Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201412 yıl Yazar comment_259711 Garantim bitti uzatılmış garanti ile bu değişime ne kadar ödenir acaba? ilk bakımda bana DPF civataları gevşemiş ondan titriyor diyen ustaya bunları teker teker okutmak istiyorum. Uzatılmış garantinin şartları biraz dar ama bence geçe bırakmadan gidin ve gösterin bu mesajları. Hatta hala inanmazlarsa Aydoğanlar Ford servisini arayıp Hasan beyle iletişime geçebilirsiniz. Benim ismimine verirseniz durumu anlatıp yardımcı olacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201412 yıl comment_259715 Benim 27.000 km civarı başlamıştı. Büyük ihtimal aynısından taktılar ve 30.000 km sonra tekrar deforme olacak. Benimde korkum o ya zaten neyse 30000 iki sene götürür beni ona şükür deriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201412 yıl comment_259740 Garantim bitti uzatılmış garanti ile bu değişime ne kadar ödenir acaba? ilk bakımda bana DPF civataları gevşemiş ondan titriyor diyen ustaya bunları teker teker okutmak istiyorum. Benimde uzatılmış garantim var.Geçen gün sordum böyle bir değişim olsa ne kadar öderim diye,merkezin durumu değerlendirmesinden sonra belli olur.%80'ini ya da %100 ünü karşılayabiliyoruz dediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259786 Çok fazla iyimser olmayın, 30 bin km zor. Benim hafiften gelir gibi oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259791 az önce transit connectte de rölantide titreme farkettim öyle değil hemde.SAnki motora bişey kaçmış da tekliyor gibi bir ses ve dalga dalga titreme.Ford bu tdci leri bir elden geçirse fena olmaz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259830 Yine mi başladı titreme? Hayret birşey ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259833 Çok fazla iyimser olmayın, 30 bin km zor. Benim hafiften gelir gibi oldu İyimserlik değil zorunluluk bizimkisi elden başka bişey gelmiyor.seve seve situation yani[emoji1] Takozlar eskidiğinde muhtemelen garanti bitmiş olacak ozmnda yan sanayi falan bişeyler bulacağız artık[emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259837 az önce transit connectte de rölantide titreme farkettim öyle değil hemde.SAnki motora bişey kaçmış da tekliyor gibi bir ses ve dalga dalga titreme.Ford bu tdci leri bir elden geçirse fena olmaz.. Bakımını, kullanımını bilmediğimiz hiçbir araç referans olamaz. Ayrıca elden geçti zaten yenileri başlıyor satılmaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259852 Yine mi başladı titreme? Hayret birşey ya Değişeli 7000 km civarında yol yaptım. Değişimden önceki hali gibi olmasa da tekrar başladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259860 Bakımını, kullanımını bilmediğimiz hiçbir araç referans olamaz. Ayrıca elden geçti zaten yenileri başlıyor satılmaya. yenilerde olmayacağının garantisi mi varki elden geçirildi diyebiliyoruz? Umarım olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259861 yenilerde olmayacağının garantisi mi varki elden geçirildi diyebiliyoruz? Umarım olmaz Hocam bu düşünceye diyecek bişey yok. Mükemmel bir makina bulamazsınız, yorulmayın vücudunuza bakın mükemmel ama iyi bakmayarak veya dış etkenler ile bozuyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259864 Hocam bu düşünceye diyecek bişey yok. Mükemmel bir makina bulamazsınız, yorulmayın vücudunuza bakın mükemmel ama iyi bakmayarak veya dış etkenler ile bozuyorsunuz. zaten başlık mükemmel makine arıyoruz değil ki?Makul ölçülerde titreşimi olan bir motor talep etmek mükemmellikse sizin görüşünüze göre saygı duyarız o ayrı tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259865 zaten başlık mükemmel makine arıyoruz değil ki?Makul ölçülerde titreşimi olan bir motor talep etmek mükemmellikse sizin görüşünüze göre saygı duyarız o ayrı tabi El atılsa iyi olur dediniz bende yenileri yapıldı elden geldiğinde sürüp baktık şimdiye göre iyi dedim ama garantisini sordunuz ? Onun garantili olması içim mükemmel olması gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201412 yıl comment_259874 El atılsa iyi olur dediniz bende yenileri yapıldı elden geldiğinde sürüp baktık şimdiye göre iyi dedim ama garantisini sordunuz ? Onun garantili olması içim mükemmel olması gerekir sıfır aracı bikaç km test etmekle titreşimi farkedemezsiniz ki?Zaten burada bu sorunu yaşayan arkadaşların hepsi belli kmler sonra ortaya çıktığını söylüyorlar.Elden geçirilse iyi olur dedim ,geçirildi zaten dediniz bende neye dayanarak bunu iddia ediyorsunuz onu bilmek istedim.50 bini deviren kaç tane yeni motor var?Bir de daha önemlisi Ford'un bu ttremeyi sorun olarak görmemesi. Herneyse alıştık gidiyoruz Azer Bülbül olmak da güzel Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın