaldımı ? Herhangi bir değişim oldumu? Benim çok çok az azaldı gibi ama o hep vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260243 Onada bir çözüm bulsak çok güzel olucak. Aşırı bir sarsıntı oluyor kabinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260245 Onada bir çözüm bulsak çok güzel olucak. Aşırı bir sarsıntı oluyor kabinde. Bendede marşta çok sarsıntı vardı kulakçıktan sonra tamamen bitmemiş ama azalmış baya. Garanti devam ediyorsa değiştirmeni tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260246 Denemekte fayda var. Müsait olduğumda bir uğramam lazım o zaman. Teşekkür ederim. Ağustos 27, 201412 yıl Ömer Saldıran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201412 yıl comment_260247 Kaybedecek bişey yok kazanım var. Denemekte fayda var [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260640 Merhabalar bende tatil icin geldigim sideden carsamba gunu randevu alip dun otokoc antalya gittim sagolsunlar motor kulaklari degisimi yaptilar. Biraz ordaki bey le sohbet ettik, otokoclarin sorunla ilgilenip servislerin ilgilenmemesi hakkinda o da adimiz titreme sorununu cozen servise cikti diyerek hem biraz ovundu hemde yakindi yinede sagolsunlar aracida yikatmislar cok memnun oldum umarim sonrasindada bisey cikmaz. Bu arada bana forumda yardimci olan Kahraman bey e tesekkur ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260643 Titreşimlerden kurtulanlara geçmiş olsun Güle güle araçlarınıza binin. Sizlere bir sorum olacak. Benim aracım ilk çalıştırmada ve stop ederken aşırı sarsılyor. Araç çalışırkende hafif bir titreşim mevcut fakat öyle organlarımı dans ettiricek gibi değil Acaba motor kulaklarını değiştirdiğinizde aracınızın start ederken veya stop ederken sarsıntısı azaldımı ? Herhangi bir değişim oldumu? Bende ki 2006 tdci ghia dada var özellikle stop ederken baya bir sarsıntı oluyor. Sanayideki ustam normal olduğunu söyledi. Alıştığımdan sanırım bana artık garip gelmiyor ama ilk aldığım da çok garipsemiştim, birazda ağırlıklı benzinli araçlar kullandığımdan olsa gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260690 Teşekkür ederim. Benim korkum, herkes değişim için servislere gidince Otosan'ın bu değişimi Garanti kapsamından çıkarması. Değişen kulaklara ilgili olarak; 1. Araçlarımızda kullanılanlar kaç tane ve birinin fiyatı nedir? 2. Yeni takılan sıfır kulaklar da zaman içinde deforme oluyor. Değişim olalı yaklaşık 7-8 bin km oldu, titreşim eski seviyelerdeki gibi olmasada tekrar başladı. Bu parçanın daha dayanıklı olan muadili var mıdır? Varsa, ücreti ne kadar olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201412 yıl comment_261070 arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama titreme yaklaşık 10.000 km sonra yine başlayacak ve eski haliyle devam edecek. aracımda 40.000 km de yan sanayi sağ üst takoz ve alt motor kulağını değiştirdim 4.000 km sonra yine eski aşırı titreme başladı bunun üzerine servise 45.000 bakımı için gittim ve garantiden orjinal takozları taktılar. aracın gerek çalışıp stop etmesi gerekse rölantide titremesi minimuma indi ama şuan 54 bin küsür olan aracımda titreme yine eski haline döndü. takozlar zamanla yüke binmesi ve aşınması sebebiyle işlevini kaybediyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın