Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer Saldıran

Üye
  • Toplam İleti

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ömer Saldıran Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '13 Focus HB Tdci Tit+
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

661 profil görüntüleme

Ömer Saldıran's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

17

Toplam Beğeni

  1. Merhabalar, Şu sıralar babam için mondeo ilgimizi çekiyor. Merak ettiğim bir şey var. Ön farlardaki led gündüz farları standart mı? Yoksa dinamik led far paketine mi dahil? Ayrıca 1.5 TDCİ motor bu araç için ne zaman gelir bir bilgisi olan varmı? Ayrıca neden SW kasa için 1.6 dizel motor yok
  2. Bende makyajlı kasayı tercih ederdim ama şöylede birşey var ; Bmw 1.16d manuel joyedition paketli xenonlu vs. Borusanda 84.400 Bmw 1.16i 8 ileri otomatik benzinli joyedition paketli xenonlu vs. Borusanda 84.400 Bunlarıda gözardı etmezdim
  3. Evet bende farkındayım bu durumun ve benimde çok hoşuma gidiyor. Belli bir devirde sabit kalıyor bikaç saniye araba. Bu özelliğin kaldırılması iyi olmamış.
  4. Kontak Anahtarı kısmına baktım ama orda ses çıkaran birşey yoktu. Devir saatini henüz sökemedim ama sorun bence devir saatinin sadece altından iki vida ile sabitlenmesinden kaynaklanıyor. Üst kısmı boşta duruyor devir saatinin ve elle baskı yaptıkça hareket edebiliyor. Şunu yukardanda sabitleselermişya.
  5. Yarın birde bunu deniyim o zaman. İnşallah bu şekilde çözülürde devir saatini dağıtmak zorunda kalmam Şuan bende sonynin olduğu bölüm ve göstergede var. Fakat bunlara ek olarak birde ön yolcu tarafı sol diz dayama yerinden ( yani vitesin sağ tarafındaki plastik parça) aşırı gıcır gıcır ses geliyor. Oranında içine sünger basmam gerekicek. Şu saçma sesleri hiç sevmiyorum, müziksiz yolculuk çekilmez oluyor bunlar yüzünden.
  6. Ses devir saatinin içindenmi geliyor acaba yoksa devir saati montaj yuvasına tam oturmadığı için mi ses yapıyor? bi söküp bakasım var ama belki yalıtım denerim orayada
  7. Merhabalar, yeni konu açmak yerine bunu dirilteyim dedim. Benim arabanın hız/devir saatinden uzun süredir zırıldı geliyordu ama sadece düşük hızda parke taşlı yolda yapıyordu. Artık normal asfalttada zırıl zırıl ötüyor. Aşırı rahatsız edici bir ses. Sanırım karşılaşan olmuştu bu sorunla. Çözüm bulan varmı? Yoksa serviste değiştirmem mi gerekir göstergeyi ?
  8. Bugün denedim selektör yaparken radyo ve camlar kapalıyken arabayı dinlerseniz torpidodan röle sesi geliyor. Fakat geri viteste vs. Hiç ses duymadım. Sadece selektör yaparken o çıt çıt ses geliyor.
  9. Bu montaj sırasında aynanın sökülmüş hali; Buda aydınlanmış halimiz Arabanın ve aydınlatmanın daha genel bir fotoğrafını daha sonra karanlıkta çekip koyarım
  10. Yarın sessiz ortamda selektör yapıp arabayı dinlerim. Ses gelirse buraya yazarim. Fakat bu röle seslerinin çoğu araçta olduğunu ve büyük ihtimalle focuslarda da radyo vs. kapalıyken duyulabilceğini düşünüyorum.
  11. Denemekte fayda var. Müsait olduğumda bir uğramam lazım o zaman. Teşekkür ederim.
  12. Onada bir çözüm bulsak çok güzel olucak. Aşırı bir sarsıntı oluyor kabinde.
  13. Kontak girişinde dil varmı? Belki o takılıyordur.
  14. Titreşimlerden kurtulanlara geçmiş olsun Güle güle araçlarınıza binin. Sizlere bir sorum olacak. Benim aracım ilk çalıştırmada ve stop ederken aşırı sarsılyor. Araç çalışırkende hafif bir titreşim mevcut fakat öyle organlarımı dans ettiricek gibi değil Acaba motor kulaklarını değiştirdiğinizde aracınızın start ederken veya stop ederken sarsıntısı azaldımı ? Herhangi bir değişim oldumu?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.