Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201412 yıl comment_251104 Bu titreme olayı tamamen yakıtla alakali tecrübeyle sabittir. Opet yerine shell alıyorum sorun kalmadı Opet in benzini rezil benzinlilerde de oluyor mu titreme?sadece dizellerde olduğunu sanıyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201412 yıl comment_251112 daha öncede yazmışımdır ama tekrarlıyım, 23 binde, 4-5 depo PO 1-2 depo Opet gerisi shell. titreme yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251130 benzinlilerde de oluyor mu titreme?sadece dizellerde olduğunu sanıyordum. Benzinli olanlarda da var traktör gibi oluyor bazen Opet in benzininde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251134 Hep opet :) araç da seyehat edip benzinli olduğunu düşünen forumdan kardeşlerim var..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251140 Hep opet :) araç da seyehat edip benzinli olduğunu düşünen forumdan kardeşlerim var..... Kim bu acaba çok merak ettim şimdi :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251152 Benzinli olanlarda da var traktör gibi oluyor bazen Opet in benzininde Benzinde titreme facia ama ,Açıkcası ben opetten olduğuna da pek ihtimal vermiyorum en büyük dağıtım istasyonlarından birisi opet .Yakıt alan her marka araç sahibinin titremeyi yaşaması lazım o halde. Bende bundan sonra totalden kullanıcam bakalım farkedecek mi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251163 Bende opet den alıyorum sürekli otobil sistemi tanımlı ama total deniyeyim bakalım. Bu arada Konya'dayım artık bir süreliğine otokoç Konya servisinde de baktırdım titreşim normal dediler bende rapor istedim ne çıkartabilirim rapordan şikayet yoluyla bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251165 Bende opet den alıyorum sürekli otobil sistemi tanımlı ama total deniyeyim bakalım. Bu arada Konya'dayım artık bir süreliğine otokoç Konya servisinde de baktırdım titreşim normal dediler bende rapor istedim ne çıkartabilirim rapordan şikayet yoluyla bakalım. Konya otokoça ben defalarca baktırdım.Ortadan yuvarlak şöylemler dışında dile getirdikleri birşey yok.Taşdelen otokoça gittiğimde rapor istedim ,titreme sebebi enjektörler 10 depo opetten alınmış fişle birlikte enjektör değişimi yapılır gibi birşeyler yazmışlardı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251174 Konya otokoça ben defalarca baktırdım.Ortadan yuvarlak şöylemler dışında dile getirdikleri birşey yok.Taşdelen otokoça gittiğimde rapor istedim ,titreme sebebi enjektörler 10 depo opetten alınmış fişle birlikte enjektör değişimi yapılır gibi birşeyler yazmışlardı Bende otobil sistemi var alındığı günden bugüne rapor dökerim öyle bişey varsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251178 Bende otobil sistemi var alındığı günden bugüne rapor dökerim öyle bişey varsa Öyle böyle diyorlar ,ortada tutarlı birşey yok.Fişleri götür başka bir bahane bulcaklar.Hiçbir şey bulamazlarsa ^dizeldir olur o^ diyorlar.Uğraşmak lazım sonuna kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251189 Öyle böyle diyorlar ,ortada tutarlı birşey yok.Fişleri götür başka bir bahane bulcaklar.Hiçbir şey bulamazlarsa ^dizeldir olur o^ diyorlar.Uğraşmak lazım sonuna kadar Ortada çok rivayet var, otokoç ataşehir e göre normal hatta müdürlerinin aracıda aynı şekildeymiş, Tepretoğulları acıbadem ford servisine göre normal ve daha önce görmedikleri bir durummuş, Gürbaşlar Ford servisine göre motor güçlüymüş motor kulakları vuruyormuş (BMW sahiplerinin vay haline traktöre biniyorlarmış demek ) , ayrıca buraya kiralık trendX araç götürdüm konu açmıştım bunun için test ettiler iki arabayı ve hiçbiryerini açmadan söyledikleri " turboları farklı araçlar 115 lik focuslarda elektronik arkasında röleli turbo varmış yazılım farkı varmış bu nedenlerden dolayı 95 hp olan ilk kalkışta daha seridir ve titreşim yapmaz diyor. Halbuki ben 1 sene boyunca trend 95 hp focus kullanmıştım şuandakinden çok daha aşırı titreşim vardı kalkışlarda daha hantaldı, yani söyledikleri tamamen alakasız. Benim anlamadığım aynı motoru volvo kullanıyor diyorum kalite fiyat farkı diyorlar, peki aynı bloğu peugeot, citroen kullanıyor hani fiyat hani kalite. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251190 Bizde D2 volvo var yani f3 ile aynı motor, PO ile geziyor genelde zamanla titremesi arttı artık bagajı açınca yarım santim oynuyor Biz alıştık sizde alışın nolcak Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251197 Bizde D2 volvo var yani f3 ile aynı motor, PO ile geziyor genelde zamanla titremesi arttı artık bagajı açınca yarım santim oynuyor Biz alıştık sizde alışın nolcak Alıştım zıpıra zaten iyi kaçıyor ara hızlanması uzun yolda rahat ediyorum, yoksa kaçkere değiştirelim arabayı dedik ama vazgeçemedim. Ama bu saçma sorunun üzerine gideceğim bakalım nelerle karşılaşacağız daha Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251198 Bizde D2 volvo var yani f3 ile aynı motor, PO ile geziyor genelde zamanla titremesi arttı artık bagajı açınca yarım santim oynuyor Biz alıştık sizde alışın nolcak zamanla derken kaç km de mesela? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201412 yıl comment_251199 zamanla derken kaç km de mesela? 60-70 arası bişey şuan. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın