Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161684 demekki gerçekten kedi olabiliyor Oluyor oluyor... Ben de Fusion'un motor boşluğunda bir yavru kediyi Alaçatı'dan İzmir'e taşımıştım. Ikea'da park ettik, baktım arabadan miyav miyav sesi geliyor, altına girmiş zannettim, giderken ezerim diye korktum kovalayayım dedim, yok altta, ses gelmeye devam ediyor, sonunda amortisör kulesinin kenarında bir boşluğa sığınmış bulduk. Tabii sokağa atmaya kıyamadığımız için birkaç arkadaşı arayıp sonunda sahiplendirdik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161691 Baya güçlü mıknatıslar olan neodimyum mıknatıslardan bir tane edinip yer tespiti yapılmalı bence önce, Mehmet abinin de önerdiği gibi. Yerini bulmadan bir şeyleri söktürmeyi ben tercih etmezdim Umarım kısa sürede bulunur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201313 yıl comment_161732 Orta konsolun içinden geliyor olabilir mi? Dert oldu vallahi, uyku tutmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201313 yıl Yazar comment_161733 Orta konsolun içinden geliyor olabilir mi? Dert oldu vallahi, uyku tutmadı İçi boş onun altından geliyorsa bilemem elektirik süpürgesiyle daldım onun içine Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl Yazar comment_161995 Öyle bir durum oldu ki servise gittim iskenderunda müsait değiliz dediler çıktım ordan yolda önüme bir araç kırdı sert bir kıvrım hareketle kurtuldum takırtı geldi bir yerden be ses kesildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_161996 Öyle bir durum oldu ki servise gittim iskenderunda müsait değiliz dediler çıktım ordan yolda önüme bir araç kırdı sert bir kıvrım hareketle kurtuldum takırtı geldi bir yerden be ses kesildi Hıçkırık tutanı korkutunca geçer ya onun gibi bişey olmuş.Neyse hallolmuş gerisi mühim değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl Yazar comment_162003 Hıçkırık tutanı korkutunca geçer ya onun gibi bişey olmuş.Neyse hallolmuş gerisi mühim değil. Foruma yazdıktan sonra 100 km yol gittim geri tuttu hıçkırık Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_162007 Foruma yazdıktan sonra 100 km yol gittim geri tuttu hıçkırık Ee yarına mı kaldı servis işi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201313 yıl comment_162011 Hıçkırık tutanı korkutunca geçer ya onun gibi bişey olmuş.Neyse hallolmuş gerisi mühim değil. Super yorum. Sesli bir sekilde guldum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201313 yıl Yazar comment_169939 Bugün İskenderun'da aracı servise bıraktım yeni vakit bulabildim ses sorunu için içinden misket çıktı hanım okulda öğrencilerden toplamıştı yolcu koltuğunun oradaki havalandırma yerinden tabana girmiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170256 iyi bari kafanız rahatlamıştır. önceki yorumlarda altta girecek yer yok demiştik ama daha sonra aracımı kendim süpürdüm, koltuk altlarına iyice eğildim. havalandırma deliğinin alttan çıktığı yer denizaltı periskopu gibi. yani koca delik var aslında. eski aracımda bu farklı idi, koltuğa doğru yükselen dikme vardı ve havalandırmalar dik duran yan yüzeyden çıkıyordu ( duvardan çıkan kombi bacası gibi) yani içeri bir şey girmesi mümkün değildi. küçük çocuklu ailelerde, bu durumla çok karşılaşılacaktır focus binicileri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201313 yıl comment_170320 Daha gecende, Bora abiyle adliyede gorustugumuzde soylemistim acaba ne oldu ki o ses acaba diye.. Hadi gecmis olsun... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın