Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rölantide Titreme F3 Tdci

Featured Replies

Solved by Kahraman Karaçoban

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Son cümlen gercekten varsa baktırmak lazım bence . Normal değil yani pick-up bile böyle olmamalı artık

Ciddiyim motoru kapayasim geliyor bazen. Mesela arabayi yikattim biraz once geldim eve klima-muzik ikilisini acmadim nerdeyse kısık dinledim pek bi titreme yoktu. Bakimi beklicem ya servis sıkıyor beni ilgilenmiyorlar falan görmezden geldikleri bile oluyor

• Yanıt 374
  • Görüntüleme 122,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kahraman Karaçoban
    Kahraman Karaçoban

2'si Otokoç olmak üzere 3 ayrı servise 4 defa aracımı rölantideki titreme nedeniyle götürdüm. Hepsinden "normaldir" yanıtı alarak döndüm. Bu süreçte aldığım cevaplar;   -Dizel araçta bu çok normal

• Dizel dediğin titreyecek arkadaş...:):

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yalnız bu işin yaratıcısı benim :D

Yanıtlama zamanı:

Ciddiyim motoru kapayasim geliyor bazen. Mesela arabayi yikattim biraz once geldim eve klima-muzik ikilisini acmadim nerdeyse kısık dinledim pek bi titreme yoktu. Bakimi beklicem ya servis sıkıyor beni ilgilenmiyorlar falan görmezden geldikleri bile oluyor

ben video çekeyimmi çekmiyimmi şimdi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ben video çekeyimmi çekmiyimmi şimdi?

Şişeyi koy benim yaptığım gibi video çekmene gerek yok sadece aynı mı veya daha mi az titriyor söylesen yeterli

Yanıtlama zamanı:

Normal şartlarda araç, frene seyehat halindeyken basıldığında bir şarj durumu yokmuydu...yeterli olmuyormuki ???

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

km 7750

soğuk motor, çalıştırma, rölanti ve gaz verme

Sende su kıpırdamıyor bile :D hatta ee kontağı açtı ama çalıştırmadı motoru dedim :) ben yarim sise su bulundurucam yanimda titremenin maximum olduğunda bir video daha cekerim.

Yanıtlama zamanı:

km 7750

soğuk motor, çalıştırma, rölanti ve gaz verme

Sende su kıpırdamıyor bile :D hatta ee kontağı açtı ama çalıştırmadı motoru dedim :) ben yarim sise su bulundurucam yanimda titremenin maximum olduğunda bir video daha cekerim.

Sen moralini bozma Sabri şişede su yok:):):

Şaka birtarafa servise bir uğrayıp sor istersen....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sen moralini bozma Sabri şişede su yok:) :):

Şaka birtarafa servise bir uğrayıp sor istersen....

Bakımı bekliyeyim dedim Bekir abi az kaldı zaten :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Akşam suyla bende denedim rölantide su titremiyor bile. Sabri abi senin videoyu izledim tekrar evet seninkinde var bir problem. Sadece gaz verdiğimde biraz titriyor su rölantide pek titreme yok.

Yanıtlama zamanı:

Şimdi durum şu mu: Bazı şehirlerde Focus TDCi sahipleri ellerinde yarı dolu bir su şişesi arabaya oturuyor, şişeyi itinayla direksiyona yerleştiriyor ve bir süre ilgiyle su şişesini seyrediyor.

Etrafta fazla gören olmasın, anlamaz, abuk sabuk yorumlar yaparlar....

Yaratcılıkta sınır yok!

:P

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servisle konuştum telefonda, ses sistemi taktigimi(soyledigime pisman oldum) ve rolantide titreme oldugunu soyledim. Arabanin sarj dinamosu ve akusu o elektrik aksamina gore ayarli dendi. Duzelmez boyle kullanmaniz gerek dedi. Siz yinede getirin bakalim dediler. Simdi taktirdikdan bi 4-5 ay kadar hic birsey yoktu yeni yeni mi akuyu zorladi anlamadim. Birde serviste aküye mudehale edemiyorlar mi voltaj yukseltme gibi ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.