Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263806 Aracımın torpido gözünü değiştirdim gecen hafta sonra bisey dikkatimi cekti sellektör yapınca sisleri ve parkı açınca geri vitese aldığımda torpido içinden çıt diye bir ses geliyor teyp kapalıyken çok net duyuluyor bu ses sizde de böyle sorun var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263829 bu bir sorun değil normal birşey, rölelerin çalışma sesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl Yazar comment_263869 Ama torpido gözü değişmeden önce böyle ses duymuyordum yada bu focus 3 lerin hepsinde mi var bu ses yardımcı olabilecek bir kişi de mi yok şu sitede focus 3 olanlarda bu ses varmı yoksa yok mu? bu sorunun cevabını istiyorum yoksa servise gidip yaptırcam üstünden fazla zaman geçmeden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263911 Ben hiç duymadım gerçi araba röle sesi duyacak kadar sessiz olmadı hiç Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263914 Ama torpido gözü değişmeden önce böyle ses duymuyordum yada bu focus 3 lerin hepsinde mi var bu ses yardımcı olabilecek bir kişi de mi yok şu sitede focus 3 olanlarda bu ses varmı yoksa yok mu? bu sorunun cevabını istiyorum yoksa servise gidip yaptırcam üstünden fazla zaman geçmeden. Torpidonun altına bakın sigortaları gorebiliyormusunuz? Orada kapak gibi bisey var, belki o unutulmustur, sesi kesebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263915 Ama torpido gözü değişmeden önce böyle ses duymuyordum yada bu focus 3 lerin hepsinde mi var bu ses yardımcı olabilecek bir kişi de mi yok şu sitede focus 3 olanlarda bu ses varmı yoksa yok mu? bu sorunun cevabını istiyorum yoksa servise gidip yaptırcam üstünden fazla zaman geçmeden. Muhammet söyediğin şeylerin birbiri ile alakası yok, sen sorun yaşayan var mı demişsin; olup gören yazar değil mi ? Her dakika muhammet birşey sorsada bizde cevaplasak diye bir kitle seni sürekli beklemiyor. Eğer sorun yaşamamış ise insanlar okuduğu halde cevap vermemesi de doğaldır. Sakin olup faydalanman dileği ile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263919 Yarın sessiz ortamda selektör yapıp arabayı dinlerim. Ses gelirse buraya yazarim. Fakat bu röle seslerinin çoğu araçta olduğunu ve büyük ihtimalle focuslarda da radyo vs. kapalıyken duyulabilceğini düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201411 yıl comment_263925 Hiç başıma gelmedi çok kez sessiz yol almama rağmen. Ozan'ın dediği mantıklı, kontrol etmekte fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201411 yıl comment_264084 Bugün denedim selektör yaparken radyo ve camlar kapalıyken arabayı dinlerseniz torpidodan röle sesi geliyor. Fakat geri viteste vs. Hiç ses duymadım. Sadece selektör yaparken o çıt çıt ses geliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın